Emre Ozansoy Konu Sahibi Moderatör Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 73,984 Reaksiyon puanı 59,027 Puanı 1,060 Web Sitesi twitter.com 4 Şubat 2020 #1 DNA testinin sonucunu öğrenen Cemre şok geçirir! Nedim'in doktoru Oya tarafından yapılan DNA testinde Agah'ın Cenk'in babası olmadığı ve Cenk ile Nedim'in kardeş olduğu ortaya çıktı. Reactions: Angelica
DNA testinin sonucunu öğrenen Cemre şok geçirir! Nedim'in doktoru Oya tarafından yapılan DNA testinde Agah'ın Cenk'in babası olmadığı ve Cenk ile Nedim'in kardeş olduğu ortaya çıktı.
Emre Ozansoy Konu Sahibi Moderatör Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 73,984 Reaksiyon puanı 59,027 Puanı 1,060 Web Sitesi twitter.com 4 Şubat 2020 #2 @vadikızı işler karıştı abla. Harika gidiyor dizi, ama keşke gün değiştirse. Zümrüdüanka'dan önce Cumartesi'ye geçse oranları daha da arttırırdı. Reactions: Angelica
@vadikızı işler karıştı abla. Harika gidiyor dizi, ama keşke gün değiştirse. Zümrüdüanka'dan önce Cumartesi'ye geçse oranları daha da arttırırdı.
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 82,931 Reaksiyon puanı 59,982 Puanı 1,060 Yaş 40 Konum Kayseri 4 Şubat 2020 #3 Emre Ozansoy' Alıntı: @vadikızı işler karıştı abla. Harika gidiyor dizi, ama keşke gün değiştirse. Zümrüdüanka'dan önce Cumartesi'ye geçse oranları daha da arttırırdı. Genişletmek için tıkla ... Valla karışıyor ablam Agah duyduğunda dahada karışacak ortalık bencede ya
Emre Ozansoy' Alıntı: @vadikızı işler karıştı abla. Harika gidiyor dizi, ama keşke gün değiştirse. Zümrüdüanka'dan önce Cumartesi'ye geçse oranları daha da arttırırdı. Genişletmek için tıkla ... Valla karışıyor ablam Agah duyduğunda dahada karışacak ortalık bencede ya