"Geniş Aile" Kanal D'ye Dönmeyecek !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Furkan DOĞA / ÖZEL HABER

Ekranlarin uzun soluklu dizisi "Geniş Aile" bildiginiz gibi D Productions'a ait bir dizi. Son gelişmelere göre Star Tv artik Dogan Grubu'na ait degil ama artik Doguş Grubu'nun oldu. Peki bu durum "Geniş Aile" dizisini nasil etkileyecek?

Emel Çölgeçen bir sosyal paylaşim sitesinde "Genis Aile" dizisi Kanal D'ye dönmeyecek haberi şimdiden konuşulmaya başladi.

Geniş Aile dizisinin akibeti söz konusu ilerleyen günlerde belli olacak.

Emel Çölgeçen'den artik bu durumdan rahatsiz olmaya basladi:

BİLMİYOrUM bu sorulardan da açıkçası sıkıldım 1 haftadır aynı yanıtı veriyorum püfff

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.
</SPAN>

5967.jpg
</SPAN>

Son düzenleme:
Zaten dönmesini beklemek hayalcilik olur bence. Tamam D Productions yapımı ama Doğuş grubuyla anlaşıldıktan sonra yayına devam etmesinde hiçbir sorun olmaz. Aynı şekilde Ay Tutulması da öyle :)

Ama Geniş Aile'nin şu anki sıkıntısı reytingler ve bu nedenle önümüzdeki haftalarda yayından kaldırılacaktır maalesef...

haklı kaç gündür soruyorlar geniş aile ocakta biter yada bir mucize olup bu sene sonunda biter:(

evet reytingler kötü ama püff bu sorulardan sıkıldığı için söylemiştir

Geçmeyeceği belliydi zaten. D Production olması hiç fark etmiyor. :)

Kanal D'ye geçmesi Adanalı'nın yeniden başlar gibi olması :D Yani eğer Kanal D'ye geçerse Adanalı'nın yeniden başlama ihtimali gibi :D

zaten böyle bir ihtimal olmadığını biliyordum:)
geniş aile kanal d'ye döner ama 4 5 sene sonra tekrar çekilirse :)

saçma dışında dediklerine katılıyorum cüneyt inayin yeni bir dizisini bekleriz

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan