Gerçeğin Peşinde Koşmak 5.Bölüm Yeni Bölüm [ Son Sahne Videolu ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç Puan?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

Oy: 2 14.3%
  • 8

• 9

Oy: 2 14.3%
  • 10

Oy: 10 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    14

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Gerçeğin Peşinde Koşmak
YAYIN: 20 Temmuz
Çarşamba

5.Bölüm

SAHNE 1: CANSU – ODA
Cansu odasinda oturmaktadir, yanina annesi gelir.

NAZAN: Cansu kizim?
CANSU: Buyur anne.
NAZAN: Ne yapiyorsun kizim?
CANSU: Hiç, dü
şünüyordum.
NAZAN: Neyi dü
şünüyorsun.
CANSU: O bende kalsin.

Cansu annesine dedesine gittigini söylemek ister ama korkusundan söyleyemez.

CANSU: Anne, sana bir
şey söyleyecegim ama kizmayacagana söz ver.
NAZAN: Sen de beni kizdirtacak bir
şey söyleme.
CANSU: Ben bugün Ertunç’la birlikte dedemi bulmaya gittim.
NAZAN: Ne dedin sen?
CANSU: Dedemi bulmaya gittim dedim ve o’nu buldum, ondan hesap sordum.
NAZAN: Sen ne hakla gidersin o adamin ayagina, geçmis geçmis’de kalsin dedim sana. Niye ugrasiyorsun artik. Bu sayfa benim için artik kapatildi.
CANSU: Ama benim için degil, sana tecavüz etmis olan adam kim bilir baskalari’na da ayni kötülügü yapmistir.
NAZAN: Kendine gil Cansu!
CANSU: Ben gayet kendimdeyim anne, ama senin böyle bir olay’i yasadigini hazm edemiyorum.

Cansu aglamaya baslar. Sonradan Nazan’da aglamaya baslar.

NAZAN: Ah kizim, ben neler yasamadim ki senin gibi bir genç kizken. Ne siddetler gördüm o Tülay denen kadindan. Ve sonra bu korkunç olay. Artik hayatimda hiç bir umut kalmamisti.
CANSU: Ah annem.
NAZAN: Ben neden yasiyorum, kimin için yasiyorum dedim kendi kendime. Artik yasamak istemiyordum o zamanlar.
CANSU: Sakin intihar’i düsündüm deme.
NAZAN: Hayir, düsünmedim kizim. Intihar etseydim, benim ne kadar zayif karakterli bir kadin oldugumu gösterirdi. Ben ne olursa olsun, kendi ayaklarim üstünde durmaya çalistim. Bir gün ben de herkes gibi ölecegim, o zaman sen de kendi ayaklarin üstünde durmayi ögreneceksin.
CANSU: Aman allah korusun, sen ölersen ben ne yaparim.
NAZAN: Sen de bir aile kuracaksin, bak benim annem kanserden dolayi öldü. Ben aile kurdum, mutlu bir yuvam var simdi.

Cansu ile Nazan birbirlerine sarilirlar.

SAHNE 2: ORHAN EV – MISAFIR ODASI
Orhan misafir odasinda’dir. Eskiden o oda, Nazan’in odasiydi. Orhan Nazan’in çocukluk resmini hep saklamistir. Ona bakar ve duygulanir..

ORHAN: Nazan Leyla Açelya.. Ela gözlü bir çol ahusu, saçlarin bahtindan daha siyahtir. Nazan adini annen koymustu sana, Leyla ve Açelya’yi ben koydum. Seni çok özlüyorum be kizim, keske hiç birsey böyle gitmeseydi. Seni uzaktan sevseydim keske... Ben dünyanin en kötü babasiyim ve de hep böyle kalacagim. Kendimi sana nasil affeterecegimi düsünmüyorum bile, cünkü biliyorum ki sen beni hiç affetmeyeceksin. Ben bu vicdan azabiyla ölüp gidecegim...

SAHNE 3: AYKUT – EV
Aykut ile Selda eve gelirler ve Aykut çok sinirlidir.

SELDA: Bu mu senin ailen?
AYKUT: Selda, sus dedim sana! Zaten sinirliyim. Sinirlendirme beni daha fazla.
SELDA: Neden Aykut? Sana demistim, ama yok beni dinleyen kim?
AYKUT: Tamam Selda, sen hakli çiktin ama simdi ne olur sus!

Selda konuyu daha fazla uzatmaz ve bisey söylemez.

SAHNE 4: ORHAN – ÇALISMA ODASI

Orhan çalisma odasinda bir mektup yazmaktadir.. Orhan mektubu yazarken gözyaslari akar..

Orhan’in yazdigi mektup:

m,

Benden geldigini anlayinca yirtip atmami
şsindir inşallah bu mektubu.
Ne cesaretle diyorsun, bana nasil yazarsı
n, haklın. Bu bir özür mektubu değil kizim, asıl dizlerinin önündeyim karşında, başım yerde. Hataların yüküyle dizlerimin üstüne çöktüm. Başı kaldıp senden özür dilemeye yüzüm yok. Çamur’un içindeki su gibiyim, çamura yenildim. Benim olmayan, elde edemediğim o kadar sarhoş ettiki beni, hayallere kapıldım. Kendimi unutmuştum. Pişmanlığı tarif edecek gücüm de yok. Kendimi affetmedim. Zaman unutturucak mı bilmiyorum, ama ben senin baban olduğunu tekrar ispatlayacağım sana, belki ondan sonra karşına çıkmaya yüzüm olur...

Gölgeni hep üstümde hissediyorum, bundan güç aliyorum..

Baban...

SAHNE 5: CANSU – EV

Cansu ve Nazan içeride oturmaktadilar. Kapi çalir .. Nazan kapiyi açar

CANSU: Kimmis anne?
NAZAN: Ee, hiç kimse yok burada?

Yerde bir mektup vardir..
Mektubun üstünde : Nazan Gürsel yazilidir.

NAZAN: Birisi mektup birakip gitmis..

Mektup Nazan’in elindedir.. Ve mektubu açar..

5.Bölümün Sonu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Son sahne oldukça amatör olmuş ama yine de böyle bir şeye girişmen güzel. Bölüm genel olarak güzeldi puanım 10.

Tsk ederim..

Tecrübeli oyuncu degiliz..

Çok tsk ederim..

Sana da çok tsk ederim..

9 puanda benden.
Bu akşam FF Üyeleri Aynı Evde'yi yayınlamasam mı acaba

10 vermek çok isterdim 7 verdim sebebi 2 puan vidiodan düzenden gitti bir sahne vidiolu bir sahne bir de yazılı işte olmamış ya tam vidiolu yapacaktın yada yazılı malesef bunun yüzünden 2 puan gitti 1 puan da yazım yanlışlardan örnek gil olay'i bunlar gibi bunlarda olmasa 10 vermek isterdim tüm kalbimle

Çok tsk ederim puanin için..

Sen bilirsin..

@alemto sen bilirsin.. video'da neden 2 puan kirdin anlamadim gitti
.. Ben orada bi aksiyon yaratmak istedim.. Neyse sen begenmediysen sen bilirsin

ben hikayeyi hepsini beğendim ama vidiodan 2 puan kırmamın sebebi çok düzensiz olması 1 puanda yazılar tüm kalbimle söylüyorum artniyetli olarak vermedim şimdi ben ne güzel yazı ile okuyorken vidio geldi önüme açtım vidiolu keyifli keyifli bakacağıma yazıları tane tane okuyacağımı fırladı gitti haksızmıyım ama

Bu bir "dizi" ve ben de dizi haline getirmek istemisdim sayin AlemTo..

fks 14 bu konuşmalardan üzüldüm ben anlatamadım galiba vidio yap tamamen o zaman niye bir yazı yazıyorsun bir vidio işte orasını beğenmedim ayrıca herkes beğenmiş puanlarda iyi niye bu kadar büyüttün anlamadım

10 verdim.imkan olsaydı da ben çekseydim o sahneyi gerekli teçhizat vardı bende

@alemto Sen beni yanlis anladin galiba, ben büyütmedin.. Ben sana hesap sormuyorum ki? Sadece bu bir dizi diyorum ve içine aksiyon katmak istemisdim..

@Neferet Hehe buyur gel Hollanda'ya.. biletini hazirladim

Yok Ankara'ya bekleriz saat 16.30 uçağı hemen git Doğan Abi havalimanına