geniş aile reyting düşüşü

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
28,421
Puanı
1,060
Arkadaşlar sizce geniş aile reyting düşüşü sebebleri

Birçok nedeni var bugünkü reyting konusunda da birçoğunu belirttim zaten.

1- Son bölümlerde Zeynep'in Cevahir yerine Bilal'e daha çok yaklaşması. İzleyici aynı Şükufe'deki gibi Cevahir ve Bilal'in yarışmasını istemiyor. Zeynep - Cevahir birlikteliğini istiyor.
2- Zekai ve Pırıl'ın olayı çok bıkkınlık verdi. Okuldaki olaylar hep kendini tekrar ediyor. Özellikle Şevval ve Hulki'nin gitmesi okulda konu kısırlığına neden oldu.
3- Esprilerde de düşüş var. Son 2-3 bölümdür eski kaliteden uzaklaşmaya başladı. Bunda Mürsel, Sevim ve Ulvi'nin daha pasif kalmasının rolü büyük.
4- Adını Feriha Koydum gibi çok izlenen bir dizi geldi rakip olarak ve son olarak başka bir komedi dizisi olan Çocuklar Duymasın da gelince karşısına reytingler iyice düştü.

OzaN'ın dediklerine katılıyorum . Başka Güne alırlarsa senaryoyu da düzeltirlerse bu iş düzelir gibime geliyor.

Dizinin Eski bölümlerine bakıyorum da resmen dibim düşüyo gülmekten şimdi ne hale geldi.Sanki senaristleri değişmiş gibi gerçekten de espirilerde düşüş var. koyu Bilal artık romantik Bilal olmuş durumda zeynebe iyilik yapcam diye babasını fakir yapcak nerdeyse dizi cevoyla bilalin Zeynep yarışından öteye gidemiyor ,tekrara bağladı her hafta zeynebe nasıl yardım ederiz konusu.koyu bilalin eski pislik hallerini özlüyorum.cevahirde atlangoç değil artık son bölümde dolandırıldı salak.O şoray tiplemesi de ne öyle ya hiç bi komik tarafı yok tamanen gereksiz bi karakter saltuğu özlüyoruz.kısacası ekranda gülebildiğim tek dizininde bu hale gelmesi üzücü bencede gününün değişmesi ve de espirilerin artması şart

Senaristler reyting düşüşünden ders çıkarıp bir takım yenilikler yapacaktır.
Ama ilk yapmaları gereken Bilal'i Zeynep ve Cevahir'in arasından çıkarmak olmalı. Gerekirse başka bir eş bulsunlar Bilal'e...