Gerçek Star Beren Saat

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,039
Puanı
1,061
Fatmnagül'ün Suçu Ne? dizisi ile milyonların dikaktini mağdur kadınlara çeken güzel oyuncu şimdi işi büyüterek Agan kadınlara yönelik bir projede yer aldı.
Mor Çatı dedorant reklamından elde 100 bin lirayı bağışlayan,kadına şiddete karşı yürüyüşlere katılan oyuncunun mücadelesi uluslararası boyut kazandı.
Afganistan Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin Afgan kadınları doğum konusunda bilinçlendirmeyi amaçlayan kampanyanın yüzü Beren Saat oldu.
34 saniye süren reklamda Beren Saat şunları söylüyor:
''Doğumunuzu sağlık kuruluşlarında yapın. Tek başınıza evde doğum yapmayın. Eğer evde doğum yapmak zorundaysanız da deneyimli bir ebeyle doğumunuzu gerçekleştirin”
Beren Saat'in seçilmesişnin en büyük nedeni olarak FGSN'deki rolü gösteriliyor ve reklam filminin başında oyuncu özelliği ile tanıtılıyor.

not:haberin konusu son aylarda gerçekleşen kampanya ile ilgili haber bulamadım forumda o yüzden açtım aynı haber varsa kilitlensin.

star dediğin halkın yanında olacak :) öle servet içinde yüzme derdi olmıcak
kız uluslararası olmuş bundan sonraki adım angelina jolie nin bm deki elçilik görevi :)

Beren güzel bir bayan işinide iyi yapıyor fazla söylenecek laf yok diye düşünüyorum her yönüyle iyi :)

berenin bu ne ilk ne de son sosyal sorumluluk bilinciyle hareket edişi , örnek insan beren..

her açıdan muhteşem kadın diyorum, eline kimse su dökemez..

konuyu burayamı açtın emre buraya konu açarsan tabiki bulamayız ??:))

553637_314664855299781_787766440_n.jpg

bu da haberri biz bazıalrı gibi kafamızdan yalan konu açmayız :)

komple kürt tarafını :) ben demiyorum şikayetler diyor şikayetler haklı bulunup dizi kaldırıldığınangöre demek ki doğru
hab tabi siz delillerle konuşmayı pek sevmezsiniz orası ayrı

ya bırak bunları kürt tarafıymış kürt tarafı dediklerine bakma o kürtleri kullanan dağdakilerin uydurduğu yalanı gelmiş bana söylüyorsun hem dizi yayınladığı zaman her 2 evden birinde KV terör izlenmiş vede en çok izlenen yerlerden biride Doğu tarafı onun için bunlara itibar etmemek lazım.

ya bırak bunları kürt tarafıymış kürt tarafı dediklerine bakma o kürtleri kullanan dağdakilerin uydurduğu yalanı gelmiş bana söylüyorsun hem dizi yayınladığı zaman her 2 evden birinde KV terör izlenmiş vede en çok izlenen yerlerden biride Doğu tarafı onun için bunlara itibar etmemek lazım.

ne dşiyelim hiçb,ir vvadicinin somut delileri kabbul etmemsini beklememek lazım:)

evet sanıldığı gibi sevilmemiş ki yayındna kaldırılan iş geri gelememiş doktorlar-cennet mahallesi bile geri gelmiş vadien sevilen işler onlar ne de olsa:)

sende anca böyle düşünürsün adamlar devamını KV Pusuda anlatıyolar zaten gereken kısımları tabi siz izlemeden yorum yaptığınız için bilmiyosunuz anca cnnet mhllesi doktarları hatırlayıp izlediğiniz için.

sende anca böyle düşünürsün adamlar devamını KV Pusuda anlatıyolar zaten gereken kısımları tabi siz izlemeden yorum yaptığınız için bilmiyosunuz anca cnnet mhllesi doktarları hatırlayıp izlediğiniz için.
farklı bir şey anlatsa izleriz de aynı olayalr çevir çevir sun olmuyor :)

Konu dışı mesajlar silinmiştir. Lütfen konu dışına çıkmayınız.

yarın mesajda beni geçerlerse bu hamleni hatırlatırım ozan :))

beni mahfettin tüm mesajlarım konu dışı :)

konu içi olan yokki zaten ben hiç yazmadımmı bişey şimdi :)

- - - Ekleme - - -

neyse fazla polemik yapmayalım halkımız karar vermiş zaten..

halkımız çakma kahramanları değil bereni istiyor

halkımız bir halk kahramanını istiyor buda berendir her türlü :)

Ne gariptirki bi tek sen ve senin gibiler bunu anlıyo adamlar 10 yıldır zirvedeyse k.bakmayın ama halkın dizisi olmayı başarmıştır siz izlemesenizde olur:)

arka sokakalr da 7 yılda acunu-kenanı- şafak sezeri postlaamyı ildi orada da vadi de de farklı olay yok 90 dkaikadan yılda 40 bölüm en iyi ihtimal 3 sezon güzel bir seanryo olur sonraası tekrar:)
halkın dizisi derken halka hitap edebilri ama halktan kopuk bir dizidir vadi

arka sokakalr da 7 yılda acunu-kenanı- şafak sezeri postlaamyı ildi orada da vadi de de farklı olay yok 90 dkaikadan yılda 40 bölüm en iyi ihtimal 3 sezon güzel bir seanryo olur sonraası tekrar:)
halkın dizisi derken halka hitap edebilri ama halktan kopuk bir dizidir vadi

emre adminimizde çok kızıyo konu dışına çıkmayın diyo daha fazla uzatmanın anlamı yok onun için sana son sözüm...
HATCEYE DEĞİL NETİCEYE BAK POLAT 10 YILDIR EKRANDAMI EKRANDA ZİRVEDEMİ ZİRVEDE HALA REKOR KIRIYOMU KIRIYO
sizin karalama çabalarınız da boşuna hadi kalın sağlıcakla :)

- - - Ekleme - - -

yarın mesajda beni geçerlerse bu hamleni hatırlatırım ozan :))

beni mahfettin tüm mesajlarım konu dışı :)

konu içi olan yokki zaten ben hiç yazmadımmı bişey şimdi :)

- - - Ekleme - - -

halkımız çakma kahramanları değil bereni istiyor

halkımız bir halk kahramanını istiyor buda berendir her türlü :)

zaten senin kahramanın da olsa olsa beren olurdu yakışır sana destere :D

ne rekoru kırıyor bilmiyoruz ama neyse 10 yıldır ekrand aolması iyi olduğun udeğil kötü olduğunu gösterir türkiye şartlarında:)