Gitsem Diyorum Yakında KANAL³ 'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
BizhVzaCAAA9Ny6.jpg:large

Reyting yüzünden Belki Bir Gün Özlersin dizisi yayından kaldırıldı.Çok yakında yeni bir dizi geliyor.Senaryo ekibinde değişiklik oldu.Aramıza katılan yeni senarist @kvp-medya.
Dizimizin konusu:
"Belki Bir Gün Özlersin dizisi ani bir kararla yayından kalkınca, dizinin yapımcılarından @Ahmad ve @EnveR durumu oyunculara açıklar. Bütün dizi ekibi işsiz kalmıştır. İşi ve birbirleriyle çalışmayı seven ekip durumu kabullenmekte güçlük yaşar. Herkes kara kara ne yapacağını düşünmeye başlar."
Tabiki bu bir şaka. :D Göndermeden duramıyorum. :D
Dizimizin konusunu yakında açıklanacaktır.İNŞALLAH reyting yüzünden bu dizimizde yayından kalkmaz. :)

"VedaIar acıtsa da, bazen gitmek gerekir.."
Gitsem Diyorum Yakında KANAL³ 'de!

@Arslan Bey @dizi kolik @denizz19 @Polat Şaşmaz @Forumdash @mrt-06 @Almila @SERHAT3456 @darksaal @semre @xBUGRAx @hayret bi şey @Fks14 @Reytinger @ehsan7000 @Harunnn60 @berkann @Yakamoz-Asi @Ahmad @Billy Kane @pompy @Bully @Çiğdem- @destere @BesaleT @beyazsoy @xemrexxx @EveN @Fb-King @Hafız @XanTier @gözlemci @S.G.A.T. @sürgünüm @RüzgarGülü @yatutarsa @takas @Mr.At @cookies @china_shangai @HachiKo @legolas9900 @ozgur2113 @Canol ve etiketlemediğim arkadaşlar cevap verseniz sevinirim

Slogan güzel olmuş başarılar dilerim kardeşim :)

Umarım reyting yüzünden bitmez projeler ,bende kaygılıyım o konuda ,sonuna dek destekçinim!!!

ilk bölüme bakar beğenirsem takip ederim :Z:Z azerimisin bu arada :bhr::bhr:

İsmi, Oğuzhan Koç'un şarkısından mı esinlendin? :D
Evet.O şarkısını çok beğendim :D

ilk bölüme bakar beğenirsem takip ederim :Z:Z azerimisin bu arada :bhr::bhr:
Çok Saol :) Evet Azeriyim :)

Bence gonderme faydalı kanal 3 un sahibi muhalif bodrum tv nin sahibide muhalif
Gönderme şaka olsun diye yaptım bölümlerde gönderme olmuyacak belki olabilir.Ama her bölümde yok. :)

Evet.O şarkısını çok beğendim :D

Çok Saol :) Evet Azeriyim :)
ne güzel forumlar sayesinde bir çok azeriyle tanısma fırsatı buluyorum biz karadenizliler gibi sizlerde çok cana yakın oluyorsunuz özellikle karadeniz halkı azerileri kardeşleri kadar severler
🙂🙂

ne güzel forumlar sayesinde bir çok azeriyle tanısma fırsatı buluyorum biz karadenizliler gibi sizlerde çok cana yakın oluyorsunuz özellikle karadeniz halkı azerileri kardeşleri kadar severler
🙂🙂
Biz de sizi kardeşlerimiz kadar severiz. :)

Hepsi var bende Bu Yol Uzar , Ayy (Ben Hala Rüyada) , Bitmedi Elem , Yüzük ve başkaları.Hepside güzel ama bunu diğerlerinden daha çok sevdim :D

Şarkının sözü, cümleler çok iyi, diğer şarkılar gibi çok iyi yani ve yorum da çok iyi. Müzik ve müziğin düzenlemesi de çok iyi. Kliplerden biri, bu şarkıya gelmeli. :D

Azerileri hep severim..kardeşim projene tam destek benden....seni anca projesi olan anlar :D o da benim :)

Slogan güzel olmuş başarılar dilerim kardeşim :)

Umarım reyting yüzünden bitmez projeler ,bende kaygılıyım o konuda ,sonuna dek destekçinim!!!
Bu sonraki ekleme kısmını şimdi gördüm kusura bakma.
Evet.Sonuna Kadar Dizini Okucam.Reyting Az Olsada Ben Okurum Hacı :)

Azerileri hep severim..kardeşim projene tam destek benden....seni anca projesi olan anlar :D o da benim :)
Evet Kardeşim Projesi Olanı Projesi Olan Anlar :D
Ben de arkadayım.Projende ve tam destek benden :D

Şarkının sözü, cümleler çok iyi, diğer şarkılar gibi çok iyi yani ve yorum da çok iyi. Müzik ve müziğin düzenlemesi de çok iyi. Kliplerden biri, bu şarkıya gelmeli. :D
Evet ben de bir klipin bu müziğe çekilmesini istiyorum :D İNŞALLAH o da olur :)

Resimi kendin mi cizdin? Resim ve slogan gayet güzel olmus, bekliyoruz :)