Gizli Tuzak 6.Bölüm

ömer karataş

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,759
Puanı
280
maraz alinin kalbi 3. kez çalıştırılmaya çalışılır bu sefer başarılı olur
tilki ile cevher ise tam hastaneye gideceklerken nevzat arar ve dönmelerini ister
tilki ile cevher önce şaşırsalarda bu işe nevzatın dediğini yaparlar
maraz ali yoğun bakıma alınmıştır maraz alinin kız kardeşi ve annesi rahat bir nefes almıştır aynı şekilde mesut çakır polat ve mematide
çakır:şimdi ne yapacağız can polat ?
polat:başkanın uyanmasını bekleyeceğiz çakır
maraz ali uyanır
birkaç hafta geçer hastaneden çıkar ve taburcu olur hemen işinin başına döner ancak şok bir telefon alır
nevzat maraz ali ile görüşmek ister maraz ali şaşırır önce kabul etmez ama daha sonra kabul ettiğini söyler
nevzat:ali erdem nerde
maraz ali: sanane erdemden
nevzat: oğlum nerde
maraz ali güler
maraz ali: ne oğlu lan
nevzat: size çalışan erdem benim oğlummuş ama artık bana çalışacak
maraz ali sinirlenmeye başlar korumalar silahlarını çekerler
nevzat:indirin silahları
korumalar silahlarını indirirler nevzatta erdemin oğlu olduğu ile ilgili eski arkadaşından aldığı bilgileri
maraz aliye gösterir maraz ali şok olur
maraz ali:erdemi sana vermeyeceğim der
nevzat kendinden emin bir şekilde: sen bilirsin der
görüşme biter nevzat tilki ile cevheri çağırır alinin ailesini yok edin emrini verir
cevher ve tilki emredersiniz efendim der ve yola koyulurlar 2-3 korumayı öldürürler ve en son maraz alinin annesi ile kız kardeşine sıra gelir
ayşegül: abim bu yaptığınızı yanına bırakmaz derken tilki kafasına sıkar ayşegül ölür
maraz alinin annesi: allah belanızı versin der cevher kafasına sıkarak maraz alinin annesini öldürür
cevher nevzatı arar efendim verdiğiniz görevi başarıyla yerine getirdik
nevzat mutlu olur ve güzel ordan ayrılın gelin der
maraz ali bunlardan habersiz ofise polatı mesutu mematiyi çakırı ve erdemi çağırır nevzatın verdiği dosyayı erdeme verir
maraz ali:sen nevzatın öz oğluymuşssun der
hepsi şok olur
6.bölüm sonu

Son düzenleme: