Gerçek Hayatta da Karadayı!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Atv'de her pazartesi ekranlara kilitleyen 'Karadayı' dizisinin 'Mahir Kara'sı olan Kenan İmirzalıoğlu, dizi dışında gerçek hayatında da herkese örnek olacak davranışlar sergiliyor.

Dizide mahallenin delikanlısı olan ve herkesin yardımına koşan bir kişi olan Mahir Kara'yı canlandıran Kenan İmirzalıoğlu, gerçek hayatında da ikamet ettiği Cihangir'de okula, camilere, öğrenci ve esnafa yardım elini uzatıyor.

Yardımseverliği ile ünlenen Kenan İmirzalıoğlu daha önceden bir okula gizlice 20 Bin TL'lik yardımda bulunmuştu. Öğrenilen bilgilere göre ise İmirzalıoğlu, semtinde bulunan camilere 'Bir eksiğiniz var mı? ' diyerek kapılarını çalıyor.

Cami imamları ile özel olarak konuşan ve hem cami için yapacaklarını hem de çevredeki muhtaç insanları soran Kenan İmirzalıoğlu, semtinde bulunan ve maddi olarak sıkıntıda olan birçok çocuğa yardım elini uzattı.

Ayrıca Kenan İmirzalıoğlu, yakın zamanda Cihangir'deki bir vatandaşın yardımına da koştu. Beyin kanaması geçirdiğinden dolayı zor günler geçiren vatandaş için yardımda bulunan başarılı oyuncu, ayrıca vatandaşın 6 aylık ev kirasını da kendi ödedi.

Ardından da evinin ihtiyaçlarını gidereceği sözünü vatandaşa iletti. Bu iyilikler için ise tek şartının yaptıklarının gizli kalmasını istediği öğrenildi.
Her ne kadar gizlemeye çalışsa da Cihangir'de ünlü oyuncunun yardımsever kişiliğini duymayan kalmadı. Bütün semt Kenan İmirzalıoğlu'nu konuşuyor.

Cihangir'de bir ilköğretim okulu semtte bulunan ünlülerden yardım istemişti. Birçok ünlü hiçbir yardım yapmazken, Kenan İmirzalıoğlu direk 20 Bin TL'lik yardımda bulunmuştu.

keşke gizili tutsaydı diyen arkadaşlarım,bunu basına kenan imirzalıoğlununmu servis ettiğini düşünüyorsunuz?
kenan'ın böyle bir reklama ihtiyacımı var

Helal olsun Kenan abimize.

Bazı ünlüler gibi TV'lere çıkıp şu kadar yardım ettim filan demiyor.

Hayranı olduğum oyuncuları bir kez daha düşününce gurur duydum kendimden

Her insanin iyi ve kötü taraflari vardir. 1 yanlis iki dogruyu götürür, ama su haber icerisinde say say bitmiyor iyilikleri. Helal olsun!

Helal olsun Kenan İmirzalıoğluna boşuna sevmiyoruz kendisini kendisine yakışanı yapmış

uyuşturucu olayından sonra büyük çaba var

uyuşturucu haberlerinden öncede kenan imirzalıoğlunun yardımsever bir insan olduğunu gazetelerden okuyorduk
kendisini aklama çabaları gibi göstermişsin yakışık olmamış
hem insan hayatının bazı dönemlerinde hata(lar) yapabilir kimse sudan çıkmış ak kaşık değil

gizli yardımları nedense şimdi açığa çıkıyor

İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. Her ne kadar gizlide yapılsa, yardım edilinen kişilerin komşuları tarafından elbette duyulacaktır. Helal Olsun KARADAYI'ma

Helal olsun azımsanacak yardımlar değil....

Ama @xemrexxx 'e katılmamak elde değil....