'Gizli Saklı' Final Yapıyor! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1654087840310-jpg.117671

FOX'un sevilen dizisi 'Gizli Saklı'dan kötü haber!

Yapımcılığını No:9 Productions'un, yönetmenliğini ve senaristliğini Şahin Altuğ'un üstlendiği, başrolünü Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın paylaştığı dizi ekran macerasını sonlandırıyor.

Gelecek hafta 7. bölümü yayınlanacak olan dizi, 3 Ağustos Çarşamba günü ekrana gelecek olan 8. bölümüyle izleyiciye veda edecek.

Gizli Saklı, yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

İlk bölümden sonrasını izlememiştim demek ki doğru karar vermişim. :A Yeni sezona kalmayacağı belliydi ama yine de bu kadar erken bir veda beklemiyorum. Baraj ve Aşk Mantık İntikam gibi reyting açısından başarılı iki işten sonra yapımcı da ilk kez çuvallamış oldu.

Yıl sonunu görür dediğim bir işti üzüldüm bu kadar erken bitmesine. Sinem Ünsal kariyerinin zirvesini görmüşken son 2 projedir yokuş aşağı gidiyor, yüzünü dinlendirmeli ve daha doğru proje seçimleri yapmalı.

Yaz dizileri birbirine benziyor.atvde hep dram yapıyor tutmuyor.Tutmuş dizilerin ısıtıp ısıtıp önumuze koyarlarsa tutmaz.Foxda nasibini aldı

Oğlan nereye gidiyor sineme yorum yapmışsın bir tek :A
fox hala polisiye konusunda ders almadı mı 4 bölümde bir silah kaçakçısı delil bırakmazmı eski polis olmaları ve güçlü bir eski polis ekibi 8 bölüm de 5 bölüm her polisiyesi böyle
------

Şehrin melekleri vardı o en mantıksızıydı düşmanı ekibi gözetliyor görmyorlar bile

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
FOX iyice dizisinin arkasında durmayan kanal oldu :A 13'e kadar devam etseydi işte, fazla maliyeti yok zaten.

Instagram'da arada kisa videolarina denk geliyordum, iyi bir uyum vardi. Gecmis olsun, oyunculara yeni projelerinde basarilar simdiden...