Geniş Aile TV Dünyasına Neler Kazandırdı ve Bitmesi Ne Kaybettirecek?

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Geniş Aile TV Dünyasına Neler Kazandırdı ve Bitmesi Ne Kaybettirecek?

Lütfen seviyeli bir tartışma olsun. Kışkırtıcı, gereksiz yorum yazmayalım. Farklı fikirler zenginliklerimizdir, saygı gösterelim.

Düşüncelerinizi bekliyorum :)

Çok şey değiştirecek. Bunu biliyoruz, fakat yapılacak bir şey yok maalesef. İyi reytingler de alamadı ve gidiyor.

Geniş Aile her şeyden önce TV dünysaına inanılmaz iyi oyuncular kattı. Cevo'suyla, Bilal'yle, Ulvi, Mürsel, Sevim'iyle... Bu kişiler öyle fazla tanınan kimseler değildi TV dünyasında. Ama özellikle Fırat Tanış'ı gördük ki kendisi bu alanda çok yetenekli.

Geniş Aile mükemmel bir dizi. Bazen Tatlı Hayat'la kıyaslıyorum da (Bana yakın yaştakiler bilir, güzel dizidir.), Geniş Aile daha mı iyi ne? Bu arada başladı dizim. :)

Güzel seyler kazandirdi.. Insanlari ilk sezonda ekranlara kilitledi.. ve çok seveni oldu..

Komedinin farklı bir tarzda da yapılabileceğini kanıtladı. Dergi mizahının ekrana taşınmasına neden oldu. Bunun yanı sıra pek çok yetenekli oyuncunun ortaya çıkmasını sağladı. Fırat Tanış, Ufuk Özkan, İlker Ayrık gibi isimlerin iyice yıldızlaşmasına neden oldu.

Bitmesi ise bir şey kaybettirmez çünkü dizi misyonunu tamamladı artık :)

geniş aile sayesinde diğer dizi yazarları cesaretlendi kazandırdı bitmesi bir şey kaybettirmez kazandırır bu oyuncuları başka dizilerde görürsek 3 4 tane izlenecek komedi dizisi olur

dizi görevini tamamladı absürd komedinin kralı oldu

geniş aile olmasaydı ciddi söylüyorum leyla ile mecnun,üsküdara giderken gibi diziler olmazdı geniş aile türk tv tarihinde yeni bir komedinin atasıdır fırat tanış,bülent çolak sakın drama yönelmesin komedide çok süperler:D