Fx tv resmi dizi
2 bölüm
gezi durumu
1 sahne istanbul il emniyet müdürlü inşaat şube
abay sgat ve pompy ve fx_tv katılmıştır polis ekibine
2 sahne
taksim
bülent amir aaa merhaba fx müdürüm
fx_tv müdürüm seni ekibimle tanıştırmak istiyorum
bülent amir tabikide
fx_tv gelin hadi ekip aa ne güzel durum gezi parkındaki direnişçileriyle beraber yemek yiyorlar.
direnişçiler sizin gibi halkın polisi varmıdır acaba merak ediyorum acaba.
bülent amir onlar çapulcuların yanında ne yapıyor senin ekip dediğin bu mu çapulcu timi.
3 sahne kasımpasa
çocuklarduymasın kurtlar vadisine setine gidecekten arkadaşları takas ve kvpye o sırada ordan bir ak parti yandaşı çıkar.
ak parti yandaşı sorar nereye diye sorar
çocuklar duymasın ;cevap verir taksimdeki habertürke
akp yandaşı geçiş bizden sorulur.
çocuklar duymasın; bizde akpliyiz demi
takas ve kvp;evet.
akp yandaşı bozacının sahidi şıracı saldırın bağlayıp çöp kamyonuna atarlar. çöp kamyonunun altına uyuşturucu mafyası bomba koymuştur.
3. sahne /cihangir
organ mafyası gelir zürich villa hotelinden bir kızı kaçırır hotele dinamit c4 a4 ve el bombasını birbirine bağlayarak ve otelin yakınına tüp gelince tüp kamyonuna ateş ederler ve olay yerine gelir ekip fx_tv ve ekibi ahlak şubenin amiri cookiesde gelir. benim ekibim burdaydı fuhuş ihbarı aldıkta.
pompy tuzağa düşmüş. senin ekip
4 sahne firuzağa ilköğretim okulu
hoşçakal firuzağa ilk öğretim okulunu yakarlar.
5 .sahne/taksim gezi parkı 31mayıs 2013
polis saldırıya başlar gaz bombası ses bombası plastik mermi ve gaz fişekleriyle saldırır polis.
5.sahne
doğuş holding maslak
çöp kamyonu oraya çarpar ve çarpmanın etkisiyle bomba patlar
xemrexx onu farkeder xaintere haber verir
dedektif 007atta atv ye giren hırsızı bulmaya çalışıyorlarmış
kanald ye silahlı saldırı aynı hırsız tarafından showa bir tek star hariç bütün kanallara silahlı saldırı yapan hırsız fx_tv yle karşılaşır. aaa merhaba müdürüm.
aslı tekmecioğlu iyidir cookiesi kandırmışsın fuhuş var diye hotelde ve hotelde bomba patladı.
pompy starın yayını kesilmiş diğer kanalların içindeki programlar bombayla kesilmiş.
6.sahne
rtürk pompy amirden yardım ister
7. sahne
uefanın başkanı platini ise bombalı saldırıya uğrar cookies tam yanına gelecekten olur
8. sahne kvp takas çocuklarduymasın hastahaneye kaldırır
9 sahne
doktor durumu nedir
komada üçüde
10 sahne ozan ve darksaal gelir ben onların patronuyum durumları ne der pompy amire
pompy amir durumları çok kötü hastahaneye kaldırılmış xainter tarafından o zaman diğer hedefleri arslan beyle greatottoman onları kurtarmamız lazım nedense mt holdinge saldırıyorlar
sıradaki hedefleri xainter belli bu illumuniatinin işi
pompy amir yok artık bence bu organ mafyasıyla o fuhuş mafyasının işi liderlerini yakında buluruz
aslı tekmecioğlu sorunumuz var istanbul valisi hüseyin avni mutluya sordum çok tehlikeli bir ekipmiş her şeye burunlarını sokuyorlar
ernbryk yok edin onları kellerini istiyorum o ekibinde cookiesinde
2 bölümün
- - - Ekleme - - -
ozan anketi düzeltirmisin
2 bölüm
gezi durumu
1 sahne istanbul il emniyet müdürlü inşaat şube
abay sgat ve pompy ve fx_tv katılmıştır polis ekibine
2 sahne
taksim
bülent amir aaa merhaba fx müdürüm
fx_tv müdürüm seni ekibimle tanıştırmak istiyorum
bülent amir tabikide
fx_tv gelin hadi ekip aa ne güzel durum gezi parkındaki direnişçileriyle beraber yemek yiyorlar.
