Geniş Aile Bölüm Özetleri ve Fragmanları

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
geni%C5%9F-aile.jpg
 

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
1. Bölüm Özet

Kanal D’de “Geniş Aile” adlı yepyeni bir dizi daha başlıyor. Başrollerinde;
Ufuk Özkan, Rasim Öztekin, Zuhal Topal, Fırat Tanış, İlker Ayrık, Bihter Dinçel, Mine Teber, Halit Akçatepe ve Tanju Tuncel’in oynadıkları, yapımını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ömer Uğur’un yaptığı, senaryosunu da Kamuran Süner, Cüneyt İnay'ın kaleme aldıkları “Geniş Aile”, tipik bir Türk ailesinin klasikleşmiş fotoğrafı.
Kalabalığı, curcunası, dertleri, ardı arkası kesilmeyen komik olayları, kahkahası ve eğlencesi ile yaz sezonunun en flaş yapımları arasında yer almaya adaya olan dizinin konusu ise şöyle;
Geniş Aile’nin başkahramanı evin sorumsuz ve serseri oğlu Cevahir’dir. Almancı bir ailenin kızı ile evlenip Almanya’ya giden Cevahir, üç ay sonra boşanmış olarak eve dönünce durgun olmayan ortalık daha da karışır. Evin babası, kızı Nazan’ı evlendirip evin nüfusunu azaltmaya çalışmaktadır ancak Cevahir’in yeniden eve dönmesi bütün planlarını altüst eder. Üstelik ailesine çok çektiren, ne okuyan, ne de çalışıp hayatını bir düzene sokan Cevahir’in hiçbir şey olmamış gibi davranması ailenin reisi babayı iyice çileden çıkarmaktadır.
Nazan ise tam bir ev kızıdır, elinden her iş gelmektedir. En büyük hobisi ise ağabeyini ispiyonlamak, gaza getirmek, kısacası ağabeyiyle uğraşmaktır. Mürsel adında da uzatmalı bir sözlüsü vardır.
Geniş Aile’nin, Cevahir’i adam etmek ve kızları Nazan’ı evlendirip evdeki kalabalık nüfusu azaltmak için verdikleri mücadeleyi ve babanın tutmayan planlarını kahkahalarla izleyeceksiniz.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
2. Bölüm Özeti

Cevahir Şuküfe’nin gönlünü alıyor…

Cevahir’in hem evine hem de mahalleye dönüşü muhteşem olmuştur. Cevahir ortamı yumuşatıp eve geri kabul edilmek için türlü numaralar yapar. Ancak babasının onunla adam gibi iş sahibi olup para kazanmadan konuşmaya niyeti yoktur. Cevahir babasında hiç etkili olmayan kredisini annesi dedesi ve babaannesi üzerinde dener. Onlardan okula devam edeceğini söyleyerek paralarını alır. Esas amacı emlakçılığa başlayan Koyu Bilal’e rakip olarak korsan emlakçılık yapmaktır. Ancak daha ilk işinde babasının hesaplarını karıştıracak ve onu delirtecek bir yatırım yapar. Abisinin gelişi ile etrafı tehlikeli bulan Nazan Mürsel ile evlilik işini hızlandırır. Fakat abisi Cevahir ondan da hızlı çıkar. Şuküfe’nin gönlünü alarak kızkardeşinden önce ikinci kez evlenebilmek için bir plan yapar. Küçük kardeş Zekai ise aşık olduğu Pırıl’ın dikkatini çekmek için yalan üstüne yalan söyler ve başı derde girer. Mürsel ile Nazan arasına kuşku tohumları eken Cevahir o kadar başarılı olur ki artık evde ne huzur ne de kavgasız gün vardır. Üstelik kazdığı bu kuyuya Cevahir de düşmüştür.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
3. Bölüm Özeti

UYANIK CEVAHİR, BABASI RAHATSIZLANINCA KURUYEMİŞ DÜKKANINI GEÇİCİ OLARAK İŞLETMEYE BAŞLIYOR. ŞUKÜFE’Yİ TEKRAR CEVAHİR’E KAPTIRMAMAK İÇİN KOYU BİLAL’DE DÜKKANI BATIRMAK ÜZERE ATAĞA GEÇİYOR.
EVİN KÜÇÜK OĞLU ZEKAİ İSE KENDİNİ EVLATLIK ZANNEDİP ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA BAŞVURUYOR BİR YANDA CEVAHİR DİĞER YANDA ZEKAİ GENİŞ AİLE İYİCE KARIŞIYOR...

