Geniş Aile Tekrarlarıyla Kanal D'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,714
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Kanal D'de yaz aylarında yayınlandığı dizileri bu yaz da yayınlamaya devam ediyor.

Bir zamanlar Kanal D'de ekranlara gelen komedi dizisi Geniş Aile tekrar bölümleri ile Kanal D'de ekranlara geliyor.

Baş rollerinde Ufuk Özkan, Zuhal Topal gibi isimlerin bulunduğu dizi yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen komedi dizilerinden biriydi.

Geniş Aile, İrfan Değirmenci ile Günaydın programının sezon finali yapmasının ardından yayınlanacak.

Geniş Aile, tekrar bölümleri ile hafta içi her gün 07.00-09.00 arasında Kanal D'de!

60OAOS4YL0eiFSTPU67pHm4s.jpg

Erkenmiş ama uyanık olurum büyük ihtimalle izlerim biraz :)

erken koyuyolar ama izlemeye çalışırım süper diziydi :)

İstediğim haber geldi ama çok erken saatte. Erken saatte kalkarsam ancak öyle izlerim. İlerleyen haftalarda saati ileri alınacaktır diye düşünüyorum. :)

Aslında tv2'de yayınlansa daha iyi olur. Eski dizilerini yayınladığı bir kanal var ve Geniş Aile yayınlanmıyor. :)

Umarım Yalan Dünya da yayınlanır.

Geçen sene Geniş Aile ve Yalan Dünya'nın tekrarları ile çok iyi sonuçlar elde etmişti Kanal D.

Günlerdir beklediğim haber sonunda geldi ama saati çok erken :( Yine de izlemeye çalışırım Ramazan'da gece yayınlansa yine çok güzel olur geçen sene süper reytingler almıştı :)

Günlerdir beklediğim haber sonunda geldi ama saati çok erken :( Yine de izlemeye çalışırım Ramazan'da gece yayınlansa yine çok güzel olur geçen sene süper reytingler almıştı :)

Gece 01.30'da yayınlanıyordu ve ben denk geldikçe izlemeye çalışıyordum. Sırf izlemek için çok geç saatte yattığım oluyordu. :)

Büyük ihtimal diğer programlar bitince ileri saatte de yayınlanır. Geçen yaz gece kuşağında çok iyi gitmişti Ramazanda. Yine gece kuşağında da yayınlanır Ramazan ayında. :)