Geniş Aile 93.Bölüm Yorumları

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Yorumlrı bu başlıktan yapabilirsiniz...

Uzun bir aradan sonra ilk kez kendi saatinde izleyemeyeceğim diziyi. Fizik finaline çalışmam gerek :) Reytingi bol bir bölüm olur inşallah :)

Arkadaşlar başlıyo ama yine çok geç. Ben bu seferde iyi reyting alacağını sanmıyorum. Ama ınşallah alır.

Ben bugün tam olarak güzel bakamadım. Yani baktımda bizim yiğen hep ağladı yarın zaten yine tekrarına bakarım zekai hala dershanede 🙂

Hacı bu bölümde her harekette espiri var bea. Yani bu dizi diğer komedi dizileri gibi değil. Bunun her tarafında espiri var ve bunu herks anlamaz.

Çok güzel bir bölüm oldu bence. :) Ama biraz fazla reklam aldı. :) Reytinglerde biraz yükselecektir bence. :)

Bölümü herkes çok övüyor. Son zamanlardaki en çok beğenilen bölüm oldu galiba şansıma :) İzleyeceğim en kısa zamanda. İnşallah artar reytingler :)

Yarın 14.30 da tekrarı var Star'da. Bende bazı yerlerini izleyemedim. Oralarını izleyeceğim. :)

Ben 94.Bölüm fragmanını ekledim...Bu bölüm genel olarak komikti ama hepsini izleyemedim bugün tekrarını izlicem...

geniş ailenin en komik bölümlerinden biriydi fakat haftaya daha komik olacak gibi

Star tv'de Geniş aile'nin tekrarı başlıyor birazdan. Isteyenler ve izlemeyenler bakabilir.