Geniş Aile 95. Bölüm Yorumları {Sezon Finali}

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
yorumları buradan yapabilirsiniz...

arkadaşlar büyük ihtimalle mektuptaki kız ekberin kızı olabilir.

istifa etti herhalde büyük ihtimalle yeni yapılan yatılı okulda hoca olacak

Ya da dershane hocası olabilir Mürsel. Çünkü Zek, dershaneye gidecek büyük ihtimal gelecek sezon...

Bilal'in kardeşi olması süper olacak. İnşallah iyi bir oyuncu seçerler :)

hacı çok güzel sezon finali yapmış helal olsun cüneyt inaya ağlayacaktım vallaha

iyi ki cucü gitmedi seviyorum ben o çocuğu hem böylece gelecek sezon konu sıkıntısı çekmezler

dizi bitti yeni sezonu merakla bekliyorum. Hakikaten gelecek sezonun temelleri atıldı

bu sene yine dramla bitirdiler evde herkes ağladı
artık seneye komedi olsun

geniş aile sayfasındakiler zeynep gelmedi diye dökülüyor

onlar tek kelimeyle gerizekalı biz demiştik inanmamışlardı şimdi inandılar zaar
seneye daha güzel olur inşallah bir daha söylüyorum geniş aile en iyisi hacı hem komedi hem dram helal olsun

Bölümün hepsini izleyemedim. Yarın tekrarından izleyeceğim inşallah. Berrağın gidip Cücü'nün kalması iyi oldu. Gelecek sezon bol reytingli bol komedili bir Geniş Aile bekliyorum. Bu arada Koyu Bilal'in kız kardeşini göstermediler dimi. İnşallah bol reytingli ve komedi unsuru iyi olan bir bayan oyuncu gelir. Binnur Kaya gelse keşke. :):)

Bölümün hepsini izleyemedim. Yarın tekrarından izleyeceğim inşallah. Berrağın gidip Cücü'nün kalması iyi oldu. Gelecek sezon bol reytingli bol komedili bir Geniş Aile bekliyorum. Bu arada Koyu Bilal'in kız kardeşini göstermediler dimi. İnşallah bol reytingli ve komedi unsuru iyi olan bir bayan oyuncu gelir. Binnur Kaya gelse keşke. :):)
Göstermediler. Benim de en çok istediğim kişi Binnur Kaya. İnşallah o olur :) Elagöz ailesine normal biri yakışmaz zaten :D

hacı bunu burada değilde koy yahşi cazibe sezon finali diye herkes orada yazsın yorumlarını

bu forumda o kadar yok onun için açmaya gerek sadece sordum yahşi cazibe seven face ve twit sayfalarında şimdiden yorumlar çok sadecebakam siz izlediniz mi di ye sordum