Geniş Aile'nin Yeni Sezonu 10 Ağustos Çarşamba Başliyor !

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Star Tv'de yayinlanan komedi dizisi Genis Aile yeni sezonda yine ekranlarda olacak.

Emel Çölgeçen'e twitter'de Genis Aile'nin yeni sezonu ne zaman baslayacak dedim o da bu cevabi verdi:

galiba 10 agustosta basliyor ama emin degilim cok :)

Umarim dizi yeni gününde basarili olur.:)

Son bilgi: Haber kesinleşti.

genisaile-343.jpg

Son düzenleme:
Çarşamba günü ne olacağını hiç kestiremedim. İyi yerlerde olabilir. Ama sezon başlayınca Muhteşem Yüzyıl, Çocuklar Duymasın, Canan var. Sezon tamamen başlayınca işi zor gibi geldi bana :)

Star Tv'de yayinlanan komedi dizisi Genis Aile yeni sezonda yine Star Tv ekranlarda olacak.

ee daha normal ne olabilir bundan? :D

5817 kisi tarafindan takip edilen hesap bence sahte bir hesap degildir.

Ayrica Emel Çölgeçen orada özel hayatinin da fotograflarini yayinlatiyor.

Çarşamba ilk başladığı gündü. Bence çok ilginç bir seçim olmuş olur. Şu aralar Çarşamba boş ama sezon başladığında yine gün değiştirmesi gerekir...

Ben Star'dan yeni iddialı dizilerinden birini Çarşamba'ya koymasını beklerdim.

bence çocuklar duymasını geçer izleyici bıktı ya çocuklar duymasından

Carsamba'da ki rakibi: Canan.. Sansli Masa ...

Muhteşem Yüzyıl ve Çocuklar Duymasın var. Üstüne Şanslı Masa ve Canan da var. İşi zor. Bence garip bir tercih.

EDIT: Çocuklar Duymasın yine 2. dizi olur Muhteşem Yüzyıl'dan sonra :)

Ben Agustos ayinda ki rakiplerini söyledim.:)

Eylül ayinda isi zor olacaktir ama gününü degistirirler.

ya bence değişir günü ama şu 1 ayı iyi değerlendirseler bence en azından ilk 5e girer
çocuklar duymasın severleri yanlış anlamasın ama çok uzattılar...

işi zor da değil diyorum ben size kimse k.bakmasın ama siz nasıl geniş aile savunuyorsanız bende çocuklar duymasını geniş aile çocuklar duymasını geçmesi imkansız bir iki oyuncu geldi diye hemen 10 reyting mi alacak:D 5reyting alır 6 yaz gelir 1 bölüm zor dayanır

bence imkansız deme en son imkansız dediğinde 90+4te gol yedin zaten star öyle bir hataya düşmez eğer reytingler kötü giderse değişir ve bence çocuklar duymasını geçecek gücü var ilk 1 ay izleyici tutarsa çocuklar duymasını her türlü geçer zaten hanımın çiftliği olmadığı hafta geniş aile çocuklar duymasını geçmişti

ya bırak çocuklar duymasın fazla uzamış daha ilk sezonu be geniş aile eleştirisini oku ondan sonra savun gücü varmış çocuklar duymasını geçmeye:d anladık tamam 90+4 attın anladık öteki maçlara bak artık Geniş aile 2 oyuncu geldi arkadaş 10 reyting almayı mı bekliyorsun inş..alır o ayrı ama alamaz geniş aile izliyecisini kaybetti isterse 15 oyuncu alsın.....

facebookta falan çocuklar duysun da bitsin diyen binlerce kişi var ama ben tartışmyacam sonuçlara bakalım olur mu