Gitsem Diyorum Yakında KANAL³ 'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com

Reyting yüzünden Belki Bir Gün Özlersin dizisi yayından kaldırıldı.Çok yakında yeni bir dizi geliyor.Senaryo ekibinde değişiklik oldu.Aramıza katılan yeni senarist @kvp-medya.
Dizimizin konusu:
"Belki Bir Gün Özlersin dizisi ani bir kararla yayından kalkınca, dizinin yapımcılarından @Ahmad ve @EnveR durumu oyunculara açıklar. Bütün dizi ekibi işsiz kalmıştır. İşi ve birbirleriyle çalışmayı seven ekip durumu kabullenmekte güçlük yaşar. Herkes kara kara ne yapacağını düşünmeye başlar."
Tabiki bu bir şaka.
Göndermeden duramıyorum.

Dizimizin konusunu yakında açıklanacaktır.İNŞALLAH reyting yüzünden bu dizimizde yayından kalkmaz.

"VedaIar acıtsa da, bazen gitmek gerekir.."
Gitsem Diyorum Yakında KANAL³ 'de!

@Arslan Bey @dizi kolik @denizz19 @Polat Şaşmaz @Forumdash @mrt-06 @Almila @SERHAT3456 @darksaal @semre @xBUGRAx @hayret bi şey @Fks14 @Reytinger @ehsan7000 @Harunnn60 @berkann @Yakamoz-Asi @Ahmad @Billy Kane @pompy @Bully @Çiğdem- @destere @BesaleT @beyazsoy @xemrexxx @EveN @Fb-King @Hafız @XanTier @gözlemci @S.G.A.T. @sürgünüm @RüzgarGülü @yatutarsa @takas @Mr.At @cookies @china_shangai @HachiKo @legolas9900 @ozgur2113 @Canol ve etiketlemediğim arkadaşlar cevap verseniz sevinirim

Slogan güzel olmuş başarılar dilerim kardeşim

Umarım reyting yüzünden bitmez projeler ,bende kaygılıyım o konuda ,sonuna dek destekçinim!!!

İsmi, Oğuzhan Koç'un şarkısından mı esinlendin?

ilk bölüme bakar beğenirsem takip ederim
azerimisin bu arada

Bence gonderme faydalı kanal 3 un sahibi muhalif bodrum tv nin sahibide muhalif

İsmi, Oğuzhan Koç'un şarkısından mı esinlendin?
Evet.O şarkısını çok beğendim

ilk bölüme bakar beğenirsem takip ederim
azerimisin bu arada
Çok Saol
Evet Azeriyim

Bence gonderme faydalı kanal 3 un sahibi muhalif bodrum tv nin sahibide muhalif
Gönderme şaka olsun diye yaptım bölümlerde gönderme olmuyacak belki olabilir.Ama her bölümde yok.

Evet.O şarkısını çok beğendim

Çok Saol
Evet Azeriyim
ne güzel forumlar sayesinde bir çok azeriyle tanısma fırsatı buluyorum biz karadenizliler gibi sizlerde çok cana yakın oluyorsunuz özellikle karadeniz halkı azerileri kardeşleri kadar severler
🙂🙂

Hepsi var bende Bu Yol Uzar , Ayy (Ben Hala Rüyada) , Bitmedi Elem , Yüzük ve başkaları.Hepside güzel ama bunu diğerlerinden daha çok sevdim

Şarkının sözü, cümleler çok iyi, diğer şarkılar gibi çok iyi yani ve yorum da çok iyi. Müzik ve müziğin düzenlemesi de çok iyi. Kliplerden biri, bu şarkıya gelmeli.

Azerileri hep severim..kardeşim projene tam destek benden....seni anca projesi olan anlar
o da benim

Slogan güzel olmuş başarılar dilerim kardeşim

Umarım reyting yüzünden bitmez projeler ,bende kaygılıyım o konuda ,sonuna dek destekçinim!!!
Bu sonraki ekleme kısmını şimdi gördüm kusura bakma.
Evet.Sonuna Kadar Dizini Okucam.Reyting Az Olsada Ben Okurum Hacı

Azerileri hep severim..kardeşim projene tam destek benden....seni anca projesi olan anlar
o da benim
Evet Kardeşim Projesi Olanı Projesi Olan Anlar

Ben de arkadayım.Projende ve tam destek benden

Şarkının sözü, cümleler çok iyi, diğer şarkılar gibi çok iyi yani ve yorum da çok iyi. Müzik ve müziğin düzenlemesi de çok iyi. Kliplerden biri, bu şarkıya gelmeli.
Evet ben de bir klipin bu müziğe çekilmesini istiyorum
İNŞALLAH o da olur

Resimi kendin mi cizdin? Resim ve slogan gayet güzel olmus, bekliyoruz