- Reaksiyon puanı
- 2,356
- Puanı
- 810
Gerçeğin Peşinde Koşmak
YAYIN TARIHI: 25 Ağustos 2011
YAYIN TARIHI: 25 Ağustos 2011
23.Bölüm
SAHNE 1: BORA VE DERYA - TAKSI
BORA: Bodrum'da bu isleri yapan birileriyle tanistim. Para'da anlastik, kaçacagiz.
DERYA: Suçuna suç eklenecek, yapma.
BORA: Bot bekliyor, biraz sonra çekip gidecegim buralardan.
DERYA: Geride biraktiklarin ne olacak Bora? Annen, kardeslerin, Gökçe ne olacak?
BORA: Ben zaten onlardan kaçiyorum. Onlari daha fazla utandirmak istemiyorum. En iyisi hayatlarindan çekip gitmek.
DERYA: Bu o kadar kolay mi?
BORA: Baska çagrem yok.
DERYA: Git teslim ol. Çok aci verdin ailene. Daha fazlasini yasatma.
SAHNE 2: NAZAN ' EV
GÖKÇE: Hepiniz suçlusunuz bu iste, hepiniz. Söyledim o kadar inanmadiniz, hep gözlerinizi kapadiniz, kulaklarinizi tikadiniz.
NAZAN: Kizim sus aaa.
GÖKÇE: Kabahati bana buldunuz hep. O sinsi yilani toz kondurmadiniz hiç. Alin iste, sonunda yapti yapacagini.
NÜKHET: Agazini topla, terbiyesizlik etme.
GÖKÇE: Sizin verdiginiz terbiyeyi de gördük. Gözümün içine baka baka bastan çikartti kocami.
NAZAN: Pisman olacagin sözler sarfetme Gökçe.
GÖKÇE: Siz de bunlari savunmayin artik, yeter.
NAZAN: Gökçe!
GÖKÇE: O kiz hiç yüzü kizarmadan girdi bu eve, hayatima geldi oturdu. Benim hayatimdan parçalar koparmaya çalisti hep. Bebegimi onun yüzünden aldirdim. Bebegimi de o kopardi benden. Nereye giderlerse gitsinler artik, umrumda bile degil. Yeter ki benden uzak olsunlar.
Gökçe odasina gider.
SAHNE 3:BORA VE DERYA ' BOT
Bora kaçmaya hazirlaniyor, Derya o'nu durdurmak ister.
DERYA: Bora!
BORA: Derya dön dedim sana, bin taksiye!
DERYA: Dur n'olur. Eger teslim olursan, annen için bir umut olur. Cezani yatar çikarsin. Yükünden kurtulursun. Eger gitmessen Gökçe seni affeder. Yaninda olur. N'olur Bora, onlari birdaha hayal kirikligina ugratma. Nereye gidersen git, kendini de yasadiklarini da beraberinde götüreceksin Bora. Geride biraktiklarinin yükünü denize atabilecekmisin? Onlari düsünmeden yapabilecekmisin?
BORA: Yapma bunu bana ya, yapma.
DERYA: Annen herzaman senin beyninde olacak. Gökçe'yi nasil birakacaksin? Kaçmak çözüm degil. Gel vazgeç cezani çek. Tertemiz bir hayata basla yeniden.
Bora gemiye biner...
DERYA: Bora! Sen bu kadar korkakmisin? Hatalarinla yüzlesemeyecek kadar zayifmisin? Para ödenir ama hayatinda çaldigini ödeyemezsin. Düsündügün kadar zor degil. Simdiye kadar yaptiklarindan sonra zor degil. Bora lütfen. Defol o zaman, defol! Ömür boyunca çek cezani. Daha beter bir cezaya mahküm et kendini!
Bora gitmektedir ama son anda vazgeçer..
Bora ve Derya birbirine sarilirlar.
"Aşk her şeyin başlangıcı, ortası ve sonudur"
23.Bölümün Sonu
Son düzenleme: