'Geride Kalan' Dizisi İçin Kiminle Görüşülüyor?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
fft99_mf10495943.Jpeg

Show TV'nin yeni ve iddialı dizisi ''Geride Kalan'' için hazırlıklar devam ediyor!

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, yönetmenliğini son olarak 'Siyah Beyaz Aşk'ı çeken Yasin Uslu'nun yapacağı dizinin erkek başrolü için son olarak Kanal D'de yayınlanan 'Meryem' dizisinde izlediğimiz Furkan Andıç ile görüşmeler sürüyor.

''Geride Kalan'' yeni sezonda Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Elde patlar bu dizi de. Kanalın Çukur dizisi garanti işi, Gülperi garanti işi, Çarpışma'dan emin olamıyorum. Malum Kıvanç'ın son dizileri hep elde patladı, perşembe zorlu hem. Show TV'yi rahat kurtarır 2-3 dizisi. Diğer işlerinden umutlu değilim zaten. :X

Gündüz kuşağı kanalı rahat kurtarıyor, Seda'nın yerini Derya Baykal alır mı sanmıyorum.

Yasin Usluyu Lale Devri dizisinden hatırlıyorum. O gittikten sonra diziden bir türlü tat alamamıştım. Kadın başrol oyuncusu da olursa bu Yönetmen bu kanalla, bu iş olur.

Elde patlar bu dizi de. Kanalın Çukur dizisi garanti işi, Gülperi garanti işi, Çarpışma'dan emin olamıyorum. Malum Kıvanç'ın son dizileri hep elde patladı, perşembe zorlu hem. Show TV'yi rahat kurtarır 2-3 dizisi. Diğer işlerinden umutlu değilim zaten. :X

Gündüz kuşağı kanalı rahat kurtarıyor, Seda'nın yerini Derya Baykal alır mı sanmıyorum.
Peki Kanald nin yeni sezonda elinde patlayacak dizilerini saydinmi? Show tv suan icin cok iddali dizilerle anlasma yapti kanald ile kiyasda daha on planda duruo show

Peki Kanald nin yeni sezonda elinde patlayacak dizilerini saydinmi? Show tv suan icin cok iddali dizilerle anlasma yapti kanald ile kiyasda daha on planda duruo show
Şu an konumuzun Kanal D ile ilgisi yok, Kanal D'nin yeni sezon işlerinden 1-2'si dışında hepsi elde patlar zaten. Bir Litre Gözyaşı ve Kuyu dizileri dışında umudum yok. :X

Yukarıda da belirttiğim gibi Gülperi dışında kanalın tutacak dizisini göremiyorum şu an için, Çarpışma şu an riskte.