Geniş Aile Biterse

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060
hacılar facebookta bir mürsel ve kütük sayfları var çok güzel bu iki karakterin tüm videoları var nerdeyse ben onu izlerim çok süper tatilin son günü kütüğün videolarını bitirdim nerdeyse
birde youtubeden ilk sezona başlarım her hafta bir bölüm yani benim için geniş aile bitmeyecek:D

edit:bu konuyu neden açtığımı anlamadım

Başlıkla konu arasında bir bağlantı kuramadım. Doğuş grubu'nun bir anda Geniş Aile'yi defter'den silip atacağını sanmıyorum bu arada. Geniş Aile en azından biraz daha devam eder.

aslında öyle de düşünebiliriz kim hatırlıyor ilk seneleri:)

Elimizde güzel bir seri varsa sorun değil. Tekrarlarını bile tekrar tekrar izleyesi geliyor insanın. 120 bölüme yakın sürebilir ve bu bizim için kâr. :)

evet :) ben bir konu açacam ve izlediğim bölümlerdeki komik replikleri burada paylaşacam ilk sene :)

Geniş Aile bitecekse 111. bölümde bitsin bence. Ayrıca hiçbir şeyde belli değil. Yani dizi hala devam edebilir. Bu sezonun sonunu da görebilir. PT-2 için idealde olabilir. Muhteşem Yüzyıl'ın ardından yayınlasınlar %90 ilk 10'a girer :):):)

Geniş Aile bitecekse 111. bölümde bitsin bence. Ayrıca hiçbir şeyde belli değil. Yani dizi hala devam edebilir. Bu sezonun sonunu da görebilir. PT-2 için idealde olabilir. Muhteşem Yüzyıl'ın ardından yayınlasınlar %90 ilk 10'a girer :):):)

Niye 111. bölüm ? :D

Ben uzun bir süre daha devam etmesinden yanayım. Reytinglerini düzeltmesini isterim tabi öncelikli olarak. :)

Bu yil sonunda 125.Bölümüyle biter muhtemelen..

gerçekleşmesini istemediğim olay ama her güzel şeyin bir sonu vardır ayrıca oyuncuları başka bir dizide göreceğimiz için seviniyorum

D Productions bitirmek ister bence bu sene.. Yeni projeler de yapacka zaten D Productions

Yakın zamanda bitebilir ama her dizinin bir sonu var zaten oyuncular farklı dizilerde rol alırlar :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,200
Üyeler
8,558
Son Üye
Redi