Geniş Aile'den bir oyuncu daha ayrılıyor

-ilker-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
118
13580305.jpg
Yeşim Ceren Bozoğlu'nun ardından bir isim daha Geniş Aile'den ayrılıyor.

Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Geniş Aile'den ayrılacak olan oyuncuyu yazdı..
İşte o yazı:
Star TV’nin sevilen komedisi ‘Geniş Aile’nin başrol oyuncularından biri diziden ayrılıyor.
Haziran ayının son haftasında ‘sezon finali’ yapıp, yaz tatiline girecek diziden, ‘sezon finali’ni beklemeden ayrılacak olan oyuncu Rojda Demirer...
Ünlü oyuncu bu hafta son kez ‘Geniş Aile’yle Star TV ekranında olacak.
Sonrasında Rojda Demirer’in oynadığı ‘Zeynep’ attaya gidecek!
Ünlü oyuncunun diziden ayrılışı aslında senaryoya uygun görünüyor, ama arkasında başka bir sebep mi yatıyor, orası şimdilik bana karanlık.
Öğrendiğim kadarıyla ‘Cevahir’le ‘Koyu Bilal’i cezalandırmak için ‘Zeynep’ mahalleyi terk edecek ve bir daha da dönmeyecek.
Sezon başladığında Rojda Demirer’den boşalan yeri, dizinin yapım şirketi D Productions, yeni bir karakter ve yeni bir oyuncuyla takviye edecek.
‘Geniş Aile’den ayrılan Rojda Demirer de sonbaharda başlayacak yeni yayın döneminde başka bir diziyle yeniden ekranda dönecek.

Milliyet

Ben zeynep'in çıkmasını istiyordum ama gelecek sene yine mahalleye bir kız gelir ve ceva ile koyu bu kıza aşık olursa bence saçma olur.

Zeynep 2-3 bölümlüğüne çıkar bence. :) Eğer yeni bir kız getirirlerse dizi çekilmez hale gelir bence. :) Zaten izleyici sıkılmıştı. :)

Sevindim açıkçası. Rojda Demirer dizinin komedi yönünü bozuyordu. Yeni gelen karakterle dizi daha iyi bir hal alabilir.

Dizinin Haziran'da sezon finali yapıyor olması da sevindirici. Gelecek sezona yenilenerek daha iyi bir şekilde dönerler umarım...

Çok sevindim bu habere. Mahalle tadı katacak biri gelse daha iyi bir dizi olur. Çok iyi olacak dizi (Yani... umarım.).

Adminim Zeynep diziden çıksın diyordun ve çıktı. Ayrıca bazı Geniş Aile hayranları Rojda diziden çıkarsa izlemem diyorlar. Ben burdan onlara şunu diyorum: Eğer gerçek Geniş Aile fanı olsaydınız yine diziyi izlerdiniz he he ama ne yazık ki değilmişsiniz demek ki. Birde bende sevindim yehu.

Sevindim açıkçası. Rojda Demirer dizinin komedi yönünü bozuyordu. Yeni gelen karakterle dizi daha iyi bir hal alabilir.

Dizinin Haziran'da sezon finali yapıyor olması da sevindirici. Gelecek sezona yenilenerek daha iyi bir şekilde dönerler umarım...

Ama dizi her sene kendini tekrarlamaya gidecek. Eğer seneye yeni bir kız gelirse reytinglerde ilk 50'ye bile gireceğini sanmıyorum. :)

Yeni gelen karakter için Bilal ve Cevahir'in yarışacağını sanmıyorum. Daha farklı bir karakter olacağını tahmin ediyorum. Yine aynı olacaksa Cüneyt İnay bıraksın zaten bu işi :)

Yeni gelen karakter için Bilal ve Cevahir'in yarışacağını sanmıyorum. Daha farklı bir karakter olacağını tahmin ediyorum. Yine aynı olacaksa Cüneyt İnay bıraksın zaten bu işi :)

Yinede belli olmaz. Zaten yeni gelen kız için yarışırlarsa ben o diziyi izlemeyi bırakırım. :D İnşallah dediğin gibi olur. :)

Ben yine de bırakmam. Benim için hikayeden çok içindeki komik diyaloglar önemli. Ulvi olduğu sürece diziyi bırakacağımı hiç sanmıyorum :)

İnternette dolaşan bir haber var. Hemen yapıştırayım.

"Rojda demirer'le ilgili çıkacağı konusundaki çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Hayal ürünüdür. Rojda demirer geçici olarak 2-3 lük çıkabilir. Fakat şu an genel anlamda bir karar alınmamıştır."

Ben yine de bırakmam. Benim için hikayeden çok içindeki komik diyaloglar önemli. Ulvi olduğu sürece diziyi bırakacağımı hiç sanmıyorum :)
Ulvi, Müfik, Cevahir, Bilal, Cücü, Somer, Devir Abi ve Sevim dışındakiler çıksa da önemi olmaz. Gerçi Sevim çıktı ama...

Arkadaşlar hatırlayın Hanımın çiftliği'nde mehmet aslantuğ ölerek diziden ayrıldı ve birçok kişi ben izlemem artık reytingler düşer ve dizi biter demedi mi? Şimdi bakın diziye hep birinci oluyor. Ama Geniş Aile'nin durumu farklı tabi.

yes zeynep çıkmış ben zaten anti zeynepçüyüm şukufe daha iiydi ama bu haber artık aşkın olmayacağını ve full komedi olacağını gösteriyor
adminim birde sorum olacak bülent çolak bir üniversitede artık aşk meşk fazla olmayacak demişti sence o zaman biliyor muydu zeynepin ayrılacağını