Geniş Aile Severlerine Müjde !

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Arkadaşlar Geniş Aile Pazartesi'den itibaren yani bugünden itibaren hafta içi hergün saat 14.30'da tekrarlarıyla birlikte izleyicilerinin karşısında olacak. Ayrıca Geniş Aile haftaya Cumartesi Sezon Finali yapıyor. Kendi yorumum: dizinin devam ediceği beni sevindirdi ayrıca tekrarlarınada zaman buldukça bakarım.

1. Bölümden mi onu bilmiyorum ceva bugün bak istersen belli olur.

Arkadaşlar Geniş Aile'nin tekrarı başladı. Dizi 60.bölümden itibaren tekrarlarıyla birlikte karşımızda olacak.

Bu bölümde Kunteri görmek sevindirdi beni keşke geri dönse.

Kunter'in geri dönmesi güzel olur gerçekten.

Keşke 1.bölümden başlasaydı. Ama yine güzel bölümlerinden başlamış. Çok iyiydi 60.bölümler :)

Aynen 1.bölümden başlasaydi iyi olurdu ama 60. ile 70. Bölüm araları komedi süper. Ilerki bölümler baya bir güzel.

Arkadaşlar yarın geniş ailenin tekrar bölümünde ulvinin maymun gribi olduğu bölüm gösterilecek. Bence izleyin o bölüm süperdi. Hele ki koyu bilal ve ulvi yardirıyordu.

Hem reyting hemde komedi olarak süperdi. 70'ten sonra dizi duygusal oldu reytingler düştü birde çocuklar duymasın gelince tam oldu.

Yav dizi yavaş yavaş dram oluyordu. Tamam çocuklar duymasının da katkısı var ama dizi drama bağlamasaydi reytingler o kadar düşmezdi. Şimdi zeynep gitti dizi komedi oldu.