"Gizem Karaca" ABD'ye Gidiyor!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

Son olarak "Eve Düşen Yıldırım" ve "Emir'in Yolu" dizileriyle Show TV ekranlarına gelen güzel oyuncu Gizem Karaca ABD'ye gidiyor!

gizem-karaca2_640.jpg

Özellikle "Emir'in Yolu" dizisinde aldığı eleştirilerden sonra kariyerinde başarılı olmak için bir süre ekranlara ara veren güzel oyuncu, oyunculuğunu geliştirmek için tıpkı Hazal Kaya gibi ABD'de oyunculuk eğitimi alacak ve Türkiye'de başarılı dizilere imza atacak!

"Adını Feriha Koydum" adlı dizi teklifinden dolayı Amerika'da oyunculuk eğitimi almayı erteleyen Kaya'da geçtiğimiz aylarda oyunculuk kariyerinde ivme kazanmak için ABD'ye gitmişti.

dizi kolik

Hatta açıklamasında "Bomba gibi döneceğim" demişti :)

"Eve Düşen Yıldırım" dizisinde o kadarda kötü değildi oyunculuğu aslında ama "Emir'in Yolu" dizisinde gerçekten tam anlamıyla kendini veremedi.

Umarım oyunculuğuyla gözleri doldurtacak bir biçimde geri döner ekranlara ve kendisini o kadar ağır eleştirenlerin ağzına payını verir Gizem Karaca! :)

"Eve Düşen Yıldırım" dizisinde o kadarda kötü değildi oyunculuğu aslında ama "Emir'in Yolu" dizisinde gerçekten tam anlamıyla kendini veremedi.

Umarım oyunculuğuyla gözleri doldurtacak bir biçimde geri döner ekranlara ve kendisini o kadar ağır eleştirenlerin ağzına payını verir Gizem Karaca! :)

Emir'in Yolu dizisine transfer olması da bence hataydı.. Fatih Aksoy'u kıramamıştır..

Yeni projesini bekliyoruz, Eve Düşen Yıldırım'da başarılı olabileceğini gösterdi. :)

Gizem Karaca umarım güzel bir diziyle çıkar karşımıza umarım. Ben Gizem Karaca'nın yüzünün aksiyon gibi hareketli dizilerde daha iyi duracağını düşünüyorum. Umarım kariyerinde daha başarılı olacağı tipte bir rol ve proje seçer kendisine. :)

Esra sence tekrardan Medyapım'la çalışır mı Gizem?