Geniş Aile gelecek sezon devam eder mi ve kaç reyting alır?

Geniş Aile gelecek sezon devam etmeli mi ve ilerleyen haftalarda kaç reyting alarak devam eder?

• 0-2 arası reyting alır.

Oy: 0 0.0%
  • 2-4 arası reyting alır.

• 8-10 arası reyting alır.

• Kullanılan toplam oy
    9
4-6 reyting civarında devam eder diye düşünüyorum.

Komedi dizileri bir süre sonra yüksek reytingler alamamaya başlıyorlar. Bunun son örnekleri olarak Yahşi Cazibe ve Çocuklar Duymasın gözüküyor.

Geniş Aile geçen sezon 13 reytinge kadar çıkmıştı. Son yıllardaki komedi dizileri için rekordu o reytingler. Bu sene çok düşse de reytingleri, bu seviyede devam edeceğini daha fazla düşmeyeceğini düşünüyorum.

Gelecek sezon devam eder umarım. Büyük ihtimalle devam edecek gibi gözüküyor şu an.

Uff arkadaslar, sizde hep Genis Aile hep Genis aile... ben biraz sikildim, herzaman Genis Aile'mi olacak? Dizi böyle düsük reytingleri belki haketmiyordu, ama siz böyle yaparsaniz, birsey degisteremezsiniz.. Demek ki dizi o kadar cok ilgiyle izlenmiyormus maalesef.

ne alakası var
seviyoruz ki konu açıp video anket ekliyoruz

Şu anlık Her Şeye Rağmen'in de gelmesiyle ilk 5'e girme şansını yitirdi bence... Dizi zaten AB'de çok kötü. Total'de de 4.9 ratinglerinde dolaşıyor. 90 bölüm yapıp bitirseler daha güzel olur. Tadında kalsın. Çok uzadığında Akasya Duraği gibi oluyor işte... Dizi eski misyonunu kaybetti. 10 ratingin altına düşmeyen dizi bu hallere düştü...

Ben size sevmeyin demiyorum ki? Sadece, dizi maalesef eski günleri mumla ariyor diyorum, yani reytingler eskisi gibi degil, demek ki türkiye o kadar cok sevmiyormus bu diziyi, bende cok üzülüyorum, ama ne yapacaksin.. diziyi tadinda biraksalar dahi iyi olur.

ortaam sizde haklısınız fakat geniş aile bu haliyle bile şu anda türkiyenin en komik dizisi o da bitmesin hacı cümleyi kest

kardeşim bence diğer sezona devam eder çünkü, zeyneple cevahirin düğününü sezon finaline saklıyolar onlar evlenince sezon finali olup yeni sezonda daha farklı senaryoyla dvam edecekler.

Kendi Sahsi Fikrim Devam Edemez Bu Reytinglerle Dizi Artık Konu Sıkıntısı Çekmeye Başladı Devan-m Ederlerse Kötü Olur Dizi Artık Usandırmaya Başladı Ama Bu Benim Sahsi Fikrim Bir Zamanlar Salı Akşamları Hiç Kaçılmazdım Sonra Diziden Zuhal Topal Ayrıldı Ve Saçmalamaya Başladılar Keşke Hiç Rojda Demirer Gelmesedi Yada Sezon Daha İlk Yayına Girdiğinde Zeynep Le Cevahir Aşk Yaşasadı Şimdi Müzikde Daha AYNI kOMUŞU kIZI mÜZİĞİ vAR :D

gelecek sezon devam edecek hale caneroğlu basın toplantısında bu sene varım büyük seneyede olmak istiyorum dedi

Kendi Sahsi Fikrim Devam Edemez Bu Reytinglerle Dizi Artık Konu Sıkıntısı Çekmeye Başladı Devan-m Ederlerse Kötü Olur Dizi Artık Usandırmaya Başladı Ama Bu Benim Sahsi Fikrim Bir Zamanlar Salı Akşamları Hiç Kaçılmazdım Sonra Diziden Zuhal Topal Ayrıldı Ve Saçmalamaya Başladılar Keşke Hiç Rojda Demirer Gelmesedi Yada Sezon Daha İlk Yayına Girdiğinde Zeynep Le Cevahir Aşk Yaşasadı Şimdi Müzikde Daha AYNI kOMUŞU kIZI mÜZİĞİ vAR :D
4-5 hafta önce deseydin hak verirdim ama son haftalarda dizi hep aynı konu etrafında dönmekten çıkarıldı. Şu an gayet iyi gidiyor bence. Konu sıkıntısı da çekmiyorlar gibi gözüküyor.

Büyük ihtimal gelecek sezon Cevahir ve Zeynep evli olacaklar. O zaman da yine daha farklı konular izleyebileceğiz :)

4-5 hafta önce deseydin hak verirdim ama son haftalarda dizi hep aynı konu etrafında dönmekten çıkarıldı. Şu an gayet iyi gidiyor bence. Konu sıkıntısı da çekmiyorlar gibi gözüküyor.

Büyük ihtimal gelecek sezon Cevahir ve Zeynep evli olacaklar. O zaman da yine daha farklı konular izleyebileceğiz :)

Diziye Bakmadığım İçin Epey Oldu Senaroyu Bilmiyorum Ama Beş Dakika bile İzleceğim Gelmiyor Ama Admin Sen Öle Diosan Öledir Senaryo İyidir Bana Kötü