- Reaksiyon puanı
- 2,356
- Puanı
- 810
Gerçeğin Peşinde Koşmak
Gerçek, onu öğrenen için onu söyleyenden daha faydalıdır..
YAPIMCI: FURKAN DOĞA
YÖNETMEN: MESUDE ERARSLAN
65.Bölüm
Gerçek, onu öğrenen için onu söyleyenden daha faydalıdır..
YAPIMCI: FURKAN DOĞA
YÖNETMEN: MESUDE ERARSLAN
65.Bölüm
SAHNE 1: KUMRU VE CEM BEY ' AJANS ' CEM ODA
Kumru, Cem Bey'in odasindadir. Cem Bey Kumru'ya bir filmde oynamasini teklif etti, Kumru ise bu teklifi kabul etmekte tereddütlü.
CEM: Ne diyorsun Kumru? Gidecekmisin görüsmeye?
KUMRU: Görüsmeye gidecegim, bakalim neler olacak.
CEM: Süper, ben hemen ariyorum o zaman Lucardo Bey'i, yani yönetmeni.
SAHNE 2: NAZAN ' EV
Nazan evinde oturmaktadir, yaninda Tülay Hanim vardir. Nazan eski album fotograflara bakmaktadir.
TÜLAY: Hangi fotograflara bakiyorsun?
NAZAN: Eski aile fotograflarima. Aile dedim ama resmi bir aileydik. Hiç bir zaman birbirimize yakin degildik.. Sadece annemle iyiydim.. Kardesim Gonca'yi görmedim ve tanimiyorum bile. Diger kardesim Aykut ise yurtdisina tasindi esi Selma'yla birlikte.
TÜLAY: Ben sana bir sey sormak istiyorum ama bana en samimi ve en dogru bir sekilde cevap vermeni umuyorum.
NAZAN: Tabii, buyurun..
TÜLAY: Orhan, yani baban sana gerçekten tecavüz etti mi? Sana gerçekten bu kötülügü yapti mi?
NAZAN: Evet yapti Tülay Hanim. 21 yasindaydim, soguk bir Ocak gecesiydi. Ben odamda kitap okuyordum, annem ise yemekte mutfak yapiyordu, babam ise gazetesini okuyordu. Babam gizlice odama girdi ve bana dokunmaya basladi. Ben tabii ki istemedim ve bagirmaya basladim. Ardindan annem geldi, elinde bir biçak vardi. Babam annemin elindeki biçagi alarak annemin hayatina son verdi.. Ben hayatimda tam o gün, o saatte, o anda sönmüs oldu. Ben bundan sonra hayata nasil devam edecegim diye düsünüyordum. Tam o dönemde, Hakan'la karsilastim ve onu gerçekten çok sevdim. Onunla evlendim ve iki evlat edindik. Fakat 6 ay önce benim için öldü o. Kizima böyle bir kötülük yapan bir insan, benimle ayni çati altisinda daha fazla duramaz ve bosanmaya karar verdim.
Nazan aglamaya baslar..
TÜLAY: Aglama kizim. Sen iyi bir insansin. Senin de kaderin böyleymis. Kaderimiz neyse onu yasiyoruz..
Tam o an da kapi çalir..
NAZAN: Ben açarim..
Nazan kapiyi açmaya gider.. Nazan korku içinde kapida duran kisinin gözlerine bakar..
65.BÖLÜMÜN SONU