Geniş Aile 95.Bölüm Fragmanı - Sezon Finali

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,769
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Anlaşılan Berrak ve Cücü diziden çıkıyorlar :) Epey olaylar gelişecek gibii...

Son düzenleme:
Güzel bir sezon finali olacak, umarim reytinglerde artik güzel olur. :)

Berrak'ın diziden çıkması iyi olur...Cüneyt İnay'ın dediği sürpriz bu heralde...

Berrak'ın ayrılması bence de doğru karar. Aslında Berrak bence eğlenceli bir karakter ama hikayenin gidişatını bozduğu için reytinglerin düşmesinde etkendi bence :) Bakalım gelecek sezon kimler katılacak diziye ? Ben en az iki iyi transfer bekliyorum :)

Fragmanda ne oluyor biri bana anlatabilir mi acaba? Tamam gerek kalmadı.

Son düzenleme:
Ben sizin gibi ümitli olamayacağım. Geniş Aile'nin reytinglerini arttırması zor. Artsa bile karşısına güçlü rakipler gelince yine düşecektir. Umarım bu tahminim tutmaz ve eski reytinglerini alamasa bile reytingleri, istenen seviyeye gelir.

Bence bitmesin. Çok kaliteli bir yapım ama izleyiciler sahip çıkmıyor ne yazık ki. Hatta bazı dizinin fani olduğunu söyleyenler bile sahip çıkmıyor.

hacı ben bu fragmandan bir şey anlamadım
cücü herhalde cevahirin çocuğu değil ve kuddisinin gayri meşru çocuğu yeni gelen kadın oyuncu olacak

Mürsel'in gideceğini hiç sanmam. Eğer o giderse dizi çok ciddi kan kaybeder. Zaten reytingler çok kötü. Hiç toparlanamaz...

Mürsel istifa ediyor herhalde belki yeni yapılacak yatılı okulda öğretmen olur ve zekailer orda üniversite okur. Öyle daha iyi olabilir dizi için hemde hikaye için konu çıkar.

Mürsel istifa ediyor herhalde belki yeni yapılacak yatılı okulda öğretmen olur ve zekailer orda üniversite okur. Öyle daha iyi olabilir dizi için hemde hikaye için konu çıkar.
Dediğin çok mantıklı. Zekai'lerin lise bitiyor zaten. Mürsel'in de lisede kalmasının anlamı kalmamış olur. Ama Ümran Süreyya çıkmasın diziden. O da kalsın dizide. Favori karakterlerimden biri :D

Ümran yatılı okulun yeni müdürü olabilir belki. Benim düşündüğüm senaryo öyle çünkü dediğin gibi lise bitiyor ve ünitesite için o okul kullanılabilir. Mürselde yeni öğretmen olur.

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants