Giysilerinizin Etiketlerini Keser Misiniz?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,571
Puanı
1,060
Bazı insanlar keser çünkü gıcık olur ya da huylanır. Peki siz keser misiniz? Bazıları hatta buna takıntı der, sizce?

CEVAPLAR GELSİN HEMEN! :D

hm-2013-ilkbahar-yaz-erkek-giyim-600x500.jpg

Ben de huylanırsam çok anında keserim :D

Etiket derken boyun kısmımı?
Bir kere yaptım, makas kullanmayarak üstümdeyken tutup elle kopardım yaka gitti :F Türkiye'de pazardan almıştım :F

Etiketi kesmeyen insan var mı ki hiç duymadım 😱😱😱

Etiketten kasıt nedir? Konu açık olmamış. Normal fiyatın yazdığı etiketse eğer onu çıkarmadan sokağa çıkan yoktur herhalde? Giysilerin kağıtları, atlet-kilot gibi iç çamaşırların kağıtlarından bahsediyorsak eğer tabi ki keserim. Büyük takıntım var bu konuda, rahatsız olurum. :D

Etiketten kasıt nedir? Konu açık olmamış. Normal fiyatın yazdığı etiketse eğer onu çıkarmadan sokağa çıkan yoktur herhalde? Giysilerin kağıtları, atlet-kilot gibi iç çamaşırların kağıtlarından bahsediyorsak eğer tabi ki keserim. Büyük takıntım var bu konuda, rahatsız olurum. :D
Ben etiketli dolaşan insanları ilk defa bu forumda duydum 😱 Forumun farkı diyip kapatalım en iyisi :F ama çok ilginç gerçekten soruyu anlamamışlar sanırım
:A :A :A

Soruda etiketten kasıt yüksek ihtimal fiyat etiketi değildir. Kıyafetin iç kısmında insanı rahatsız eden etiketten bahsedilmiş, sol alt kısımda veya ense kısmında olan. İkisini de keserim sinirimi bozar çünkü. :A