Geniş Aile Hakkında Düşünceler

eski tadı vermiyorsa izleme neden bu kadar taktin ki geniş aileye

eski tadı vermiyorsa izleme neden bu kadar taktin ki geniş aileye

haklısın ulvi.ç eğer izlemiyorsan izleme zaten izleyenler o zevki aldıkları için izliyorlar yani orda bir kaçtane çapulcu çıkmış bişe yazmışlar diyemi geniş aile bitecek zaten zamanı geldiği zaman biter ama şimdi değil

reytinge bakılır maalesef şimdi reytingleri kötü :(
ama umarım bu sene sonunu görür

Dizi eski tadını kaybetti. Bunu zaten herkes söylüyor. Ama şimdide kötü gitmiyor. Ara sıra vasat bölümler çıksa da hala iyi sayılır. :)

Zaten dizilerin %99'u 1.sezondaki havasını kaybeder. 1.sezondaki havayı sonraki sezonlar yakalamak zor bir iştir...

Ama Geniş Aile 2.sezon gerçekten sert bir düşüş yaşadı, vasat bölümler oldu. İyi bölümler oldu.

3.sezon başı yeni bir umutla dizi başladı ve başlarda güzel gitti. Ama Çarşamba günü güçlü rakipler karşısında direnişini sürdüremedi.

Ve ben anlamıyorum Star Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney ve Çocuklar Duymasın'ın olduğu bir güne Geniş Aile'yi nasıl bir zihniyetle koydu? Gerçekten anlamıyorum.

Yazık ettiler. Star diziyi çarşambaya koyduğunda tutmayacağını tahmin edemeyecek kadar cahilmiş demek ki bu işlerde. Geniş Aile bu kadar kolay harcanabilecek bir dizi değil...

Biraz daha sabretmeli Star Geniş Aile için...

form düşüklüğü var tabi ama en iyi komedi hala geniş aile bu sene özellikler son iki bölüm süper gidiyor:)

Zaten dizilerin %99'u 1.sezondaki havasını kaybeder. 1.sezondaki havayı sonraki sezonlar yakalamak zor bir iştir...

Ama Geniş Aile 2.sezon gerçekten sert bir düşüş yaşadı, vasat bölümler oldu. İyi bölümler oldu.

3.sezon başı yeni bir umutla dizi başladı ve başlarda güzel gitti. Ama Çarşamba günü güçlü rakipler karşısında direnişini sürdüremedi.

Ve ben anlamıyorum Star Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney ve Çocuklar Duymasın'ın olduğu bir güne Geniş Aile'yi nasıl bir zihniyetle koydu? Gerçekten anlamıyorum.

Yazık ettiler. Star diziyi çarşambaya koyduğunda tutmayacağını tahmin edemeyecek kadar cahilmiş demek ki bu işlerde. Geniş Aile bu kadar kolay harcanabilecek bir dizi değil...

Biraz daha sabretmeli Star Geniş Aile için...

Onlarda biliyordu tutunamayacağı. Yeni dizilerden birini de koymak istemediler. Yani yeni dizilerini harcamak istemediler. Harcanacaksa Geniş Aile harcansın dediler :)

hacı kanal d'de olsa hala devam ederdi
akasya durağı zirveye oynarken kanal d'de şimdi starda ilk yirmiye oynuyor