'Gerçeğin Peşinde' Ekranlara Dönüyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
TV8'in sevilen gündüz kuşağı programı Gerçeğin Peşinde ekranlara dönüyor.

Yapımcılığını PH Yapım'ın, sunuculuğunu Serap Paköz'ün üstlendiği; düşük reytingleri nedeniyle 28 Aralık 2018'de ekrana gelen 337. bölümüyle ekranlara veda eden yapım, sürpriz bir kararla gelecek haftadan itibaren yeni bölümleriyle ekranda olmaya hazırlanıyor.

Gerçeğin Peşinde, canlı yayınla Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 13.30'da TV8'de!

Bu süper bir haber sevdiğim bir program yemekteyizin saatinde eskiden yemekteyizden daha iyi reytingler alıyordu. Yemekteyizin saatine koymalı

• Beğendim
Reactions: offensive
Sonunda... panorama çok kötü reytingler alıyor Adını Sen Koy'a 2-3 gün sabreden kanal Panorama'ya nasıl 4 hafta dayandı anlam veremiyordum zaten

• Beğendim
Çok sürpriz karar, cidden şaşırtıcı. Tutmaz bence, boşa döndürmesin. :X

PH Yapım bunu kendine yakıştırdıysa daha çok ezilir. :A
senin 65 yaşındaki inci teyzen yayınlandığı zaman zar zor ilk 100'e nadiren girdiği ve çoğu zaman da giremediği için ekrana dönemiyor diye kıskançlıktan krize girmişsin :F:F bak canım Serap'ımın yokluğuna kanal 2 ay dayanamadı başarı böyle bir şey... :bhr::bhr::bhr:

fox'u çok severim haberleri her gün orada izlerim neyse ki sabahları Çağla kaliteli bir program yapıyor akşamüstü Zuhal zaten 5 rtg alıyor, araya bir şey de sen buluver artık :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
senin 65 yaşındaki inci teyzen yayınlandığı zaman zar zor ilk 100'e nadiren girdiği ve çoğu zaman da giremediği için ekrana dönemiyor diye kıskançlıktan krize girmişsin :F:F bak canım Serap'ımın yokluğuna kanal 2 ay dayanamadı başarı böyle bir şey... :bhr::bhr::bhr:

fox'u çok severim haberleri her gün orada izlerim neyse ki sabahları Çağla kaliteli bir program yapıyor akşamüstü Zuhal zaten 5 rtg alıyor, araya bir şey de sen buluver artık :A

Ne kıskancam be Serap'ı sevdiğimden dedim. :A Daha iyi kanallarda olmalı. :A

• Beğendim