Gizem Karaca Hangi Oyuncuyu Beğeniyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
gizem+karaca+foto%C4%9Fraf%C4%B1.jpg

Eve Düşen Yıldırım dizisi ile oyunculuğa adım atan ve en son Emir'in Yolu dizisinde yer alan genç oyuncu Gizem Karaca İkinci Sayfa programına konuk oldu.Gelen projeleri değerlendirdiğini söyleyen güzel oyuncu yeni sezonda sağlam bir dizide yer almak istediğini sözlerine ekledi.Beren Saat mi? Tuba Büyüküstün mü? sorusu sorulan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ü daha çok beğeniyorum cevabını verdi.Gizem Karaca Çağatay Ulusoy ile aralarında çıkan aşk iddalarınıda yalanladı

Böyle bir soruyu cevaplamak yerine "ben de umarim her ikisi kadar oyunculuk anlaminda iyi adimlar atarim" demesi gerekiyordu bence.

dream ???

yapma dream
etme dream bu nasıl konu dream gizem tubayı sevebilir bize ne dream :))

bunun haber değeri ne dream :)))

dream ???

yapma dream
etme dream bu nasıl konu dream gizem tubayı sevebilir bize ne dream :))

bunun haber değeri ne dream :)))

Gizem Karaca kim oyuncu ve oyuncu olarak örnek aldığı beğendiği bir ismi söylemiş destere
Daha öncede buna benzer bir çok konu açıldı :)

Gizem Karaca kim oyuncu ve oyuncu olarak örnek aldığı beğendiği bir ismi söylemiş destere
Daha öncede buna benzer bir çok konu açıldı :)

daha önceki konulara aynı tarz yorum yapmışımdır

gizem iyi bir oyuncu değil söylediğininde bir anlamaı yok

bir al paçino tubanın oyunculuğunu övse değeri var gizemin yorumunun benim yorumumdan daha değerli olduğunu sanmıyorum

benimle yapılan roportaj içinde konu açman lazım o zaman

banada o gün kimi beğeniyon dediler

ben berene bayılıyom dedim :))

bir al paçino tubanın oyunculuğunu övse değeri var gizemin yorumunun benim yorumumdan daha değerli olduğunu sanmıyorum

Gizem Karaca'yı ister beğenir izlersen istemezsen izlemezsin senin düşüncelerin onun oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez daha yolun başında genç bir oyuncu ve beğendiği kişiyi söylemiş bunu neden bu kadar abarttın hiç anlamadım beren deseydi yorumun ne olacaktı çok merak ediyorum

Gizem Karaca'yı ister beğenir izlersen istemezsen izlemezsin senin düşüncelerin onun oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez daha yolun başında genç bir oyuncu ve beğendiği kişiyi söylemiş bunu neden bu kadar abarttın hiç anlamadım beren deseydi yorumun ne olacaktı çok merak ediyorum

o zaman sana hak verirdim konunun kaliteli olduğunu söylerdim :))

gizemi begenmiyormusun destere geçen sezon yana yakıla gizem diyip duruyordun ne oldu şimçik :))))))

begenme bütün bir eylemdir destere . begeniyorken kızın güzeliğini beğeniyorum oyunculugu tırrtta demedin ki ..:)))))))))))