ÇİĞDEM'İN RÜYASI- YIL 2077
(Çiğdem evlendirme programına katılır.)
4.Esra Erol: Çiğdem Teyze sana bir talip var sonunda.
Çiğdem: Teyze mi ayol ben senden genç gözüküyorum.
4.Esra Erol: Ben 25 yaşındayım sen 87 yaşındasın ama.Neyse talibini tanımak ister misin?
Çiğdem: Tanımayı geçelim.Olmuşum 87 azrail 90'ı bekliyor, en fazla 92'ye uzatır direkt açın gitsin
4.Esra Erol: İşte anneannemin annesi 1.Esra Erol'dan beri koca arayan Çiğdem teyzenin son talibi. (Paravan açılır)
Selim: Çiğğdeemmdem ...
Çiğdem: Yine mi bu bırak artık peşimi..
Selim: 65 yıllldır peşindeyim artık bırakk inadı. 4 karım oldu hepsi tahtalıkööye gitti senin gibisini bulamadım.
Çiğdem: Ben daha siftahı yapamadım bu koca popolu nasıl buldu 4 eşi (O sırada Selim'in sandalyesinde bir gariplik olur)
4.Esra Erol: Aaaa sandalye adamın poposuna kaçıyor yardım etsin biri aaa sandalye kayboldu..
(O sırada telefon çalar.Çiğdem uyanır, en yakın arkadaşı Melek arıyordur)
Çiğdem: Noldu kız sabahın köründe?
Melek: Ne sabahı kız saat 12:30 oldu kalk televizyonu aç, Müge Anlı'nın programını aç.
Çiğdem: Noldu kız? Kenan falan mı geldi programa? (Çiğdem tv'yi açar,programda anne ve babası Şazimentle Hamza vardır.) Aaaa bizimkile napıyor orada kız?
Melek: Dur kız geliyorum sakın bayılma izlerken.
TV STÜDYOSU
Müge Anlı: Evet Çiğdem'in amcası Alper Bey var hattımızda.Hoşgeldiniz
Alper: Vallahi hiç hoş bulmadım,yetti be bu Çiğdem?
Şaziment: Noldu abi?
Alper: Hiç sorma senin bu yüz karası kızın sülalenin adını kötüye çıkardı.Oğluşum Deniz'e Melek'i istemeye gittik.Oğlunuz da kuzeni Çiğdem gibiyse kesin kısırdır dediler kızı vermediler.Ben tüfeğimi aldım bu kızı vurmaya gidiyorum...
Şaziment: Aaa bu kızı kaynar sulara atmalı artık...
Hamza: Kızım hakkında öyle konuşma bakayım
Şaziment: Sus sen hep sen şımarttın bu kızı.Müge Hanım benim oklavalarım vardı girerken arkadaşlar aldılar onları alabilir miyim,beyimin canı çekmiş...
Müge Anlı: Neyse siz hala neden buraya geldiğinizi açıklamadınız?
Şaziment: Şimdi Müge hanım benim bunak,cadoloz kaynanam zamanında bu kızın geleceğini görmüştü. 10 aylıkken cami avlusuna bıraktı bu kızı..
Hamza: Anacığıma bari laf etme...(Şaziment dirseğiyle vurur Hamza'ya)
Şaziment: Ne diyordum ama bizim Çiğdem'de utanma arlanma yok hiç.Bizim bunak kaynana evin yolunu bulana kadar bu Çiğdem emekleye emekleye eve gelip beşiğine girmiş..
Müge Anlı: Vay be! Şimdi de hattımızda Selim Bey var.
Selim: Alo alo Mügeciğim ben de bu Çiğdem'den yana dertliyim.
Müge Anlı: Size ne yaptı?
Selim: Bana dedi gel dedi haşna fişne yapcaz dedi ben de gittim. Sonra ahıra girdik ışığı kapadı.Ben de fantezi yapacak sanıyorum.Meğerse kendi gidiyor yerine Sarıkız'ı koyuyormuş
Müge Anlı: Sarıkız kim?
Selim: Bunların ineği. Neyse beni böyle kandıra kandıra 77 kere inekle şettirdi.
Şaziment:Aboovv kız Çiğdem bir eve döneyim senin bacakalrını kıracağım
Hamza: Demek ondan bizim Sarıkız'ı n yavrularının sütleri az.Babalarına çekmişler
Müge Anlı: Diğer hattımızda Panter Emel var şu an.
Panter Emel: Merhaba Müge Hanım, biz hayvanseverler olarak Selim'i korumaya almaya karar verdik.Hayvanlarla o kadar beraber ola ola hayvani bir şey olmuştur diye düşünüyoruz.
Şaziment: Aboovv
GİRESUN/ ÇİĞDEM'İN EVİ
(Çiğdem'in amcası Alper tüfekle eve gelir.Cama ateş eder)
Melek: Kız vallahi geldi amcan.
Alper: Kız Çiğdem çık dışarı vuracağım seni alnından.
Çiğdem: Ne yapacağız kız?
Melek: Benim bir fikrim ellerini birleştir çenenin altına koy.
Çiğdem: Kız napıyoruz?
Melek: Dediğimi yap. Şimdi Ali Ozan peri Ali Ozan peri de.
Çiğdem: Ay kız çocukmusun sen? Neyse yapayım bari (ikisi de Ali Ozan peri diyince birden içeride küçük bir çocuk belirir)
Ali Ozan: Merhaba
Çiğdem: Tövbe bismillah kız bu kim polisi arayalım hemen..
MÜGE ANLI STÜDYOSU
Müge Anlı: Program bitti hala derdinizi söylemediniz noldu bu Çiğdem isimli kız birini mi öldürdü?
Şaziment: Yok kız nerede onda o yetenek
Müge Anlı: Birine mi tecavüz etti?
Şaziment: Hangi saftirik bunun tuzağına düşer ayol
Müge Anlı: O zaman sorun ne?
Şaziment: Şimdi biz sizden bu kızı kaybetmeninizi istiyoruz.
Müge Anlı: Nasıl yani?
Şaziment: Hep buluyorsun milleti bu sefer de kaybet nolacak ki sanki hem sen bula bula kaybetmeyi de iyi öğrenmişsindir en iyi sen yokedersin bu kızı öyle bir yok et ki kimse bulamasın..
Müge Anlı: Hanımefendi ne diyorsunuz siz?
Şaziment: Aman be kaybetmezsen kaybetme zaten Alper abim çoktan tüfekle kapıya dayanmıştır.Kalk la Hamza gidiyoruz daha cesedi yok edeceğiz.Kız Müge sen kaybetme ben yok ederim o çirkini 5 yıldır seni izliyorum ben de kaptım bir şeyler.
GİRESUN/ÇİĞDEM'ÎN EVİ
Çiğdem: Kim bu çocuk kız Melek?
Melek: Şimdi anlatamam bu çocuğun dediklerini yap,seni kurtarır tek şartı ona Sadık diyeceksin bir de kendini Betüş diye tanıt arada.
Çiğdem: O niye kız?
Melek: Dediğimi yap yeter şimdi git elini tut çocuğun.(Çiğdem elini tutar Ali Ozan'ın)
Ali Ozan: Habalahubalahup (Çiğdem ile Ali Ozan kaybolur)
@destere @Çiğdem- @Nisa @Aserat @cookies @vadikızı @ABAY_06 @sokak sanati @Cengo @gözlemci @SelinÇ. @MelankoliK @Yiğitt
(Çiğdem evlendirme programına katılır.)
4.Esra Erol: Çiğdem Teyze sana bir talip var sonunda.
Çiğdem: Teyze mi ayol ben senden genç gözüküyorum.
4.Esra Erol: Ben 25 yaşındayım sen 87 yaşındasın ama.Neyse talibini tanımak ister misin?
Çiğdem: Tanımayı geçelim.Olmuşum 87 azrail 90'ı bekliyor, en fazla 92'ye uzatır direkt açın gitsin
4.Esra Erol: İşte anneannemin annesi 1.Esra Erol'dan beri koca arayan Çiğdem teyzenin son talibi. (Paravan açılır)
Selim: Çiğğdeemmdem ...
Çiğdem: Yine mi bu bırak artık peşimi..
Selim: 65 yıllldır peşindeyim artık bırakk inadı. 4 karım oldu hepsi tahtalıkööye gitti senin gibisini bulamadım.
Çiğdem: Ben daha siftahı yapamadım bu koca popolu nasıl buldu 4 eşi
4.Esra Erol: Aaaa sandalye adamın poposuna kaçıyor yardım etsin biri aaa sandalye kayboldu..
(O sırada telefon çalar.Çiğdem uyanır, en yakın arkadaşı Melek arıyordur)
Çiğdem: Noldu kız sabahın köründe?
Melek: Ne sabahı kız saat 12:30 oldu kalk televizyonu aç, Müge Anlı'nın programını aç.
Çiğdem: Noldu kız? Kenan falan mı geldi programa? (Çiğdem tv'yi açar,programda anne ve babası Şazimentle Hamza vardır.) Aaaa bizimkile napıyor orada kız?
Melek: Dur kız geliyorum sakın bayılma izlerken.
TV STÜDYOSU
Müge Anlı: Evet Çiğdem'in amcası Alper Bey var hattımızda.Hoşgeldiniz
Alper: Vallahi hiç hoş bulmadım,yetti be bu Çiğdem?
Şaziment: Noldu abi?
Alper: Hiç sorma senin bu yüz karası kızın sülalenin adını kötüye çıkardı.Oğluşum Deniz'e Melek'i istemeye gittik.Oğlunuz da kuzeni Çiğdem gibiyse kesin kısırdır dediler kızı vermediler.Ben tüfeğimi aldım bu kızı vurmaya gidiyorum...
Şaziment: Aaa bu kızı kaynar sulara atmalı artık...
Hamza: Kızım hakkında öyle konuşma bakayım
Şaziment: Sus sen hep sen şımarttın bu kızı.Müge Hanım benim oklavalarım vardı girerken arkadaşlar aldılar onları alabilir miyim,beyimin canı çekmiş...
Müge Anlı: Neyse siz hala neden buraya geldiğinizi açıklamadınız?
Şaziment: Şimdi Müge hanım benim bunak,cadoloz kaynanam zamanında bu kızın geleceğini görmüştü. 10 aylıkken cami avlusuna bıraktı bu kızı..
Hamza: Anacığıma bari laf etme...(Şaziment dirseğiyle vurur Hamza'ya)
Şaziment: Ne diyordum ama bizim Çiğdem'de utanma arlanma yok hiç.Bizim bunak kaynana evin yolunu bulana kadar bu Çiğdem emekleye emekleye eve gelip beşiğine girmiş..
Müge Anlı: Vay be! Şimdi de hattımızda Selim Bey var.
Selim: Alo alo Mügeciğim ben de bu Çiğdem'den yana dertliyim.
Müge Anlı: Size ne yaptı?
Selim: Bana dedi gel dedi haşna fişne yapcaz dedi ben de gittim. Sonra ahıra girdik ışığı kapadı.Ben de fantezi yapacak sanıyorum.Meğerse kendi gidiyor yerine Sarıkız'ı koyuyormuş
Müge Anlı: Sarıkız kim?
Selim: Bunların ineği. Neyse beni böyle kandıra kandıra 77 kere inekle şettirdi.
Şaziment:Aboovv kız Çiğdem bir eve döneyim senin bacakalrını kıracağım
Hamza: Demek ondan bizim Sarıkız'ı n yavrularının sütleri az.Babalarına çekmişler
Müge Anlı: Diğer hattımızda Panter Emel var şu an.
Panter Emel: Merhaba Müge Hanım, biz hayvanseverler olarak Selim'i korumaya almaya karar verdik.Hayvanlarla o kadar beraber ola ola hayvani bir şey olmuştur diye düşünüyoruz.
Şaziment: Aboovv
GİRESUN/ ÇİĞDEM'İN EVİ
(Çiğdem'in amcası Alper tüfekle eve gelir.Cama ateş eder)
Melek: Kız vallahi geldi amcan.
Alper: Kız Çiğdem çık dışarı vuracağım seni alnından.
Çiğdem: Ne yapacağız kız?
Melek: Benim bir fikrim ellerini birleştir çenenin altına koy.
Çiğdem: Kız napıyoruz?
Melek: Dediğimi yap. Şimdi Ali Ozan peri Ali Ozan peri de.
Çiğdem: Ay kız çocukmusun sen? Neyse yapayım bari (ikisi de Ali Ozan peri diyince birden içeride küçük bir çocuk belirir)
Ali Ozan: Merhaba
Çiğdem: Tövbe bismillah kız bu kim polisi arayalım hemen..
MÜGE ANLI STÜDYOSU
Müge Anlı: Program bitti hala derdinizi söylemediniz noldu bu Çiğdem isimli kız birini mi öldürdü?
Şaziment: Yok kız nerede onda o yetenek
Müge Anlı: Birine mi tecavüz etti?
Şaziment: Hangi saftirik bunun tuzağına düşer ayol
Müge Anlı: O zaman sorun ne?
Şaziment: Şimdi biz sizden bu kızı kaybetmeninizi istiyoruz.
Müge Anlı: Nasıl yani?
Şaziment: Hep buluyorsun milleti bu sefer de kaybet nolacak ki sanki hem sen bula bula kaybetmeyi de iyi öğrenmişsindir en iyi sen yokedersin bu kızı öyle bir yok et ki kimse bulamasın..
Müge Anlı: Hanımefendi ne diyorsunuz siz?
Şaziment: Aman be kaybetmezsen kaybetme zaten Alper abim çoktan tüfekle kapıya dayanmıştır.Kalk la Hamza gidiyoruz daha cesedi yok edeceğiz.Kız Müge sen kaybetme ben yok ederim o çirkini 5 yıldır seni izliyorum ben de kaptım bir şeyler.
GİRESUN/ÇİĞDEM'ÎN EVİ
Çiğdem: Kim bu çocuk kız Melek?
Melek: Şimdi anlatamam bu çocuğun dediklerini yap,seni kurtarır tek şartı ona Sadık diyeceksin bir de kendini Betüş diye tanıt arada.
Çiğdem: O niye kız?
Melek: Dediğimi yap yeter şimdi git elini tut çocuğun.(Çiğdem elini tutar Ali Ozan'ın)
Ali Ozan: Habalahubalahup (Çiğdem ile Ali Ozan kaybolur)
@destere @Çiğdem- @Nisa @Aserat @cookies @vadikızı @ABAY_06 @sokak sanati @Cengo @gözlemci @SelinÇ. @MelankoliK @Yiğitt