Genis Aile'nin En Iyi Oyuncusu 2011 - Ön Eleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Genis Aile'nin En Iyi Oyuncusu Kim? 1. Tur

• Kullanılan toplam oy
    15

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Merhaba arkadaslar,

Biliyorsunuz gecen aylarda FavoriForumu'nun en favori dizisini sectik, simdi her dizinin en iyi erkek oyuncusunu ve en iyi kadin oyuncusunu seciyoruz. Ve her dizide bir oyuncu en iyi erkek oyuncusu ve en iyi kadin oyuncusu seciliyor, en iyi kadin&erkek oyuncusu secilen 2 kisi diger dizilerle yarisacak. Her dizinin en iyi erkek oyuncusu diger dizilerin en iyi erkek oyunculariyla yarisacak ve her dizinin en iyi kadin oyuncusu diger dizilerin en iyi kadin oyunculariyla yarisacak.

Birinci tur: Bütün Kadin ve Erkek Oyuncular. 3 tane kadin ve 3 tane erkek oyuncusu secilecek.
Ikinci tur: 6 aday > 3 erkek ve 3 kadin
Ücüncü tur: 4 aday > 2 erkek ve 2 kadin
Sonuncu tur: 2 aday > 1 erkek ve 1 kadin

Sonuncu turda kazanan 1 erkek ve 1 kadin oyuncusu diger dizilerin en iyi erkek ve kadin oyunculariyla yarisacak.

Genis Aile'nin erkek oyunculari:
Ufuk Özkan
Rasim Öztekin
Firat Tanis
Ilker Ayrik
Bülent Colak
Mustafa Uzunyilmaz
Bora Akkas
Ahmet Sarsilmaz
Mehmet Polat

Genis Aile'nin kadin oyunculari:
Rojda Demirer
Buket Araz
Mine Teber
Bihter Dincel
Tanju Tuncel
Hale Caneroglu
Gizem Akman

NOT: Bütün oyuncular katilmayacaktir cünkü ankette en az 30 kisi yer alabiliyor.

genis-aile.jpg

Arkadaslar 3 tane erkek ve 3 tane kadin oyuncuya oy vereceksiniz !

Son düzenleme:
İnşallah. Güzel bir etkinlik ama bazen en iyi organizasyonlara bile ilgi olmuyor. En favori üye anketi yapılmış burada eskiden. Ama inanılmaz az ilgi olmuş.

Tavsiyem ilgi olmasa bile sen devam ettir. Çıkar 1-2 oy veren...

Erkek seçiminde çok zorlandım ve mecburen 4 oyuncuya verdim: Ufuk Özkan, Fırat Tanış, İlker Ayrık ve Bülent Çolak... Rasim Öztekin de müthiş bir oyuncudur...

Kadın olarak o kadar iyi olmasalar da üç kişiye kullandım: Tanju Tuncel, Bihter Dinçel, Hale Caneroğlu

Erkek olarak bende çok zorlandım. 3 erkek oyuncu seçtim : Ufuk Özkan , İlker Ayrık , Bülent Çolak :)

Kadın olarak : Rojda Demirer , Hale Caneroğlu , Bihter Dinçel. :)

Ufuk Özkan,Fırat Tanış,İlker Ayrık'a oyumu verdim.Kadın olarak Bihter Dinçel,Hale Caneroğlu ve son olarak Tanju Tuncel'e oyumu verdim.

İlker Ayrık ve Bülent Çolak. Kadın oyunculardan sadece Rojda' yı tanıyorum, onu da çok sevmem.

Arkadaslar anket cumartesi saat 14:00'de kapanacaktir. En cok oy alan 6 oyuncu ( 3 kadin ve 3 erkek ) 2. Tura yükselecektir.

Erkek olarak 4 oy hakkım olsa: Ufuk Ökan, Fırat Tanış, İlker Ayrık ve Bülent Çolak'a verirdim. Ama bir ayrım gerekiyorsa eğer;

Erkekler: Fırat Tanış, İlker Ayrık, Bülent Çolak (Ufuk Özkan geçen sezon daha iyiydi.).

Bayanlar: Çok da iyi oyuncu yok bayanlarda. Ama yine de bir seçim olacaksa, Tanju Tuncel, Bihter Dinçel, Hale Caneroğlu.

Üzgünüm Ufuk Özkan. :(

Bu alana bir cevap yazın...