Kuddusi birden rahatsızlanır ve kuruyemiş dükkanını emanet edecek kimsesi yoktur. Duruma hemen uyanık Cevahir müdahele eder ve geçici de olsa dükkana bakamak üzere babasını ikna eder. Cevahir’den ümidi olmayan Kuddusi ailenin diğer üyelerinin baskısı ile maalesef bu teklifi kabul eder. Cevahir kankası Ulvi ile dükkanın başına geçerler. Koyu Bilal her yerde Şuküfe’yi izlemektedir. Durumdan sıkılan gizli gizli hala Cevahir’e ilgi duyan Şuküfe Koyu Bilal ile ilişkilerine ara verir. Sinirleri iyice bozulan Koyu Bilal Şuküfe’yi Cevahir’e kaptırmamak için harekete geçer. Kuruyemiş dükkanını batırmak için komplo kurar. Kuddusi Mürsel’in bir an önce Nazan’ı istemesi için ültumatom verir. Nazan bunu Mürsel’e iletir ancak nişanlısının ona kötü bir haberi vardır.Evdeki Cevahir gerginliğini yanlış yorumlayan Zekai kendinin evlatlık olduğundan şüphelenir. Bu durumu öyle abartır ki okuldaki arkadaşları ve Pırıl bile çok etkilenir. Yakın arkadaşı Saltuk ailenin ağıznı aramaya gelir fakat evdekilere daha fazla yük olmamak için Zekai Çocuk Esirgeme’ye başvurmuştur.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
4.Bölüm Özeti

Cevahir intikam peşinde

Cevahir’in kuruyemiş dükkânı işletme çabası hüsranla sonuçlanınca, işin başına işsiz kalan damat adayı Mürsel geçer. Fakat Kuddusi’nin damadından yana da şansı yoktur. Dükkana gelen herkes Mürsel’i dolandırmanın bir yolunu bulur. Nazan, kuruyemiş dükkanı batmasın ve babası bunu öğrenmesin diye evden iş girişimlerinde bulunur. Önce ev yapımı mantı yapıp satmaya, ardından da çocuk bakmaya başlar. Bu durum Kuddusi’nin şüphelenmesine neden olur. Zekai ise aşkından deliye döndüğü Pırıl’ın ilgisini çekebilmek için tango dersleri almaya başlar. Ancak tango yapmak sanıldığı kadar kolay değildir. Koyu Bilal’den intikam almak için fırsat kollayan Cevahir’in aklına şeytan bile aklına gelmeyecek bir fikir gelir. Kankası Ulvi’nin de teklifi kabul etmesi ile plan başarıya ulaşır. Koyu Bilal sinirinden çılgına döner. Cevahir’in hiç değişmediğini gören Şuküfe de ilişkilerine ara verdiği Koyu Bilal’in teklifini kabul eder. Fakat olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişecektir.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
5. BÖLÜM

MÜRSEL’E RAKİP ÇIKIYOR...NAZAN ‘I İSTEMEYE GELİYORLAR.
CEVAHİR İSE DEVİR’İN KARŞISINA SEYYAR ÇAYHANE AÇIYOR MAHALLE KARIŞIYOR....

Mürsel, kuruyemiş dükkanını zar ettirince Kuddusi işine son verir. Mürsel’in Nazan’ı istemesi yine zora girer. Koyu Bilal ile Cevahir kahvede yine kapışır. Devir duruma el koyar. Devir’in sert yapmasına kızan Cevahir, rakip işe girer ve kahvehane’nin karşısına seyyar çayhane açar üstelik müşteride bulur. El işi triko yapan Şükufe’ye süpriz bir iş telkifi gelir. Bu iş teklifi Koyu Bilal ile Şuküfe’nin yakınlaşmasına neden olur bu yeni durumda Cevahir’i iyice deli eder. Pırıl’a açılan Zekai, kızın kendisini reddetmesinden korktuğu için okulda sürekli ondan kaçar. Ancak bir kaçar iki kaçar üçüncüsünde fena yakalanır. Evdeki baskılara dayamayan ve bir an önce sözlenmek isteyen Nazan, Mürsel’e özel ders işi ayarlar. Fakat bilmeden aracı olduğu öğrenci kızdır.Öğrenci genç kız olunca durum değişir. Nazan kızı fena kıskanır ve Mürsel’ özel dersin kendi evlerinde verilmesi şartını koşar. Çaresiz Mürsel sevgilisinin önünde ders verse de yaranamaz öğrenci ile Nazan birbirine girer. Dersi bırakan öğrenci, Nazan’dan intikam almak için bir plan yapar. Mürsel gene işsiz kalırken Nazan’a birden bire inşaat mühendisi bir talip çıkar üstelik anne ve babası istemek için acele ile Kuddusi’lerin kapısına dayanır. Bunu öğrenen bunalım Mürsel ise ortalığı fena karıştırır.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
6. BÖLÜM

POLİS CEVAHİR’İN PEŞİNDE....POLİS KOVALIYOR CEVAHİR KAÇIYOR
ANCAK HİÇ BEKLENMEDİK SÜPRİZ BİR GELİŞME OLUYOR...NAZAN VE MÜRSEL DE ACİL NİŞAN YAPILIYOR...

Cevahir kahvede yine Koyu Bilal ile atışırken polisler gelir. Polisler Cevahir için gelmiştir. Bunu anlayan Cevahir kaçar, polis kovalar. Ancak Cevahir evde köşeye sıkışır.Polis hiç ummadıkları hayırlı bir iş için Cevahir’i aramaktadır. Başta aile olmak üzere bütün mahalle Cevahir’e konan talih kuşu ile şaşkına döner. Zekai ise kendisine hiç yüz vermeyen Pırıl’ı yumuşatmaya çalışır. Ancak kankası Saltuk’un verdiği tavsiyelere uyunca Pırıl ile arası daha da açılır. Mürsel’in okula tayini çıkması ve Cevahir’in bir anda zengin olması Nazan’a yıldırım nişanı yapılmasına neden olur. Bütün aile telaş içindedir. Fakat Cevahir’in zenginlik kaynağı Şuküfe ile aralarının daha da bozulmasına neden olu bu da Koyu Bilal’in ekmeğine yağ sürer. Yıldırım nişanı yıldırım hızı ile yapılırken Cevahir masrafları üstlendiği için etrafa hava atar. Ancak paranın kaynağı Cevahir’in henüz alamadığı yüklü miktardaki parası değil,kayınbiraderi tarafından yine kandırılıp, bankadan kredi alan Mürselden gelmektedir. Üstelik Nişan’a gelen para işlerini yürüten avukatın da getirdiği şok haber ortalık daha karışır.
 

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
7.Bölüm Özet

MÜRSEL’E YAPTIKLARINDAN DOLAYI CEVAHİR YİNE EVDEN ATILIR. DURUMU TOPARLAMAK İÇİN İŞ BULAN CEVAHİR HEM KENDİNİ HEM DE MÜRSEL’İN BAŞINI DAHA DA YAKAR.

KOYU BİLAL’DE ŞUKÜFE’NİN KALBİNİ KAZANMAK İÇİN TAKTİK DEĞİŞTİRİR.ARTIK MÜRSEL’DEN ÖRNEK ALAN KOYU BİLAL ŞUKÜFE’NİN KALBİNİ YUMUŞATMAYI BAŞARIR.

Mürsel’e yaptıkları ortaya çıkan Cevahir yine evden atılır. Üstelik bu kez Kuddusi’nin yumuşayacağı yoktur. Şuküfe’nin Nazan ile konuşmasını dinleyen Koyu Bilal taktik değiştirir ve Mürsel’i taklit etmeye başlar. Artık Cevahir ile kavga etmek yerine mahallede darda olan herkese yardım etmeye başlar. Bu taktik işe yarar Şuküfe Cevahir’den soğudukça Bilal göze girmektedir. Sokakta kalan Cevahir Mürsel’İ kafalamanın bir yolunu bulur ve evine yerleşir.Borcunu ödemek içinde Ulvi ile turist gezdirme işine girer. Fakat iş ilerledikçe sadece turistleri gezdirmekle kalmazlar. Kunter’den fırsat bulamayan Zekai ve Pırıl ile rahat görüşebilmek için okuldan kaçarlar. Ancak durumu anlayan abi Kunter peşlerine düşer. Nazan’ın bir anlık kıskançlığı yüzünden nişanlısı Mürsel ile araları açılır. Şuküfe’nin annesi rahatsızlanır ve Kuddusi ile Koyu Bilal yardım ederler.Bunu duyan Muazzes duruma sinir olur.Şuküfe’nin annesi Kuddusi’nin mahalleden eski sevgilisidir. Borçlarını kapatmaya çalışan Cevahir turist gezdirmekler kalmaz onları Mürsel’in evin getirip bir de parti verir.Fakat bu parti’nin zamanı çok yanlıştır. Kunter’den kaçan Zekai ile Pırıl’da partiye katılır. Mürsel’in evine baskına giden Nazan’nın peşinde ise annesi Muazzez’de vardır.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
8. BÖLÜM

MAHALLEYE GELEN ZENGİN BİR KADIN CEVAHİR VE KOYU BİLAL’E BİR İŞ TEKLİFİNDE BULUNUR. ANCAK BU PEK HAYIRLI BİR İŞ DEĞİLDİR.

MAHALLE SAKİNLERİ BİR ANDA YIKIM EKİPLERİ İLE KARŞI KARŞIYA KALIR.
HEM BİLAL HEM DE CEVAHİR’İN BAŞI FENA DERTTEDİR. BU İŞİ ÇÖZMEK İÇİN DE İŞ BİRLİĞİ YAPMAK ZORUNDALARDIR.

Cevahir bu kez de Mürsel’in evindeki turist partisinden dolayı eve alınmaz. Parası da bitmiştir ancak Kuddusi yumuşamaz. Mahallede dolanırken fırsat ayağına gelir. Gizemli ve zengin bir kadın Koyu Bilal ve Cevahir’e iş teklifinde bulunur. Mahalledeki evleri kendi adına satın almalarını teklif eder. Üstelik kim daha çok ev alırsa ona daha çok prim vereceğini söyleyince iki rakip dört koldan mahalleliyi evlerini satmaları konusunda iknaya başlarlar. Bu kadından bir tek Şükufe şüphelenir ve iki ezeli düşmanı uyarır. Ancak bu Gizemli kadının kahveci Devir ile bir geçmişi olduğu ortaya çıkar. Zekai ise Pırıl’ı bir türlü öpemediği için dertlidir. Kunter her yerde ikisini izlemektedir.Zekai ise bir yolunu bulup Pırıl’ı öpmeye çalışır. Nazan, nişanlısı Mürsel’in kredi borcunu ödemeye yardım için elden kozmetik ürünleri satmaya başlar. Fakat sattığı ürünler mahalle kadınlarına alerji yapar. Okulun yeni Müdürü de Mürsel’e kafayı takmıştır. Her dakika siciline eksi yazma derdindedir.Gizemli kadın Belgin’in foyası ortaya çıkar ama iş işten geçmiştir. Mahalle sakinleri evlerini kaybetme tehlikesindedir. İlk kez Cevahir ve Koyu Bilal neden oldukları bu büyük sorunu çözmek için elele verirler.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
9. Bölüm Özeti

CEVAHİR MÜRSEL’İ YİNE KANDIRMAYI BAŞARIR VE EVİNİ KİRAYA VERİR.
CEVAHİR’İN AKLINA UYAN MÜRSEL SOKAKTA KALIR.BÜTÜN BU KARIŞIKLIĞIN ÜSTÜNE BİR DE TEBLİGAT GELİR.
Cevahir,borçları hızlı ödemek için Mürsel’i kandırmayı başarır ve evini kiraya verir.Mürsel,sokakta bulur kendini bir anda ama işten geçmiştir.Babasından veto yiyen Koyu Bilal ve evsiz Cevahir fırsattan kendilerini acındırarak Şükufe’nin dükkanında çalışmaya başlarlar.Deneme sürecini kim kazanırsa Şuküfe ile o birlikte çalışacaktır.Zekai ise Pırıl’ı fena kıskanmaktadır.Sırf başka bir erkek ile başbaşa coğrafya çalışmasın diye Mürsel’den yazılı kağıtlarını çalmaya çalışır.Okulda hem öğretmenlik hem de gizlice hademelik yapan Mürsel iki işi birbirine karıştırır.Nazan’nın girişimleri ile Mürsel ve Cevahir gece yarısından sonra evin kilerinde kalmaya başlarlar.Koyu Bilal ile Cevahir’in sürüştüşmelerine dayanamayan Şükufe ikisi arasında bir seçim yapar.Seçmediği diğer kişi kalanı da işinden etmek için bir plan yapar.Mürsel’e gelen zarfı saklayan Cevahir fena yakalanır üstelik kilerde kaldıkları da anlaşılmıştır. Tebligat’ında ortaya çıkması ile Kuddusi devreye girer ve şok bir kararı açıklar.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
10. Bölüm Özeti

KOYU BİLAL ARABA İLE CEVAHİR’E ÇARPAR,UYANIK CEVAHİR BU DURUMU HEM AİLESİ, HEM ŞÜKUFE HEM DE MAHALLELİ İLE ARASINI DÜZELTMEK İÇİN KULLANIR.
HERKES TEKERLEKLİ SANDALYEYE MAHKUM OLAN CEVAHİR’İ SEVGİ SELİNE BOĞAR..
Evden, evlatlıktan ve Şükufe’nin de kalbinden kovulan Cevahir,kendini affettirmek için aradığı fırsatı sokakta bulur. Koyu Bilal dikkatsizce giderken araba ile Cevahir’e çarpar. Kendini yerde bulan Cevahir’in aklına bir paln gelir. Hemen hastaneye götürürler Cevahir’i esasında sapasğlam olmasına rağmen Ulvi’nin de desteği ile birden tekerlekli sandalyeye mahkum olur. Bu haberler aile de yıkım etkisi yapar. Muazzez Cevahir’in durumundan Kuddusi’yi sorumlu tutar ve onunla konuşmaz. Nazan tam evlilik hazırlıkları yaparken yine ertelenecek diye bulanıma girer. Koyu Bilal ise Cevahir’i sakat bırakacak kadar çarpmadığına mahalleliyi inandırmaya çalışır ama başaramaz. Cevahir ise Şükufe’nin kalbini yumuşatmayı da başarır. Hatta amacı Nazanlarla birlikte çifte düğün yapmaktır. Zekai’nin ise okuldaki çete ile başı derde girer. Cevahirden çekinen çete abisi sakat kalınca Zekai ‘ye bulaşır. Herkes barşırken Ulvi ile Sevim ayrılırla.Ulvi barışmak için her yolu dener ama Sevim yanaşmaz. Şükufe’nin elden gittiğini anlayan Koyu Bilal Cevahir’İn foyasını çıkarmak için harekete geçer.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
11.Bölüm Özeti
Cevahir ve Koyu Bilal, Şuküfe yüzünden kapışmaya devam ederken, karşılarına hiç beklemedikleri bir anda, güçlü bir rakip çıkar. Üstelik bu zengin iş adamı, Şuküfe'nin babasının çırağı olan Dündardır. Evde ise herkes çiçeği burnunda çift Mürsel ve Nazan'dan bebek beklemektedir. Fakat her ikisi de utangaçlıklarından ve büyüklere olan saygılarından hiç bir şey yapamamaktadırlar. Zekai ise Pırıl'ın kendisine hayran olmasını sağlamak için bir reklamda oynar. Ancak bu kez de fazla havaya girdiği için gene Pırıl ile arası açılır. Dündar, Şuküfe'ye hala askıntı olan Bilal ve Cevahir'i kaçırır ve onlara gözdağı verir. İki rakip Dündar'ı alt etmek için elele verirler. Ancak Şuküfe her ikisine de inanmaz. Dündar ile evlenmeye karar verir. Ancak Şuküfe, Dündar'dan bu evlilik için Kuddisi'nin de rızasını almasını ister. Bu şart Dündar'ın hoşuna gitmez. Zira Şuküfe'den gizlediği bir takım karanlık işleri vardır.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
12. BÖLÜM
CEVAHİR VE KOYU BİLAL BU KEZ DE DEFİNE PEŞİNDE. BÜTÜN MAHALLEYİ KAZIYORLAR.
MUAZZEZ MÜRSEL’İN GAY OLMASINDAN ŞÜPHELENİP AİLEYİ KARIŞTIYOR.
Nadir mahalleden define arayıcısı bir arkadaşı ile sohbet ederken adam kalp krizi geçirir ve yeni bulduğu define haritasını arkasında bırakarak ölür.Konuşulanları duyan Koyu Bilal ve Cevahir aynı anda definenin peşine düşerler.Ancak çanta da harita da Mürseldedir.Üstelik haritadaki define mahalleyi göstermektedir.Pırıl okulda gazete çıkarmaya başlar ama Zekai’yi almaz. Bu durum Zekai’nin çok ağırına gider ve rakip gazete çıkarmaya başlar. Mürsel ve Nazan ise hala tam anlamıyla karı koca olamamışlardır. Muazzez bu durumu fark eder üstelik Mürsel’i kadın elbisesi ile görünce artık iyice gay olduğundan şüphelenir.Halbuki Nazan elbisenin ölçüsünü doğru almak için Mürsel manken olarak kullanmıştır. Hafize ve Muazzez elbirliği ile Mürsel’in bu durumuna çare ararlar. Haritadaki gömü Zeki’nin okulunu tarif etmektedir.Koyu Bilal ve Cevahir kazıya başlarlar tabi ki Mürsel’i de duruma ortak ederler.Hazine bulmayı uman Cevahir ve Koyu Bilal kazıdan çıkan süpriz ile çok şaşırlar. Durumdan şüphelenen Şuküfe, Kültür Bakanlığı'na ihbarda bulunur.


 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
13. BÖLÜM

NAZAN VE MÜRSEL’İN BASİT TARTIŞMASI GENİŞ AİLE’Yİ BÖLER. KADINLAR EVİ TERK EDER.BABASI KOYU BİLAL’E BİR GELİN ADAYI BULUR.BÜTÜN KÜSLER VE KAVGALILAR DEVİR’İN PİKNİĞİNDE BİR ARAYA GELİR.
Yeni evli Nazan ve Mürsel kahvaltıda iyi pişmeyen yumurta yüzünden tartışırlar.Bu basit tartışma aile büyüklerinin araya girmesi ile büyür.Kadınlar Nazan’ı erkekler Mürsel’i tutar ve kıyamet kopar.Kadınlar hep birlikte erkeklere ders vermek için evi terk ederler.Yolda Muazzez’lere rastlayan Şükufe onlara evinin kapılarını açar.Koyu Bilal’in babası da oğluna bir gelin adayı bulmuştur. Dilruba gölge gibi her yerde Bilal’i takip etmektedir.Sonunda Şükufe ikisini de yakalar.Bilal gerçeği açıklamaya çalışsa da anlatamaz.Nazan ve Mürsel gizlice barışırlar ama büyükler bir türlü barışmaz üstelik Şükufe’nin evine rahat rahat girip çıkmak hoşuna giden Cevahir arayı iyice açacak çalışmalar yapar.Sonunda Devir’in geleneksel düzenlediği piknik’te Kuddusi ile Muazzezi barıştırmak için herkes seferber olur.Evin boşalmasını fırsat bilen Zekai,Pırıl ile başbaşa olacağı bir okul partisi düzenler.Ama partiye Kunter’i almaz.Kunter’in intikamı ise fena olur.Polise Zekai’nin verdiği parti ile ilgili asılsız ihbarda bulunur.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
14. BÖLÜM

BİR KADIN ÇOCUĞUNU CEVAHİR’E BIRAKIR VE GİDER
HERKES ÇOCUĞU CEVAHİR’İN ZANNEDER.CEVAHİR DOĞRU SÖYLEDİĞİNİ İSPATLAMAK İÇİN DNA TESTİ PARASI TOPLAR.

Sorumsuzluğu yüzünden Şükufe ile tartışan Cevahir’in morali bozuktur.Ulvi ile mahallede takılırken bir kadın yardım ister,çocuğunu Cevahir’e 5 dakikalığına bırakır markete gider.Ancak kadın bir daha dönmez bebek ile Cevahir başbaşa kalır.Koyu Bilal bu fırsatı kaçırmaz ve beğbeğin Cevahir’in çocuğu olduğu yalanını yayar.Başta Şükufe olmak üzere herkes şaşırır.Cevahir doğruyu söylese bir kendi ailesi bile ona inanmaz.Tek çare DNA testi yaptırmaktır fakat para yoktur.Cevahir adını temize çıkarmak için DNA testi parası toplar.Bir yandan da evdekiler bebeğe alışmıştır.Bütün aile bebeği sahiplenmiştir başta da Cevahir.Mürsel ise parası ile gıcır gıcır bir otomobil alır kendine,ucuza aldığı otomobil aile tarafından da beğenilir.Fakat arabasına o kadar bağlanır ve ilgi gösterir ki Nazan kıskanmaya başlar.Ancak böyle güzel bir otomobili çok ucuza alması Kuddusi’yi şüphelendirir.Pırıl’ı kıskanan Zekai ise Tayanç ile yarışabilmek için Mürsel’in arabasının peşine düşer.DNA sonuçları gelir ve mahalle ve Geniş Aile karışır.


 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
15.Bölüm

CEVAHİR VE KOYU BİLAL MAHALLE ÇOCUĞU AKİF İÇİN SEFERBER OLUYOR. KALP AMELİYATI İÇİN 50 TL TOPLAYAMAZLARSA AKİF ÖLECEKTİR.CEVAHİR ‘İN AKLINA PARAYI TOPARLAMAK İÇİN HİÇ DE HOŞ OLMAYAN PLAN GELİR. Şuküfe’nin dükkanın önünde oyun oynayan mahalle çocuklarından Akif bir anda yere yığılır.Şuküfe apar topar çocuğu hastaneye kaldırır.Ailesinden Akif ile öğrendikleri Şuküfe’yi çok üzer.Arif’in kalbi deliktir en kısa zamanda ameliyat olmazsa ölecektir.Ailesinin durumu iyi olmadığı için 50 bin TL’lik bu ameliyatı karşılaymamışlardır.Bunu öğrenen Şukğfe Bilal ve Cevahir’i devreye sokar.İkilinin kendine olan sevdası ve birbirlerine olan hasımlığını kullanarak Akif için para toplamalarını ister.Cevahir bir yanda Bir yanda Koyu Bilal kapı kapı dolaşarak Arif için en çok para toplayan olabilmek için seferber olurlar.Nazan ve mürsel arasında da yüzük krizi çıkar.Ellerini yıkmak için yüzüğünü sık sık çıkaran Mürsel Nazan’nın uyarılarına rağmen yüzüğü kaybeder.Fakat kaybettiğini bir türlü söyleyemez.Zekai ise Pırıl’ın babasının işi için Hollanda’ya yerleşeceğini öğrenir,Bunalıma girer.Pırıl’ın kalması için tek çare onunla evlenmektir.Zekai Pırıl’a evlenme teklif eder.Cevahir ve Koyu Bilal 50 bin TL’nin ancak yarısını toplarlar.Cevahir’in aklına diğer yarıyı toplamak için şeytani bir plan gelir.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
16. BÖLÜM

CEVAHİR FİZİKİ BENZERLİĞİNDEN DOĞAN BİR KARIŞIKLIK SONUCU KANLI BİR MAFYA BABASININ YERİNE GEÇER.
ACIDIĞI İÇİN MÜJGAN ADINDA BİR KADININ EVİNE ÖZEL DERS VERMEYE GİDEN MÜRSEL’İN BAŞI FENA DERDE GİRER.
Ulvi ile bir tavernaya kafa dağıtmaya giden Cevahir, orada bir anda krallar gibi karşılanır.Korumalar izzet ikram Cevahir de şaşırır ama durumu bozuntuya vermez.Cevahir karışıklığı sonunda çözer ama gördüğü ilgi ve para hoşuna gittiği için fiziki olarak çok benzediği kanlı mafya babasının yerine geçer.Ona çok benzediği için kimse olayın gerçek yüzünü anlmaz. Kanlı mafya babasına benzerliğinden yararlanan Cevahir’in ilk işi Şuküfe’yi etkilemeye çalışmaktır.Bir anda korumalarla gezen para içinde yüzen Cevahir herkesin dikkatini çeker.Ailesi de Şükufe’de durumda bir bit yeniği olduğunu fark ederler ama anlam veremezler.Fakat işin kokusu Gerçek mafya babası Cevriye’nin ortaya çıkması ile açıklığa kavuşur.Gerçek Cevriye Cevahir’in peşine düşer bütün mahalle de bu karışıklıktan nasibini alır.Mürsel ise yardım için kendini sokakta takip eden bir kadına özel ders vermeye başlar.Fakat Kadın öğrencisini saklayan Mürsel Zekai’ye yakalanır.Üstelik Nazan ve Kuddusi de onu Zekai’nin ihbarı üzerine takibe alırlar.En son durumu Nazan öğrenir ve kendi gözleri ile durumu görmek için Mürsel’e bakına giderler.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
17. BÖLÜM
MAHALLEDE SEÇİM VAR...
MAHALLE TAKIMI BOYACI GÜCÜ’NÜN BAŞKANLIK SEÇİMLERİNE İKİ ADAY ÇIKAR: CEVAHİR VE KOYU BİLAL...
MÜRSEL’DEN AYRILMA KARARI VEREN NAZAN İSE HAMİLEDİR.
Boyacıköy Mahalle takımı Boyacı Gücü başkansız kalınca seçime gidilir Başkanlık seçimleri için iki aday çıkar. Bunlar ezeli rakip Cevahir ve Koyu Bilal’dir. İkili seçimleri kazanabilmek, biri diğerini saf dışı edebilmek için bir sürü numara tezgahlarlar. Mürsel’in kendini aldattına iyice inan Nazan ise ailesine hamile olduğunu söyler. Aile büyükleri araya girerek Mürsel ile konuşmaya arayı düzeltmeye çalışırlar ama Mürsel’de gözü olan Müjgan komploları ile heskesi ilişki yaşadıklarına inandırır. Nazan’dan af dileyen Mürsel ise suçsuzluğuna kimseyi inandıramaz. Cevahir yapamayacağı vaadlerle Koyu Bilal’de yapacağı tranferlerle oy toplamak için seçim kampanyasına çıkarlar. Çocuğunu babasız büyütecek olan Nazan ise çeşitli iş girişimlerinden sonra babasınında desteği ile Boyacı Gücüne adaylığını koyar.Nazan tarafından terk edilen ve içkiye Mürsel intihar girişiminde bulunur. Seçimleri ise hiç beklenmedik bir isim kazanır.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
18. BÖLÜM
ŞÜKUFE GEÇİRDİĞİ BİR KAZA SONUCU GEÇİCİ HAFIZA KAYBINA UĞRAR...
BU DURUM CEVAHİR’İN ÇOK HOŞUNA GİDER. ÇÜNKÜ ŞÜKUFE CEVAHİR İLE BİRLİKTE OLDUĞUNU ZAMANI HATIRLAMAKTADIR.
Şükufe sokakta talihsiz bir kaza geçirir ve başını yere vurur. Bu travma sonrası geçici hafıza kaybına uğrar. Uyanık Cevahir Doktorun bu açıklaması kendine saklar. Hastane çıkışı herkes Şükufe Cevahir’in kolunda çıkınca şaşırır, özellikle de Koyu Bilal. Halbuki Şükufe kendini hala Cevahir ile birlikte zannetmekte kendi için Almanya’ya gitmekten vazgeçtiğine inanmaktadır. Bu durumu etrafa çaktırmayan Cevahir hile bile olsa Şükufeyle yeniden bir araya gelmenin keyfini sürer ve Koyu Bilal’isinir eder.Kimse nasıl barıştıklarını anlamazken Cevahir nişan hazırlıklarına başlar. Okulda ise IQ testi yapılmaktadır. IQ’su yüksek çıkanlar özel açılan sınıfa kaydırılmaktadır.Gaza gelen Zekai Pırıl’a hava atmak için harekete geçer.Bu özel sınıfın hocalarından biri olarak Mürsel de seçilir.Sevim ile Koyu Bilal arasında süpriz bir yakınlaşma gerçekleşirken, Cevahir’i de nişanda hoş olamayan bir süpriz beklemektedir.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
19. BÖLÜM
CEVAHİR VE ULVİ SAYISAL LOTO OYNALAR.DEVREDEN LOTO CEVAHİR’E ÇIKAR AMA BİR TÜRLÜ KUPONU BULMAZLAR,ÜSTELİK KİMSE CEVAHİR’E İNANMAZ.
Cevahir ve Ulvi Sayısal Loto oynarlar. Sayısal Loto devrettiği için ikramiye büyüktür. Cevahir yazdığı rakamlara çok inanmaktadır ve sonuçlar açıklandığında kimse inanamaz çünkü rakamlar. Cevahir’in Ulvi’ye yazdırdığı rakamlardır. Evde sevinç havası yaşanır. Cevahir daha gelmeyen para ile herkese söz verir. Dedesi Nadir ile Hafize’yi Hacca gönderecek, Mürsel’lere ev alacak. Şükufe’nin toptancıya olan borcunu ödeyecek Zekai’nin sevgilisine Lap top alacaktır. Fakat kuponu koyduğu ceketi bulamaz çünkü Nazan onu mahallenin fakirine vermiştir o da ortada yoktur.Koyu Bilal dahil herkes cebinde kupon olan ceketin peşine düşer. Ceket süpriz bir şekilde bulunur ama Ankara’ya giden Cevahir ve Ulvi’yi kötü bir süpriz beklemektedir.

 
Moderatörün son düzenlenenleri: