Geniş Aile'nin Oyuncularının Yeni Projeleri!

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Geniş Aile Oyuncuları Şimdilerde Hangi Projelerde ? [-FavoriForumum Özel-]

Geniş Aile oyuncuları şimdilerde hangi projelerde yer alıyor ?

ozelhaber.gif


Ekranların unutulmaz, efsane dizilerinden Geniş Aile oyuncuları başka projelere dağıldı.

Peki hangi oyuncular, hangi projelerde yer alıyor ?

Ufuk Özkan:
Geniş Aile'de Cevahir karakterini canlandıran, başrol oyuncu Ufuk Özkan şimdilerde Tayfun Güneyer'in Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisinde yer alıyor. Dizide Canlandırdığı karakter ise Geminin kaptanı Fatih Yıldırım.

Bülent Çolak:
Geniş Aile'de Ulvi karakterini canlandıran Bülent Çolak şimdilerde Ufuk Özkan gibi Tayfun Güneyer'in Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisinde yer alıyor. Dizide Canlandırdığı karakter ise Bilim Adamı.

İlker Ayrık:
Geniş Aile'de Mürsel karakterini canlandıran İlker Ayrık şimdilerde Birol Güven'in dizisi Seksenler'de yer alıyor. Dizide Canlandırdığı karakter ise Çağatay.

Rasim Öztekin:
Geniş Aile'de Cevahir'in Babası Kuddusi karakterini canlandıran Rasim Öztekin şimdilerde İlker Ayrık gibi Birol Güven'in dizisi Seksenler'de yer alıyor. Dizide Canlandırdığı karakter ise Fehmi.

Fırat Tanış:
Geniş Aile'de Bilal karakterini canlandıran Fırat Tanış şimdilerde Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam dizisinde yer alıyor. Dizide Canlandırdığı karakter ise Patrona Halil.

Bora Akkaş:
Geniş Aile'de Zekai karakterini canlandıran Bora Akkaş şimdilerde Kaos Örümcek Ağı filminde oynadı. Filmde Canlandırdığı karakter ise UGT Bilgi Sistem Uzmanı.

Mustafa Uzunyılmaz:
Geniş Aile'de Devir karakterini canlandıran Mustafa Uzunyılmaz şimdilerde Koyu Kırmızı dizisinde yer alıyor. Canlandırdığı karakter ise Ferit. Ayrıca Bu Son Olsun filminde Yaşar rolü ile yer aldı.

Zuhal Topal:
1. sezon Cevahir ve Bilal'in sevdiği Şukufe karakterini canlandıran Zuhal Topal şimdilerde Avrupa Avrupa dizisinde yer alıyor. Dizide Canlandırdığı karakter ise Nermin.


Rojda Demirer:
2. sezon Cevahir ve Bilal'in sevdiği Zeynep karakterini canlandıran Rojde Demirer şimdilerde Elde Var Hayat dizisinde yer alıyor. Canlandırdığı karakter ise Elif. Ayrıca Kaos Örümcek Ağı filminde oynadı. Filmde Canlandırdığı karakter ise UGT Ajanı Meltem.

Azra Akın:
3. sezon Bilal'in eşi Neşe karakteri canlandıran Azra Akın şimdilerde en son Muck dizisinde yer almıştı. Dizide Canlandırmış olduğu karakter Elif.

Özel Haber

Abdullah AKTAN/FavoriForumum

Bu haberin her hakkı saklıdır. İzin almadan veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır. Bu kuralın ihlal edilmesi halinde gerekli kuruluşlarca gereği yapılacaktır.