Geniş Aile'ye İki Yeni Kadın Oyuncu Katılıyor !

hacılar emel çölgeçen arka sokaklarda oynamıştır daha yeni hatırladım hatta mesut komiserin sevgilisiydi dizide domuşuk sevim gibi adamlari filan dövüyordu yani karakter olarak manyak biriydi diyebiliriz. Bence komediyi çok süper yapar

Merakla bekliyorum. Yine Cevahir yeni gelecek kadın oyuncunun peşinden koşacaktır. Umarım eskisinden güzel olur. Açıkcası çok severek izliyorum Geniş Aile'yi en başından beri. Cevahir'in tarzı, Ulvi'nin ağzından çıkan sözleri kulağının duymaması yani o kadar cins konuşuyorki Leyla ile Mecnun'da oynayan İsmail Abi'nin lafı cuk diye oturur onun konuşması karşısına. Zekai'nin lise ortamı falan süper. Yani Geniş Aile tam bir Aile ortamı. Bu arada 5 bölüm sonra Geniş Aile 'dalya' diyecek. Yani 100. bölüme gelecek.

zaten türk televizyon tarihinde geniş ailenin yeri çok ayrı unutulan absürd komediyi türk televizyonlarına kazandırdı leyla ile mecnun da geniş ailenin izinde gidiyor onlarda çok başarılı

Azra Akın Koyu Bilal'in kardeşi olarak gelebilir Ozan Admin'in dediği gibi. Ve Cevahir onun güzelliği karşısında vurulur mu acaba. Belki Bilal bile hoşlanır kendi kardeşinden. Bu arada Leyla ile Mecnun'da o replikler çok süper. "Mecnun", "HOOOOP" konuşmaya başlıyorlar daha sonra normal muhabbete dalıyorlar. Mecnun ile Arda konuşmaya başlıyor ve ardından bir bakıyoruz hoppa normal muhabbet ediyorlar o öyle mi bu böyle mi. :D Neyse Geniş Aile'yi merakle bekliyoruz...

Arkadaşlar Geniş Aile'ye girecek olan 4 oyuncudan ikisi açıklandığına göre diğer iki oyuncu ne zaman açıklanır sizce

Biri benim hacı. :D Az önce Cüneyt İnay beni aradı. Dizimizde oynar mısın diye? Bende dedim ki : Bedava oynatırsanız oynarım. :D Bende yalan da yok hılafta :D