Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her şey yeni saati veya değişirse gününde ne kadar reyting alacağına bağlı. 2-3 hafta sonra netleşir sanıyorum.
Reytinginin artması için ilk yapılması gereken Cevahir ve Zeynep'in arasındaki engellerin kalkması. Daha sonra Katip'in diziden çıkarılması veya çok pasif bir hale getirilmesi.
Komedi olarak yapılması gereken ekstra bir şey yok gibi. Gayet iyi gidiyor komedi yönü. Ama senaryodaki sorunlar nedeniyle reyting düştü diye düşünüyorum.
Bütün seyirciler cevahir ile zeynep in bir arada olmasını istiyor.adminim gelecek bölümlerde bilal ile berrak birbirlerine aşık olabilirler mi?bu bölümde buna dair sinyal verdiler gibi.
birinci değişiklik:zeynep kadrodan çıkarılmalı. ikinci değişiklik: Diziye iyi bir kadın komedi oyuncusu girmeli.rojda demirer komedi yapamıyor. üçüncü değişiklik:senaryo yenilenmeli ve başka bir hikayeden başlanmalı. dördüncü değişiklik:yerden yüksek bitirilmeli çünkü onuda geniş aile yazarları yazıyor ve sadece geniş aile'ye odaklanılmalı. beşinci değişiklik:mürsel'e dizide daha fazla rol verilmeli. altıncı değişiklik: Dizinin günü değişmeli. yedinci değişiklik:mürselin oğlu değişmeli ve yaramaz bir çocuk olup cevo'ya kafa tutsun reytinler artabilir.(onun yerine gelebilecek kişi:yahşi cazibedeki gözlüklü küçük çocuk
Somi'ye dokunulmasında biraz daha konuşmalı.Bir nevi Osman gibi olabilirse reyting artar düşüncesi ile yazmıştımYerden Yükseği Geniş Aile'nin yazarları yazıyor diye biliyordum ama öyle değilmiş
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.