'Gibi' Final Yaptı! | Exxen

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
67,836
Puanı
1,060
gibi-exxen-izle-1.jpeg

Exxen'in fenomen dizisi Gibi'de yolun sonu!

Feyyaz Yiğit'in Aziz Kedi'yle birlikte yaratıcılığını üstlendiği, başrollerini Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'la paylaştığı yapımın bu sezon final yapacağı geçen haftalarda Candaş Tolga Işık tarafından ilk kez açıklanmıştı. Kendine has mizah anlayışıyla milyonların beğenisini kazanan dizi, bu cuma yayına giren 6. sezon 13. bölümüyle final yaptı.

İlk bölümü 1 Ocak 2021'de yayınlanan Gibi, 6 sezonda toplam 68 bölüme ulaşarak Türkiye'nin en uzun dijital platform dizisi olarak veda etti.

Çok ama çok ama çok üzgünüm. :( Exxen açıldığındaki içerik yığınının arasında uzun süre devam edebilen tek dizi olması, spesifik bir kitleye hitap ederken kısa sürede ana akımda bile çok benimsenerek ödüller alması, yalnızca sosyal medyada değil günlük yaşamda hatta siyasetçilerin konuşmalarında kendine yer bulabilmesi, konu alınan absürt durumların sonradan gerçekte de yaşanması bakımından Türkiye'de yeri asla doldurulamayan bir işti. Eminim yaratıcıları bu kadarını beklememiştir ama her açıdan inanılmaz bir mucizeyi doğurup büyüttüler. 6 sezon boyunca çıtayı düşürmeden hala çok iyi bölümler yapabilmeleri de finalin acısını katmerliyor çünkü onlar tadında bırakmak isteseler de biz doyamadık. Feyyaz Yiğit'in bundan sonra nasıl bir iş yapacağını da çok merak ediyorum zira önünde yüksek bir çıta olacak. İyi ki yaşandı, iyi ki izledik...

• Beğendim
Reactions: bazinga and 12.Adam
Dijital platformda yayınlanan bir dizinin 6 sezon sürmesi çok büyük başarı. Keşke bir sinema filmiyle final gibi final yapsaydı ama başlı başına absürt bir proje olduğu için böyle pat diye bitmesi iyi oldu :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Yakın arkadaşlarımı kaybetmiş gibi oldum. En sıradan bölümlerini bile severek izliyordum. Tek bir anındaki espri bütün bölümü kurtarabiliyordu. Bu dozda 10 sezon daha devam etse severek izlerdim. Konusu da çok bol aslında, hiç beklemediğim sürpriz bir final oldu.

Umarım yeni iyi işlere imza atarlar ama ne yazık ki geçmiş tecrübeler tersini söylüyor. Yeni işlerinde muhtemelen hep Gibi'yi arayacağız, onlar da bir noktada geri dönecekler ama eski tadı olmayacak. :(

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox