Gizli Tuzak 7.Bölüm

ömer karataş

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,759
Puanı
280
dosyayı alan erdem şaşırır önce inanamaz sinirlenir her yeri dağıtır ama gerçeği
kabullenmek zorunda kalır maraz alinin telefonu çalar polis: hafize gökdeniz ve ayşegül gökdeniz sizin yakınlarınız mı ?
maraz ali: evet biri annem biri kız kardeşim
polis:başınız sağolsun anneniz ve kız kardeşiniz öldürülmüş
maraz ali büyük şok ve acı yaşar çakır ve polat sakinleştirmeye çalışır ama başarılı olamazlar
birkaç gün sonra
maraz alinin annesi ve kız kardeşi toprağa verilmiştir maraz ali intikam yemini etmiştir
mesut memati polat çakır ile konuşmadan kendi başına plan yapmaya karar verir sadece erdemin haberi vardır
erdem:başkanım habersiz iş yapmayalım
maraz ali: ne oldu korktun mu korktuysan sende gelme
erdem: yokta yani başınıza bir şey gelmesin diye demiştim kgt başkanısızın sonuçta
maraz ali: ben ölürsem polat yada çakır olur yeni kgt başkanı
erdem: allah korusun başkanım der ve nevzatın evine baskına giderler nevzatın benzeri vardır kendisi yoktur
maraz ali ve erdem bunu bilmeden baskına giderler ve nevzatın benzeri ile karşılaşırlar
maraz ali: nevzat nerde?
nevzatın benzeri: senin gideceğin yerde der gülerek ve nevzat eve roket atar atacağı sırada erdem uyarır
erdem : efendim dikkat der ve ev havaya uçar
nevzat: gidiyoruz
adamı: emredersiniz efendim
maraz ali kurtulmuştur ancak erdem ortalıkta yoktur maraz ali endişelenmeye başlar her yerde erdemi arar bulamaz
biraz daha ileri gider ve en sonunda erdemi bulur ancak ağır yaralıdır ve hastaneye kaldırılır durumu kritiktir
maraz ali bir plan daha yapar nevzatı arar
nevzat şaşırır
nevzat: sen ölmedin mi
maraz ali: hayır ama yaptığını beğendin mi öz oğlunu öldürdün erdemi öldürdün intikamını alacağım bekle der ve telefonu kapatır
nevzat: olamaz erdem oğlum diye bağırır şok olur ve ağlamaya başlar
nevzat: bana oğlumu öldürttürdün bunun bedelini canınla dostlarının canıyla ödeyeceksin maraz ali
7.BÖLÜM SONU

Son düzenleme: