Geniş Aile 95. Bölüm Özeti

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Kirişçioğullarına gelen bir mektup Mürsel'in eline geçer. Mürsel mektubun Cevahir'e ait olduğunu düşünürken okudukları aklını fena karıştırır. Yazılanlar Kuddusi Baba ile ilgilidir hem de bütün aileyi derinden etkileyecek iddialarla doludur. Cevahir'in ilgisizliğinden sıkılan Berrak çalışmaya karar verir ve bir arkadaşının cafe-restaurant'ında gece şarkı söyleme teklifini hiç düşünmeden kabul eder. Ayrıca beklenmedik bir misafir Almanya'dan onu ziyarete gelir. Berrak'tan şüphelenen Cevahir onu takibe alır ve görüştüğü erkek'in kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Annesinin Almanya'ya dönme kararı verdiğini öğrenen Cücü ise başından beri saklanan bütün gerçekleri Cevahir'e anlatır. Duydukları karşısında öfkelenen Cevahir Berrak'tan boşanmaya karar verir. Ancak Cücü'yü bırakmak istemez. Muazzez tarafından ihanet ile suçlanan Kuddusi ise aslında masumdur. Eve gelen mektup aslında ona değil başkasına yazılmıştır. Geniş Aile sezon finaliyle 25 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'da Star tv ekranlarında.

İyi bir sezon finali olacak...Bakalım hangi sürpriz'le yeni bölümlerin senaryosu oturmuş olacak...

Arkadaşlar geniş aile facebook sayfasında okudum. Şöyle yazıyor: hani Ekber ile Kuddusi babalar komşu olduğu için mektup yanlışlıkla ekber yerine kuddusilere gelmiş olabilir. Yani mektubu yazan kız ekberin gayrimeşru kızı olabilir. Böylelikle Koyu bilal'in kız kardeşi olur ve cevahir ona aşık olur. Sizce bu olabilir mi?

Arkadaşlar geniş aile facebook sayfasında okudum. Şöyle yazıyor: hani Ekber ile Kuddusi babalar komşu olduğu için mektup yanlışlıkla ekber yerine kuddusilere gelmiş olabilir. Yani mektubu yazan kız ekberin gayrimeşru kızı olabilir. Böylelikle Koyu bilal'in kız kardeşi olur ve cevahir ona aşık olur. Sizce bu olabilir mi?
Olabilir ve gayet iyi olur :):)

O sayfadaki adminler ve üyeler hiç iyi olmaz diyor. Ayrıca Zeynep geri gelecek diyorlar sence doğru mu?

O sayfadakiler Geniş Aile değil Zeynep fanı. Onlara göre iyi olmaz tabii :)

Ama genel olarak iyi olur. Zeynep gelmesin hiç gerek yok... Zeynep geleceğine Şükufe gelsin daha iyi...

Evet zaten ben ile xdragxx o sayfada yazdık. Siz bu sayfanın adını geniş aile yerine Zeynep yapın diye. Bir şüküfe lafı duydular mi ortalık karışıyo. Birde diyorlar Zeynepin diziden çıktığı medyaya yansımadı çıksaydı medyadan kaçmazdı sonrada medya yalan söylüyor bunların yaptıkları bana komik geliyor artık 🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants