Geniş Aile Cuma Günü Yeni Bölüm Var!

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Dizinin bu hafta yayınlanmayacağı söyleniyordu ancak star yayınlamaya karar verdi!

GENİŞ AİLE CUMA GÜNÜ 22:45'DE STAR TV'DE

attachment.php

ilginç.. star tv'de yavas yavas ATV'nin bir kardesi olmaya hazirlaniyor galiba -))

belki tutabilir buda birşeydir star tv için yine çarşamba günü ezilmesinden iyidir

buda bişedir star tv için en azından çarşamba ezilmesinden daha kötü ne olabilrki

Cuma'da da ezilirse çok kötü olur.

Açıkçası artık bitmesi daha doğru olacak gibi gözüküyor. Dizi her ne kadar hala çok çok iyi gitse de artık herkesin gözünde çok geri planlarda kaldı. Efsane olarak hatırlanması daha iyi olacak :)

bu saatte hiçbir dizi başarılı olamaz kolay kolay:)
herkesden bizi ne adminim bana göre hala efsane gülüyorum hala:)

Geç saat de yayınlanacak ama Star TV'de yayınlanan eski günlerine döndü ve bu sefer PT2'de. Ben her türlü izlemeye devam edeceğim tabi dizi devam ettiği sürece ama biterse tekrarları kalır bize. Hayırlı olsun, daha devam etmesi beni mutlu eder.

Cuma'da da ezilirse çok kötü olur.

Açıkçası artık bitmesi daha doğru olacak gibi gözüküyor. Dizi her ne kadar hala çok çok iyi gitse de artık herkesin gözünde çok geri planlarda kaldı. Efsane olarak hatırlanması daha iyi olacak :)

sonuç olarak önümüzdeki 2 bölüm geniş ailenin kaderini belirler ve inş bitmezz böyle bi komediyi artık zor görürüz...

yeni bölüm fragmanı verilmiş bu arada
Geniş Aile, Geniş Aile Dizi izle, Geniş Aile Dizisi izle, Son Bölüm izle, Fragmanı, Video - startv.com.tr

sonu adanalı gibi oldu dikkatinizi çektise:) 1ve 2 güzel gitti 3 sezon battı 2sezon sonlarında kötü gitti o ayrı tabi:)

adanalıdan tek farkı hala kaliteli reyting kötü o da kanal faktörü kanald 'de liderliğe oynayan akasya durağına bakın:)

Belki PT-2'de iyi gider nereden biliyorsunuz ? :D :D

İşin şakası fazla uzun sürmez en fazla 4-5 hafta daha gider ve Final yapar.