Geniş Aile Sezon Finali Yapıyor!

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Yaz aylarının yaklaşmasıyla birçok dizi sezon finaline yaklaşıyor. Beğeni ile izlenen dizilerin başlarında gelen Star tv'de yayınlanan Geniş Aile diziside bu sene sezon finali yapmaya hazırlanıyor. İzleyenlerin izlerken gülmekten kendini alamadığı bu komedi dizisi Ulvi'siyle, Cevahir'iyle bir senenin sonuna geldi... Diziye bu yıl dahil olan Zeynep karakterindeki Rojda Demirer böyle bir ekibin içinde olmanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Yeni sezonda dizide birçok sürprizler olacağı açıklandı. Geniş Aile sezon finalinden sonraki yeni bölümleri Ağustos ayından itibaren yayınlanacağı gelen duyumlar arasında.

O haberi okudum ben ama doğru bir haber değil o.
Bazı site sahipleri sırf sitelerine daha fazla ziyaretçi çekmek için saçma sapan uydurma haberler yazıyorlar. Bu da onlardan bir tanesi... Zaten ne bir gün ne bir tarih belirtilmiş tamamen uydurma :)

Gerçekten uydurma mi adminim? Neden böyle saçmalıklar yapıyorlar anlamıyorum.

Bencede yalan zaten Ufuk Özkan dizinin yazında ara vermeden devam edeceğini söylemişti:)

Star TV en az 3 dizisini devam ettirecek, bunlar İzmir Çetesi, Geniş Aile, Küçük Sırlar. Ben bunlara Dürüye' nin de katılacağını düşünüyorum. Yazın bu dizilerin yükselişi olacak. Dolayısıyla haber doğru değil. Zaten "bu komedi dizisi Ulvi'siyle, Cevahir'iyle bir senenin sonuna geldi..." şeklinde bir haber sunumu olmaz. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor