Girls 4. Sezon Onayını Aldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
HBO'nun komedi dizileri arasında yer alan ve son Altın Küre şampiyonluğu ünvanını da elinde bulunduran Girls dizinin sevenlerine iyi haber geldi.

Bu hafta 3. sezonuyla ekranlara gelmeye başlayacak olan dizinin 4. sezonu için şimdiden onay verildi. Bölüm sayısı henüz açıklanmasa da büyük ihtimalle yine 10-12 bölüm arasında olması bekleniyor.

Ödüllerin öne çıkan dizilerinden olan Girls'te başrol oyuncusu olan Lena Dunham dizinin hem senaryosunu yazıyor, hem de yönetmenliğini üstleniyor...

4. sezonu başlamadan 5. sezon onayını da almış.

Sürekli onay alıyor durduramıyoruz.

Yayındaki komedilerden en çok antipati duyduklarımdan biri. Sadece ilk bölümü izledim bir ara yeniden şans vermek lazım o kadar ödüllerde bahsi geçiyor.

tabloları bile güzel duruyor bu girls lerin canlı performansını izlemek başka keyif olurdu

izlemiyorum ama HBO daysa durum nedir @OzaN ? yani diğer HBO dizileri gibi burdada olayın derinliklerine iniyorlarmı ? yoksa @Harunnn60 un aile dizilerindenmidir
?

HBO'nun komedi dizileri arasındaki en cesuru bu sanırım o yönden. İlk bölümde yeterince beklediğin tarz derinlik vardı ama başroldeki kadın ekranların en çirkin oyuncularından biri olduğundan bu durumun pek hoşuna gideceğini sanmam.

boynunda kolyeler olan ağzı açık kadın dışındakiler güzel gibi duruyor
başrol eğer kolyeli olan kadın değlse izlenir bence

ayyy o fantazi değil fasntastik ikisi çok ayrı şeyler karıştırma lütfen
aynı kapıya çıkar? ben fantastik dizileri izlediğim her bölüm değişik fantazilere dalıyorum
demekki aralarında yakın bir ilişki var