Geniş Aile Gelecek Sezon Hangi Gün Yayınlanır?

Geniş Aile Gelecek Sezon Hangi Gün Yayınlanır?

• Salı

Oy: 0 0.0%
  • Perşembe

• Cuma

• Cumartesi

• Pazar

• Kullanılan toplam oy
    5

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Arkadaşlar bir anket hazırladım ve oy kullanmanızı bekliyorum. Sizce Geniş Aile gelecek sezon hangi gün yayınlanır?

Son düzenleme:
Diğer arkadaşlarında oylarını ve yorumlarını bekliyorum.

Bence Çarşamba yayınlanacak Gülse Birsel'in dizisi başlayana kadar. Gülse Birsel'in dizisi başlayacağı zaman da final yapacak...

final mi sezon finali yapacak geniş aile seneye de var
hem de seneye de gülse birselin dizisi tutar ama o da 2 3 ay içinde geniş aile gibi olur

final mi sezon finali yapacak geniş aile seneye de var
hem de seneye de gülse birselin dizisi tutar ama o da 2 3 ay içinde geniş aile gibi olur

Zaten gelecek sezondan bahsetmiş o da... Gülse Birsel'in dizisi Ocak 2012'de başlayacak o zamana kadar Geniş Aile yayınlanacak ve Ocak 2012'de final yapacak. Devam etmeyecek.

bende şaşırdım yeter artık geniş aileyi rahat bıraksınlar geniş ailenin böyle olmasının nedenleri
geniş aile salı günü ne güzel reytingler alıyordu ama yeni bir dizi için geniş ailenin gününü değiştirdiler ö.b.g.z.k başka bir gün başlasada olabilirdi yine böyle reytingler alırdı geniş aileyi pazara aldılar pazar günü ç.g.h.b var dediler hemen stara attılar ama şöyle düşünmediler bizi geçen sene salı günü sırtlayan bir diziyi hemen apar topar atmak doğru mu diye zaten ç.g.h.b da bitti gibi birşey nuri geldi o da başaramadı
gelelim stara starda ilk 3 4 ay star için çok güzel reytingler alıyordu ama sonra düştü ama tekrar yükseldi derken sihirli annem başlayacak dediler ve benim biricik geniş ailemi cuma pt2ye aldılar ve iyice kan kaybettirdiler zaten şu anda sihirli annemde geniş ailenin reytingi gibi reyting alıyor geniş ailede cuma pt1de
ve son olarak bir daha böyle bir diziyi zor bulursunuz helal star tv helal kanald

bende şaşırdım yeter artık geniş aileyi rahat bıraksınlar geniş ailenin böyle olmasının nedenleri
geniş aile salı günü ne güzel reytingler alıyordu ama yeni bir dizi için geniş ailenin gününü değiştirdiler ö.b.g.z.k başka bir gün başlasada olabilirdi yine böyle reytingler alırdı geniş aileyi pazara aldılar pazar günü ç.g.h.b var dediler hemen stara attılar ama şöyle düşünmediler bizi geçen sene salı günü sırtlayan bir diziyi hemen apar topar atmak doğru mu diye zaten ç.g.h.b da bitti gibi birşey nuri geldi o da başaramadı
gelelim stara starda ilk 3 4 ay star için çok güzel reytingler alıyordu ama sonra düştü ama tekrar yükseldi derken sihirli annem başlayacak dediler ve benim biricik geniş ailemi cuma pt2ye aldılar ve iyice kan kaybettirdiler zaten şu anda sihirli annemde geniş ailenin reytingi gibi reyting alıyor geniş ailede cuma pt1de
ve son olarak bir daha böyle bir diziyi zor bulursunuz helal star tv helal kanald

Kanal D çoğu dizisini başından savıyor. Küçük Kadınlar'ın da onlara kazandırdıklarını unutup Star'a vermişlerdi düşünmeden.Geniş Aile'yi de düşünmediler.

Sana başından sonuna kadar katılıyorum. Cuma reytingler düzelmişken Sihirli Annem geldi Geniş Aile pt2'ye atıldı. ilk hafta reyting kötü geldi sonraki hafta düzeldi reytingleri. Tam reyting düzelmişken bir baktım Sihirli Annem'in özeti yüzünden 22.30'a alındı. Sonra dizi toparlanamadı. Senin dediğin gibi biricik Geniş Aile'mi bir türlü rahat bırakmadılar.

Aynen şimdi çok güzel hareketler kanalına göre çok düşük reyting alıyor. O kadar tatil yaptılar çok güzel hareketler bunlar oyuncuları her özel bölümünü gösterdiler. Özel bölüm yerine orada Geniş Aile olabilirdi.

OsmanAslan yemin ediyorum moralim altüst oldu. Ne güzel dizi gelecek sezon devam edecek derken içime kurt düştü.

Pazartesi dedim, carsamba'da cok büyük bir ihtimal ama bakalim Star ne yapacak ?

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants