Geniş Aile'ye Ayet Tepkisi

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Star Tv'de yayınlanan Geniş Aile'nin bu akşamki son bölümünde dizi karakterleri Ulvi ve Koyu Bilal arasında geçen diyalogta Fatiha suresinde geçen bir kelimenin espiri malzemesi yapılması dizi takipçilerinin dikkatini çekti. Tepki toplayan diyalogta Ulvi'nin " Büdü'ün selamı var sana " dediği Bilal " Hangi Büdü? İnyakene abüdünün mü mal? " diye karşılık veriyor...

Bu konuyla bazı arkadaşlara afedersiniz ama "kapak" yaptım. Çünkü diziyi seviyoruz diye hiç kötü işlerinden bahsetmiyorlar gibi yazılar yazıyorlardı.... (lütfen alınmayın zaten böyle düşünenler kendini biliyor )🙂 Ben sadece düşüncemi yazdım.

bence gereksiz bir espriydi fakat o kadarda abartılmaması lazım türk televizyon tarihi bundan daha kötülerinide gördü

Komedi dizileri dini konulardaki böyle saçma sapan espriler yapmamalılar.Ama fazla abartmaya gerek yok.Sonuçta bunu hangi niyetle yaptıkları önemli.

O sayfadakiler kafayı yemişler herhalde. Yaptıkları paylaşımlar şaka gibi. "Din elden gidiyor."a çevirmişler olayı. Sadece Geniş Aile değil Hayat Bilgisi başta olmak üzere birçok diziye tepki gösteriyorlar. Alt tarafı bir espri, büyütmeye ne gerek var. Üstelik bu espri Geniş Aile senaristinin ürettiği bir espri değil . Yıllardan beri var olan bir espri...

Bence hoş bir espri değil ama bu kadar büyütülecek bir durum da yok yani...

Hatta bir kaç tane daha var link atarım ama boşver hepsi aynı. Çok abartmışlar avrupa yakasındaki gafur ismine bile yorum yapmışlar.

Amil, mennan gibi birçok isim ile ilgili yorum yapmışlar.

ONA BAKILIRSA KEMAL SUNAL DİN DÜŞMANI İMAMLARLA DALGALAR FALAN UNUTULMASIN BU KONUYU BÜYÜTENLERİN HEPSİNİN GÖZÜ KÖRDÜR BAZEN DİNİ PROGRAMLARDA BİLE BUNDAN KÖTÜ ŞEYLER OLUYOR BAKINIZ
HEMDE BAZI YABANCI DİZİLERDE ADINI UNUTTUM AMA BİRİSİ TANRININ YERİNE GEÇİYORDU

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aslında böyle espiriler yapılması yanlış ama sonuçta fazla büyütülmesi gerekmiyor. Çünkü komedi dizisinde mantık beklemeyeceksin. Zaten bu güldürmüyor mu insanı?