bir bölümde hem gevherhan hem ester öldü ayşenin de ölüm hükmü çıktı jhaftaya ölüyor arık @Çiğdem- çikinellası çok oldutez vakitte geberticez hogathayı.ss @destere @denizz19 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Aserat @Harunnn60 @EFE UYSAL

kız onu nereden çıkardınTeyzemm dizi bitecek herhalde![]()
Youtube'ye yüklediğim Hayat Bilgisi final videom 80 bin'i geçmiş işte gerçek biz.ıyyyy kaknem @mrt-06 aradaki oyunculuk farkını şetcektim vazgeçtim dublör kraliçeci seni.ss
Ekli dosyayı görüntüle 54279
kız onu nereden çıkardın![]()
bnm paramparça videom 250 bine yaklaştıYoutube'ye yüklediğim Hayat Bilgisi final videom 80 bin'i geçmiş işte gerçek biz.![]()
ıyyyy kaknem @mrt-06 aradaki oyunculuk farkını şetcektim vazgeçtim dublör kraliçeci seni.ss
Ekli dosyayı görüntüle 54279
kız onu nereden çıkardın![]()
kız dizi 1603 te başladı 1635 e geldiler 32 yılda ölümler olması normalay ne bilim herkes ölüyor baksana
kız dizi 1603 te başladı 1635 e geldiler 32 yılda ölümler olması normal![]()
Benim başka bir kanalım vardı pis Fox yüzünden telif yiyip kapandı ulan 4 ay önceki videolar ya nasıl sinirlenmiştim hemde 2000 abonem vardı bu izlenmelerin kat kat fazlasıydı.dur sana nanik yapayım bak ne ka uluslararası çalışmışımEkli dosyayı görüntüle 54281
bnmkiler de sürekli kaldırılıyor tims vestar tv sağolsun kanal d den de telif yiyorum.ssBenim başka bir kanalım vardı pis Fox yüzünden telif yiyip kapandı ulan 4 ay önceki videolar ya nasıl sinirlenmiştim hemde 2000 abonem vardı bu izlenmelerin kat kat fazlasıydı.![]()
Benim başka bir kanalım vardı pis Fox yüzünden telif yiyip kapandı ulan 4 ay önceki videolar ya nasıl sinirlenmiştim hemde 2000 abonem vardı bu izlenmelerin kat kat fazlasıydı.![]()
GERGEDAN sultanı ben seviyordum aslında sevdiğim tek kadın oyuncuyuda çıakrdılar ayoll ferah ölseydi keşkebir bölümde hem gevherhan hem ester öldü ayşenin de ölüm hükmü çıktı jhaftaya ölüyor arık @Çiğdem- çikinellası çok oldutez vakitte geberticez hogathayı.ss @destere @denizz19 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Aserat @Harunnn60 @EFE UYSAL