Geniş Aile Tekrar 22.00'a Alındı!

Sonuçta hala PT2'de. Bende PT1'e alındı zannettim. 22.30'dan 22.00'ye döndürülmesinin bence haberlik bir mantığı yok. :) Kusra bakmayın ama yarım saat önce başlayacak. Bu durum her dizi için söz konusu. Örneğin Her Şeye Rağmen 23.00 diye veriliyor, 23.30'dan önce diziye dair bir şey yok. Tövbeler Tövbesi 22.30 deniyor. 22.45'te özeti daha yeni veriliyor. Aslında kanalların ne yazdıkları değil ne yaptıkları daha önemli. Geniş Aile'nin Cuma günü hiç şansı yok. Diğer kanalların PT1 dizilerinde daha 1 saatlik kısımlar varken başlıyor Geniş Aile. Adını Feriha Koydum ve Hanımın Çiftliği bu hafta 23.30'lara kadar uzadı. Babam Sağolsun-Özel diye 23.15'e kadar PT2'sini başlatmadı. Geniş Aile Pazartesi PT1, Küçük Sırlar Cuma PT2 diyorum başka bir şey demiyorum. Küçük Sırlar Cuma 22.45'te başlayabilir. Daha iyi reytingler alır. Küçük Sırlar PT1 dizisi değil. Geniş Aile'de PT2 değil. :)

Ee tamam bende anladım diyom.Ben öylesine hıhı anladım dedim.Seninde görüşlerinin bir kısmına katılıyorum kardeş.yani seni üzdüysen özür dilerim.ayrıca o yorumu sildim.

Son düzenleme:
Bende konuyu görünce 20.00 da başlayacağını zannettim. 22.00 ı görünce şaşırdım 30 dakikalık fark eski saatine geçtiğini söylemek için az. Bence gereksiz bir konu açılmış. 22.00 da ayrıca ne zaman eskidi. Daha bir kez yayınlandı o saatte.

Ben heyecan olsun diye öyle yazdım.Hatta ilk önce konunun adı şuydu="Geniş aile 22.00 Alındı"sonra heyecanlansinlar diye değiştirdim.

Adminim ya da modlar konuyu çöpe atın lütfen.Bazı arkadaşlar rahatsız olmuş.Sonuçta biz bir aileyiz.Herkesin görüşünü saygılı bir şekilde değerlendirmelıyiz.

Ulvi Ç.

Çok teşekkürler. Açıklaman için. Bende bu tatsız konuyu kapatıyorum. Geniş Aile'nin yükselmesini bende istiyorum. İnşallah bir sezon daha gider bunu eski bir Geniş Aile'ci olarak söylüyorum.

Evet biz bir aileyiz. Bu yüzden tartışsakta hatalar yapsakta neticede insanız. Kesinlikle konuyu çöp yapmaya gerek yok. Geçenlerde bende buna benzer bir hatayı Kanıt'ta yapmıştım. Zaten benimkinde hata bariz olarak belliydi, seninki hata ya da suç değil. Sadece gerek görmedim ben. Ayrıca konuyu kapatmak yerine başlığı "Geniş Aile bu hafta 22.00'de." dersek sorun olmaz diye düşünüyorum. :)

Ulvi Ç. bende sende özür dilerim. Sert yazmış olabilirim. Ama "Hıhı anladım" yazısını görüncü kızdım. Ama durum öyle değilmiş.

Konunun çöpe alınmasına gerek yok. Burası forumun Geniş Aile bölümü. Geniş Aile ile ilgili her türlü konu açılabilir elbette. Diziyi izleyen arkadaşlar da gelişmeyi ilgiyle karşıladıklarına göre yararlı bir konu olmuş demektir :)

Evet böyle küçük ayrıntılar bile önemli olabiliyor.Sen 22:30'da başlayacağını düşündüğün için televizyonu 30 dk geç açarsın ve dizinin 30 dk'lık bir bölümünü kaçırmış olursun.Böyle küçük ayrıntılarıda forumda duyurmak çok önemli bence.Ne demiş Neil Amstrong:"Benim için küçük ama insanlık için büyük bir adım"o yüzden sizin için küçük ayrıntılar bizim için çok büyük şeyler olabiliyor:)

Filozof-ßy S@nch€Z

Son düzenleme:
Adminim konunun ismini değiştirdiğin için sağol.

Arkadaşlar ne yazık ki Geniş Aile 22.30'da. Düşüncelerinizi alabilir miyim? Bence kötü oldu.

Allah Allah adminim bu haber çok sevindim. Çok teşekkürle. Şu anda apaciyi açtım kopuyom. 🙂