Gizli Tuzak 5.Bölüm

ömer karataş

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,759
Puanı
280
maraz ali kgtnin özel hastanesine kaldırılır mesut memati çakır ile polat hastaneye
giderler maraz alinin kız kardeşi ve anneside hastaneye giderler maraz ali ise ameliyata
alınır durumu ciddidir nevzat ise tilki ile cevherle küçük bir durum değerlendirmesi yaparlar
nevzat:alinin durumu nasıl ?
cevher: duyduğumuza göre kritikmiş efendim
nevzat:güzel bu gece ölecek maraz ali anlaşıldı mı
cevher:anlaşıldı efendim der ve nevzatın yanından ayrılır tilki ile maraz aliyi
öldürmek için plan yapmaya başlarlar erdemde hastaneye gider
erdem:başkanın durumu nasıl
çakır: kötü da kötü
erdem üzülür
polat:atlatacak başkan Allah'ın izniyle
erdem:inşallah
nevzat konseyini toplar konu maraz alidir konseydeki üyelerde nevzat gibi maraz alinin
ölmesini istemektedir ancak bu çok zor olacaktır nevzatın konseyiyle eş zamanda ihtiyarlarda
toplanmıştır ihtiyarlar başkanı maraz alinin ölmemesi gerektiğini onun için çok önemli birisi
olduğunu söyler ve hastaneye kendi adamlarını koruma olarak gönderir maraz alinin durumu ise hala kritiktir
ameliyattan çıkmış yoğun bakıma alınmıştır maraz ali için iki seçenek vardır ya ölecektir yada
felç kalacaktır maraz alinin annesi kardeşi çakır polat memati mesut ve erdem çok üzülmüşlerdir
bu duruma nevzatta erdemin ölüm emrini vermiştir ancak şok bir gerçeği öğrenir erdem
nevzatın öz oğludur nevzat bu bilgiyi eski bir arkadaşından öğrenmiştir yıllar sonra bunu öğrenen
nevzat şok olur ve şimdilik erdem için ölüm kararını durdurur maraz alinin durumu ağırlaşmıştır ve kalbi durmuştur
doktor: hastayı kaybediyoruz
2 kere şok ile kalbini çalıştırmaya çalışırlar ancak başarısız olurlar
5.bölümün sonu

Son düzenleme:
Güzel olmuş beğendim akıcı bir bölümdü😉