geniş aile gün değişikliği

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060
arkadaşlar eğer geniş aile cuma günü pt2de kötü reyting alırsa pazartesi günü pt1de denenir mi.
biliyorum geniş aile hakkında çok konu açıyor ve konuşuyorum ama geniş aile hakkında en güzel bilgileri buradan aldığım içinde sizlere çok teşekkür ediyorum:U

Bu reytingin ne kadar kötü olduğuna ve Küçük Sırlar'ın durumuna bağlı biraz da.

Geniş Aile, ilk 15'in içinde kaldığı sürece Cuma PT2'de devam eder diye tahmin ediyorum.

kalır inşallah ne diyelim ne günlerden ne günlere düştü geniş aile

Geniş Aile'nin başlıca düşüş nedeni kanal değişikliği sonra yanlış gün ve uzun özet ama pt2'de her zamankinden fazla düşerse gün değişikliği kaçınılmaz olur...

Düşüşünün önemli bir sebebi de senaryodaki hatalar. Bu hafta gördük Bilal'in gelip yine Zeynep'in peşinden koşması reytingleri yarıya indirdi.
Senaryonun bundan kurtulup ilk bölümlerdeki gibi farklı senaryolarla devam ederlerse ilk 5'ten ayrılmaz yine Geniş Aile.

evet heralde sezon sonuna kadar böyle gitcek senaryo bide Star tv'de yorumlarda diyolarki Zeynep Cevahir'den hamile kalacak evlenecekler böyle bişey olabilirmi sence

Zey zey le cevahir birlikte olursa reyting artar ama araya koyu karnaval girerse reyting fazla yükselmez ben böyle düşünüyorum

zaten faceteki geniş aile sayfasındaki biri cüneyt inaya sormuş cüneyt inayda er yada geç zeynep ile cevahir evlenecek demiş
birde evet farklı konular çok komik olyor bazen devir abi bunları kaçırmıştı,cevahirle ulvi polisten kaçıyordu ve birsürü şey tekrar böyle bölümlere başlaması lazım

sezon finaline kadar böyle 2 3 bölüm olması lazım

Geniş Aile cuma PT 2'de başarılı olur. Her Şeye Rağmen ve Beyaz Show çok güçsüz rakipler ama belli de olmaz. Her Şeye Rağmen 2-4, Beyaz Show 3-4 reyting potansiyelindeki yapımlar... Her Şeye Rağmen'i etkilemez Geniş Aile... Her Şeye Rağmen 2-4 reyting alır ve büyük ihtimalle 2-3 haftaya yayından kalkar. Ancak 4-5 reyting alırsa yayın hayatını sürdürür. Bakalım. Ama Beyaz Show'u izleyip komedi isteyen kesim Geniş Aile'ye kayabilir. Bu da Beyaz Show'u kötü etkiler. Geniş Aile saat 23.00'ten sonra 4-5 reyting alabilir. Başarılı bir dizi bence komedi yönünden düşüşünden dolayı son 10 haftadır hiç sevmediğim bir dizi... Zaman zaman yine izliyorum.

artık komedi oranı geçen haftalara göre yükseldi ama senaryo hala aynı

Geçenlerde Emirgân'da çekimlere rastladım. İçimden ''Ne güzel dizi idi bir aralar...'' diye geçirdim. Bu rating'i alacağını hiç düşünmemiştim. Açıkçası bu durum beni de üzüyor.