Geniş Aile TNT'ye Geçemiyor :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060
Evet sizlere yeni aldığım bir bilgiyi aktarmak istiyorum.
Dizimizin tnt ye geçmesinin mümkün olmadığını ve cüneyt inayında yeni projesi olcağını öğrendim. Oyuncular belli değildir.

ALINTI[X(]

TNT'ye geçme işini kim çıkarttı yaa :D Kim çıkarıyo bu lafları kim kim kim :D

Geniş Aile hatrına imzama cevahir imzası koydum.İlk sezonu güzeldi:D

bi sayfada gördüm sormuşlar hacı cüneyt inay yeni dizi yazıyormuş

Zaten öyle bir ihtimal yoktu bile :)

Cüneyt İnay'ın yeni dizi yazıyor olması güzel ama umarım kaliteli oyuncularla olur ve tutacak bir iş olur. Yerden Yüksek veya Huzurum Kalmadı tarzında bir dizi olacaksa hiç olmasın daha iyi :) Kanal D'ye yeni dizi hazırlasın bence :)

Zaten öyle bir ihtimal yoktu bile :)

Cüneyt İnay'ın yeni dizi yazıyor olması güzel ama umarım kaliteli oyuncularla olur ve tutacak bir iş olur. Yerden Yüksek veya Huzurum Kalmadı tarzında bir dizi olacaksa hiç olmasın daha iyi :) Kanal D'ye yeni dizi hazırlasın bence :)

Huzurum Kalmadı'da kendi çapında güzel bir dizi bence :) 15 dakika filan izlemiştim, gayet güzeldi :)

aynen oyuncuklar da ufuk özkan bülent çolak bora akkaş ve tolga canbeyli olsa süper olur
edit:bende biliyordum geçmeyeceğini geniş aile sayfasında sormuşlar bende oradan alıntı yaptığım için:)

evet geniş aileden bile daha güzel dizi yazsın:) oyuncuları da aynısına yakın olsun ohhhh:D

adminime katılıyorum kanal dye yeni bir dizi hazırlasin ben her türlü izlerim :)

Cüneyt İnar yeni dizisinde mutlaka 1 oyuncu Geniş Ailede oynuyan bir oyuncu olur şimdilerde tüm dizilerde öyle

sıktı artık Geniş Aile biraz ara verilip Başlanırsa daha başarılı olurlar ama hemen devamında olursa iyi olmaz bence..