Yeme-İçme Getir

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

Çevrimiçi market uygulaması. 2019-20 döneminde popülerliği artmış ve pandemi dönemiyle birlikte zirveye ulaşarak piyasaya damga vurmuştur. Market alışverişlerini uygulama üzerinden yapmak ve 8-10 dakika gibi kısa bir sürede hemen teslim edilmesi ve motokuryenin anlık olarak uygulamanın GPS'i üzerinden takip edilebilmesi ve süreklilik haline gelen kampanyaları sayesinde bu markanın popülerliğinin artması ve büyümesine zemin hazırlamıştır.

Daha sonra Yemeksepeti, Getir'e rakip amaçlı başlattığı yan uygulaması "Yemeksepeti Banabi"yi kurmasından sonra, Getir ise buna misilleme olarak "Getir Yemek" adlı yan uygulamasını piyasaya sokmuştur. Zamanla Getir Büyük (Migrosvari çok çeşitli alışverişler için), Getir Su ve Getir Çarşı (manav, kasap vb) gibi yan uygulamaları da hayata geçirmiş bir firmadır.

Aynı zamanda yurt dışına da açılarak Londra, Amsterdam ve Berlin'de de şubeler açmışlardır.

Hiç kullanmadım, evimin birkaç bina altında yerleri var epey vızır vızır çalışıyorlar. Avantajı nedir peki? Yani market fiyatlarıyla burası arasındaki fark nedir? Daha mı uygun fiyatı? Getirme ücreti nedir ya da değişiyor mu ücreti bu konuda? Aydınlatılırsam sevineceğim..

En büyük avantajı özellikle bu pandemi döneminde, markete gitmeye gerek kalmadan oturduğun yerden ayağına gelmesi 10-15 dakikada alışverin.. Market fiyatıyla aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor getirme ücretiyle birlikte, o da 3-4 TL civarı. Fakat sürekli kampanyalar yapılıyor, 40-50 TL'lik alışverişe 20 TL indirim vb gibi, o kampanyalar geldiğinde baya bir avantaj oluyor normal markete göre...

Tüm bunlar Yemeksepeti Banabi için de geçerli, onlar da oldukça hızlı.

Reactions: Yiğitt and 12.Adam
Getirden baya alış veriş yapıyorum. 10 dakikaya getiriyorlar aşağı yukarı. Ve yurt dışı çıkarmasını da destekle izliyorum. bu arada ekleme yapmak istedim 2019 yılında neredeyse batma eşiğine gelip pandemi ile toparlamış galiba. öyle bir şey duymuştum.

Reactions: 12.Adam
İbrahim Büyükak'ın reklamlarında oynadığı 'firma'

Bizim buralarda pek yaygın değil böyle uygulamalar.

uygulamanın tek sevmediğim yanı o reklam yüzü
Avrupa kanallarında izleyemiyorum hep salam sucuk reklamları yoğun diye ama TRT1, teve2 normal tr yayını olduğu için oralarda sizin reklamları görüyorum. Her izlediğimde farklı reklama denk geliyorum ve güzel bence.

Reactions: Gizmen
nerede yaşıyorsun ki ?

Reactions: Dosi
Benim semtte yoklar, evet Ankara'nın merkezinde hizmet vermiyor...

Yemeksepeticiyiz..

Türkiye'nin uluslararası alandaki gurur kaynağı uygulamalarından biri.

Ne yazık ki bulunduğum yerde olmadığı için kullanamıyorum. Gerçi market alışverişi yapmayı çok seven biri olarak olsaydı ne kadar kullanırdım ondan da emin değilim.