direnişçiler sizin gibi halkın polisi varmıdır acaba merak ediyorum acaba.
bülent amir onlar çapulcuların yanında ne yapıyor senin ekip dediğin bu mu çapulcu timi.
3 sahne kasımpasa
çocuklarduymasın kurtlar vadisine setine gidecekten arkadaşları takas ve kvpye o sırada ordan bir ak parti yandaşı çıkar.
ak parti yandaşı sorar nereye diye sorar
çocuklar duymasın ;cevap verir taksimdeki habertürke
akp yandaşı geçiş bizden sorulur.
çocuklar duymasın; bizde akpliyiz demi
takas ve kvp;evet.
akp yandaşı bozacının sahidi şıracı saldırın bağlayıp çöp kamyonuna atarlar. çöp kamyonunun altına uyuşturucu mafyası bomba koymuştur.
3. sahne /cihangir
organ mafyası gelir zürich villa hotelinden bir kızı kaçırır hotele dinamit c4 a4 ve el bombasını birbirine bağlayarak ve otelin yakınına tüp gelince tüp kamyonuna ateş ederler ve olay yerine gelir ekip fx_tv ve ekibi ahlak şubenin amiri cookiesde gelir. benim ekibim burdaydı fuhuş ihbarı aldıkta.
pompy tuzağa düşmüş. senin ekip
4 sahne firuzağa ilköğretim okulu
hoşçakal firuzağa ilk öğretim okulunu yakarlar.
5 .sahne/taksim gezi parkı 31mayıs 2013
polis saldırıya başlar gaz bombası ses bombası plastik mermi ve gaz fişekleriyle saldırır polis.
5.sahne
doğuş holding maslak
çöp kamyonu oraya çarpar ve çarpmanın etkisiyle bomba patlar
xemrexx onu farkeder xaintere haber verir
dedektif 007atta atv ye giren hırsızı bulmaya çalışıyorlarmış
kanald ye silahlı saldırı aynı hırsız tarafından showa bir tek star hariç bütün kanallara silahlı saldırı yapan hırsız fx_tv yle karşılaşır. aaa merhaba müdürüm.
aslı tekmecioğlu iyidir cookiesi kandırmışsın fuhuş var diye hotelde ve hotelde bomba patladı.
pompy starın yayını kesilmiş diğer kanalların içindeki programlar bombayla kesilmiş.
6.sahne
rtürk pompy amirden yardım ister
7. sahne
uefanın başkanı platini ise bombalı saldırıya uğrar cookies tam yanına gelecekten olur
8. sahne kvp takas çocuklarduymasın hastahaneye kaldırır
9 sahne
doktor durumu nedir
komada üçüde
10 sahne ozan ve darksaal gelir ben onların patronuyum durumları ne der pompy amire
pompy amir durumları çok kötü hastahaneye kaldırılmış xainter tarafından o zaman diğer hedefleri arslan beyle greatottoman onları kurtarmamız lazım nedense mt holdinge saldırıyorlar
sıradaki hedefleri xainter belli bu illumuniatinin işi
pompy amir yok artık bence bu organ mafyasıyla o fuhuş mafyasının işi liderlerini yakında buluruz
aslı tekmecioğlu sorunumuz var istanbul valisi hüseyin avni mutluya sordum çok tehlikeli bir ekipmiş her şeye burunlarını sokuyorlar
ernbryk yok edin onları kellerini istiyorum o ekibinde cookiesinde
2 bölümün
- - - Ekleme - - -
ozan anketi düzeltirmisin
Son düzenleme: