- Reaksiyon puanı
- 2,759
- Puanı
- 280
8.Bölüm
erdem uyanmıştır nevzat onu öldü sanıyordur ve çok üzgündür oğlunun intikamını almak ister
cevher ve tilki ama siz yanlışlıkla öldürdünüz oğlunuzu der nevzat ikisinede kızar
nevzat: o şerefsizler yüzünden oldu bana oğlumun kanını döktürdüler bende onların kanını dökeceğim
ihtiyarlar toplanmıştır ve baskın yerler nevzat ve adamları tarafından nevzat tüm heyeti öldürür sadece ihtiyarlar heyeti başkanı kurtulur ve polatı arar
polat şok olur
çakır: ne oldu canpolat ?
polat: nevzat tüm ihtiyarlar heyetini yok etmiş sadece başkan kurtulmuş
çakırda şaşırır
çakır: memati mesut gelin acil hastaneye gidin haber verin başkana
maraz aliye ihtiyarlar heyetinin başkan hariç hepsinin öldürüldüğünü haber verirler
maraz ali: siz hastanede kalın erdemin başından ayrılmayın
mesut ve memati: emredersiniz efendim
maraz ali: ee nevzat efendi yolun sonu görünüyor der ve hastaneden ayrılır nevzat ise tedbirlerini arttırır ancak konseyi güvende değildir
maraz ali süleyman çakır ve polat alemdar konseydeki herkesi tek tek öldürmeye başlarlar önce ivanov sonra michael sonra juan daha sonra mahmut
ondan sonra remzi beyi ondan sonra karun'u ondan sonra martini en sonda richard kaneyi öldürürler michael ile ivanovu maraz ali mahmut ile remzi beyi
çakır geriye kalanları polat öldürür haberi alan nevzat ise çıldırır ve yurt dışına kaçmaya karar verir yanında cevher ile tilkiyi de götürmeye karar verir
erdem ise iyleşip taburcu olur iyleşir iyleşmez nevzatın kaçacağı istihbaratını alır herkesten habersiz nevzatın karşısına dikilir nevzat şok olur
nevzat: oğlum sen yaşıyorsun
erdem: baba
der koşarak nevzata sarılır ve cebinden çıkardığı bıçağı nevzata saplar nevzat yere yığılır düşer tilki ile cevher erdeme ateş etmek ister
nevzat izin vermez ve erdem kaçar
cevher: neden izin vermediniz efendim
nevzat: çünkü o benim oğlum der ve bayılır tilki ile cevher nevzatı hastaneye götürürler nevzat ölecek midir ?
8.bölüm sonu
9.Bölüm
nevzat hastaneye kaldırılır durumu kritiktir cevher ile tilkide hastanede beklemektedir
nevzatı bıçakladığını herkese söyleyen erdem mutludur
çakır: öldü mü da onu söyle
erdem: bilmiyorum valla
polat: nevzat ölürse iyi ölmezsse işler karışacak
çakır: karışırsa karışssın canpolat
maraz ali ise hiçbir tepki vermez bu durum karşısında telefonu çalar
birisi nevzatın öldüğünü söyler maraz ali inanmaz ama diğerlerine söyler
mesut: bir pislikten daha kurtulduk galiba memati
memati: evet kardeşim evet
maraz ali: içimden bir ses nevzat ölmedi diyor ama neyse
polat yeni ihtiyarlar heyetinin kurulması için ihtiyarlar başkanı hoca ile görüşür ve görüşme olumlu yönde biter
nevzat ise hayati tehlikeyi atlatmıştır adamına tilkiyle cevheri çağırmasını söyler tilki ile cevher gelir
nevzat: gelin çocuklar gelin
tilki ve cevher: geçmiş olsun efendim
nevzat: sağolun sağolun buyrun oturun
tilki ve cevher oturur
nevzat: yeni konseyin kurulması için çalışmalara başladınız mı?
cevher: başladık efendim bir kaç kişi konseyinize girmeyi kabul etti
tilki: girmeyenlerinde kafasına sıktım
nevzat sinirlenir
nevzat: ne demek birkaç kişi ne demek kafalarına sıktım çıkın dışarı çıkın
tam dışarı çıkacaklarken nevzat durdurur onları
nevzat: durun o erdem olacak adiyi gebertin öyle bir oğlum yok artık
tilki ve cevher: emredersiniz efendim
tilki erdemin arabasına bomba koyar bombanın kumandasıda cevherdedir işler istedikleri gibi gitmez daha çok istedikleri bir şey olur
maraz ali: benim arabam bozuldu seninkini alabilirmiyim erdem ?
erdem: şeref duyarım efendim der ve arabanın anahtarlarını maraz aliye verir maraz ali arabanın kapısını açar arabaya biner
maraz ali: bismillah der ve o anda cevher arabayı patlatır erdem şok olur
erdem: efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye bağıırır ama artık çok geçtir maraz ali şehit olmuştur bundan sonra ne olacaktır kgtnin başına kim geçecektir ?
9.bölüm sonu
erdem uyanmıştır nevzat onu öldü sanıyordur ve çok üzgündür oğlunun intikamını almak ister
cevher ve tilki ama siz yanlışlıkla öldürdünüz oğlunuzu der nevzat ikisinede kızar
nevzat: o şerefsizler yüzünden oldu bana oğlumun kanını döktürdüler bende onların kanını dökeceğim
ihtiyarlar toplanmıştır ve baskın yerler nevzat ve adamları tarafından nevzat tüm heyeti öldürür sadece ihtiyarlar heyeti başkanı kurtulur ve polatı arar
polat şok olur
çakır: ne oldu canpolat ?
polat: nevzat tüm ihtiyarlar heyetini yok etmiş sadece başkan kurtulmuş
çakırda şaşırır
çakır: memati mesut gelin acil hastaneye gidin haber verin başkana
maraz aliye ihtiyarlar heyetinin başkan hariç hepsinin öldürüldüğünü haber verirler
maraz ali: siz hastanede kalın erdemin başından ayrılmayın
mesut ve memati: emredersiniz efendim
maraz ali: ee nevzat efendi yolun sonu görünüyor der ve hastaneden ayrılır nevzat ise tedbirlerini arttırır ancak konseyi güvende değildir
maraz ali süleyman çakır ve polat alemdar konseydeki herkesi tek tek öldürmeye başlarlar önce ivanov sonra michael sonra juan daha sonra mahmut
ondan sonra remzi beyi ondan sonra karun'u ondan sonra martini en sonda richard kaneyi öldürürler michael ile ivanovu maraz ali mahmut ile remzi beyi
çakır geriye kalanları polat öldürür haberi alan nevzat ise çıldırır ve yurt dışına kaçmaya karar verir yanında cevher ile tilkiyi de götürmeye karar verir
erdem ise iyleşip taburcu olur iyleşir iyleşmez nevzatın kaçacağı istihbaratını alır herkesten habersiz nevzatın karşısına dikilir nevzat şok olur
nevzat: oğlum sen yaşıyorsun
erdem: baba
der koşarak nevzata sarılır ve cebinden çıkardığı bıçağı nevzata saplar nevzat yere yığılır düşer tilki ile cevher erdeme ateş etmek ister
nevzat izin vermez ve erdem kaçar
cevher: neden izin vermediniz efendim
nevzat: çünkü o benim oğlum der ve bayılır tilki ile cevher nevzatı hastaneye götürürler nevzat ölecek midir ?
8.bölüm sonu
9.Bölüm
nevzat hastaneye kaldırılır durumu kritiktir cevher ile tilkide hastanede beklemektedir
nevzatı bıçakladığını herkese söyleyen erdem mutludur
çakır: öldü mü da onu söyle
erdem: bilmiyorum valla
polat: nevzat ölürse iyi ölmezsse işler karışacak
çakır: karışırsa karışssın canpolat
maraz ali ise hiçbir tepki vermez bu durum karşısında telefonu çalar
birisi nevzatın öldüğünü söyler maraz ali inanmaz ama diğerlerine söyler
mesut: bir pislikten daha kurtulduk galiba memati
memati: evet kardeşim evet
maraz ali: içimden bir ses nevzat ölmedi diyor ama neyse
polat yeni ihtiyarlar heyetinin kurulması için ihtiyarlar başkanı hoca ile görüşür ve görüşme olumlu yönde biter
nevzat ise hayati tehlikeyi atlatmıştır adamına tilkiyle cevheri çağırmasını söyler tilki ile cevher gelir
nevzat: gelin çocuklar gelin
tilki ve cevher: geçmiş olsun efendim
nevzat: sağolun sağolun buyrun oturun
tilki ve cevher oturur
nevzat: yeni konseyin kurulması için çalışmalara başladınız mı?
cevher: başladık efendim bir kaç kişi konseyinize girmeyi kabul etti
tilki: girmeyenlerinde kafasına sıktım
nevzat sinirlenir
nevzat: ne demek birkaç kişi ne demek kafalarına sıktım çıkın dışarı çıkın
tam dışarı çıkacaklarken nevzat durdurur onları
nevzat: durun o erdem olacak adiyi gebertin öyle bir oğlum yok artık
tilki ve cevher: emredersiniz efendim
tilki erdemin arabasına bomba koyar bombanın kumandasıda cevherdedir işler istedikleri gibi gitmez daha çok istedikleri bir şey olur
maraz ali: benim arabam bozuldu seninkini alabilirmiyim erdem ?
erdem: şeref duyarım efendim der ve arabanın anahtarlarını maraz aliye verir maraz ali arabanın kapısını açar arabaya biner
maraz ali: bismillah der ve o anda cevher arabayı patlatır erdem şok olur
erdem: efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye bağıırır ama artık çok geçtir maraz ali şehit olmuştur bundan sonra ne olacaktır kgtnin başına kim geçecektir ?
9.bölüm sonu